Horoscop Varsator 2023 sănătate

În fapt, Jupiter va rămâne aici între 20 decembrie 2023 -13 mai 2023, apoi va intra în Pești, dar va reveni în Vărsător între 28 iulie-29 decembrie 2023. Saturn, însă, va avea un tranzit compact de doi ani și trei luni între 17 decembrie 2023 – 7 martie 2023. Horoscop Varsator 2023 sănătate – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Varsator 2023 sănătate

Nativii din zodia Varsator nu au o sanatate de fier. Se confrunta mai des decat celelalte zodii cu probleme legate de sistemul cardiovascular sau articulatii. Toate astea din cauza faptului ca nu pot renunta la placeri, la bautura, la o tigara, la ceva gustos noaptea, iar regimul de zi il considera valabil numai pentru cei slabi. Daca vor renunta la aceste convingeri, vor reusi sa amane vizita la cardiolog. In plus, organismul Varsatorilor are nevoie in mod constant de vitamine din grupa B si C, si orice alimente hematopoietice – fructe, fructe de padure, vanat – trebuie sa le includa cat mai des in meniul zilnic. Varsatorii sunt si foarte meteosensibili, dar in ciuda starii de slabiciune resimtite in astfel de perioade, continua sa munceasca. E mai bine totusi sa lasati eroismul in viata de zi cu zi. Dati un randament mult mai mare cand sunteti odihniti si sanatosi. In anul 2023 asta va fi strategia cea mai buna. Horoscop Varsator 2023 sănătate – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Sănătate

Încă de anul trecut s-a prefigurat faptul că 2023 va fi un an în care trebuie să te preocupe mai mult sănătatea ta, atât în plan fizic, cât și la nivel mental. Cu momente de cumpănă, frustrare și cu temeri te-ai mai întâlnit și în anii precedenți, dar acum ești chemat(ă) să le afli sursa, să îți conturezi o identiate care nu este dependentă de convingeri și principii care ți-au fost transmise mai demult. În primul trimestru al anului, dar mai ales în ianuarie și februarie, ar putea apărea unele tensiuni între tine și unii membrii ai familiei. Poate nu este vorba de conflicte per se, ci mai degrabă de niște refulări îndreptate împotriva lor sau chiar asupra ta, asupra dificultății de a renunța la viziuni transmise care nu rezonează cu tine, dar de care te simți într-un fel legat(ă). În următoarele trei luni ale anului, dar în special de la finele lui aprilie încolo, Pluto retrogradează prin casa subconștientului, ceea ce îți dă ocazia să procesezi pe îndelete frici sau frustrări cu care te-ai tot confruntat în ultima perioadă. În felul acesta, Astrodex prognozează că vei fi mai pregătit(ă) să procesezi desprinderea de valorile care nu sunt compatibile cu propria persoană. În al treilea trimestru al anului, dar mai ales de la sfârșitul lui iulie încolo, lucrezi și mai îndeaproape la construirea unei identități independente de presiunile familiei sau ale anturajului. Asta implică să îți analizezi mai atent sistemul de referință, să vezi care din valorile, principiile și credințele tale sunt compatibile cu modul în care vezi lumea în prezent. În ultimul trimestru al lui 2023, te simți mai bine cu tine și mai încrezător(oare) în forțele proprii. Ți-ai răspuns la o serie de întrebări importante legate de propria persoană și se vede din modul în care te raportezi la ceilalți. Din anumite puncte de vedere, perioada sărbătorilor poate fi grea, în sensul că repune în evidență niște atașamente toxice, dar le vei face față cu bine. După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, anul 2023 aduce pentru tine un nivel superior de maturizare. Te simți mai sigur(ă) pe forțele proprii, pe cine ești tu de fapt, iar asta îți potențează încrederea de sine. Pe de altă parte, pune sub lupă unele relații de familie cu probleme, în care nu te simți acceptat(ă) pe de-a-ntregul și unde trebuie să exersezi mai multă toleranță. Horoscop Varsator 2023 sănătate – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Horoscop Varsator 2023 pe această temă sănătate

Aici are comunicare Uranus, guvernatorul zodiei Vărsător, cu Saturn, celălalt guvernator al acestei zodii. Nativii se înțeleg, deci, cu Saturn și este posibil ca în anul 2023 planeta să le asigure nativilor baza, platforma după care să se poată lansa în abordările lor curajoase și inedite. Avantaj Vărsător: „Sub planeta Saturn e bine a începe învățătura și a schimba vechile obiceiuri”. Vărsătorul merge către viitor. Vărsătorul învață pentru că astfel își poate pune în valoare capacitățile. Își creează baza după care se lansează în a o depăși. A schimba vechile obiceiuri, din nou este foarte important pentru un nativul Vărsător. Dacă merge către viitor cu pași repezi, este esențial să abandoneze ceva pe drum, ceva de care nu mai are nevoie.

Horoscop anual Varsator 2023 – sănătate

Rolul lui Jupiter este să aducă ceva nou și să vă arate sensul de mers “Înainte!” Chiar așa, vine Moș Crăciun tot anul, dacă sunteți cuminți! Știți voi mai bine ce va doriți de la viață, însă în armonie cu Destinul de pe casa iubirii, a copiilor și a creativității, eu zic că în mare parte Jupiter va va amplifica trăirile prin emoții noi. Apare o iubire, un copil sau aveți succes în manifestarea unui talent personal. În februarie vor fi în Vărsător nu mai puțin de 6 planete, punctul culminant fiind Luna Nouă din dată de 11 februarie, adică Soarele și Luna, alături de Jupiter, Saturn, Mercur, retrograd ce-i drept, și…Venus!! La o asemenea aglomerare de planete, cred că nu aveți voie nici să dormiți sau dacă adormiți, până și visele va vor da indicii, pentru a nu rata nimic din surprizele pe care vi le oferă Universul.

La ce organ din corp ar trebui să fii atent?

Pot apărea multe probleme în relația cu familia.  Certuri, acuzații, ce au legătură cu banii, dar și evenimente neprevăzute, ce schimbă toate coordonatele și direcțiile, de până acum, în familie. Cu cât membri unei familii au fost mai mulți într-o barcă, fie că vorbim de soți ce dețineau o firma sau dependențe de părinți bogați, cu atât situația poate fi mai bulversantă, pentru că datele se schimbă peste noapte. Cred că și Jupiter și Saturn pe prima casă anunță că o veți lua de la capăt, dar de dată această, pe forțe proprii. Dacă sunteți independent, nu cred că trebuie sa vă faceți mari probleme.

La ce medic ar trebui să vizitez?

Contextul astral al anului 2023 te îndeamnă către reinventare – o activitate care ar trebui să-ți placă. De asemenea, te ajută să îți revezi și să îți ajustezi serios planurile de viitor, mai ales în luna ianuarie, când se perfectează careul Jupiter-Uranus.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.