Horoscop Varsator 2023: femeie, omul

În primăvară, ritmul tău va fi oarecum încetinit și, prin urmare, s-ar putea părea că nu vei face niciun progres. Nu-ți pierde încrederea. Luați această perioadă ca un anumit fel de hibernare – când va veni timpul dvs., totul va merita. Rutina începe să-ți crească nervii, așa că încearcă să faci un hobby nou sau să studiezi domeniul de care ești atras de ceva timp. Horoscop Varsator 2023: femeie, omul – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Varsator 2023

Aceste aspecte pot bloca temporar, dar nu pot opri desfășurarea evenimentelor descrise în primele paragrafe. Așa cum am anunțat, Jupiter revine în Vărsător după 28 iulie, atunci când Lilith nu va mai fi în Taur să creeze tensiuni, insecuritate și blocaje. Nu va abandonați proiectele! Horoscop Varsator 2023 femeie – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Femeie

Barbatii din zodia Varsator vad oportunitati acolo, unde altii vad doar piedici si probleme. Adaugati la asta “multifunctionalitatea” zodiei si veti intelege cat de ocupata e mintea Varsatorului cu tot felul de proiecte. Cu toate acestea, supraactivitatea si dorinta de a face bani nu va aduce mari succese Varsatorilor: proiectele fie vor esua, fie isi vor pierde finantarea. Exista o singura solutie: trebuie sa va concentrati asupra variantei cele mai sigure si sa le puneti pe restul pe pauza.Viata sentimentala a barbatilor nascuti in semnul Varsatorului va fi una destul de agitata: vor lega mai multe relatii, isi vor toca nervii, vor pierde timp si resurse ca sa inceapa o noua relatie, dar pana la urma tot nu-si vor gasi fericirea si satisfactia. Este posibil ca Varsatorii sa nu poata uita o dragoste veche si sa o caute continuu, insa sub alt aspect. Incercati sa va eliberati, sa dati totul uitarii si sa construiti o relatie cu o persoana vie, nu cu o proiectie. Horoscop Varsator 2023 omul – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Omul

În a doua jumătate a anului 2023, cercul familiei dvs. va trece printr-o criză. Conform horoscopului, acum veți începe să vă înțelegeți cu membrii cu care nu ați avut o relație bună înainte. Din această cauză, familia ta se va împărți în două tabere, deci mizează pe o cantitate mare de neînțelegere.

Horoscop anual Varsator 2023

Ar fi fost incomplet să anunț că Jupiter și Saturn deschid o etapă nouă și minunată  pentru voi, dacă nu aș fi amintit prin ce ați trecut și de ce ați scăpat. Voi sunteți oamenii care uită ușor și această perioada nu a avut un rost ce trebuie uitat, ci necesar evoluției. De aici înainte, nu vă mai puteți întoarce la vechile greșeli, altfel ce rost ar mai fi avut toate?

Dragoste și relații

Uranus, guvernatorul vostru a intrat deja de trei ani în Taur, care pentru voi reprezintă segmentul casei, familiei, maternității, metabolismului dar și a relației cu Sinele sau sufletul. Chiar dacă este patronul vostru, a reșit să agite multe spirite , atât pe voi, cât și pe cei cu care va înrudiți. Uranus este o planetă a conștiinței superioare, va ajută să vedeți diferit multe aspecte ale vieții voastre private, va confruntă cu propriile culpabilitati, va ajută să evoluați, totuși este mult prea vibrant pentru un teritoriu unde ar trebui să fie pace și liniște. Uranus va rămâne în Taur până pe 26 aprilie 2026, realizează tensiuni cu Soarele vostru, dar în 2023 vor fi cuadraturi cu Saturn în februarie, iunie și decembrie la grad perfect. Dacă acolo, la baza, la fundație, ceva nu este bine turnat, nici voi nu puteți clădi prea sus.

Sanatate si frumusete

S-ar putea să nu mai simți același atașament față de tradițiile de familie ori de tradițiile anumitor locuri care au o semnificație deosebită pentru tine, sau să nu te mai simți confortabil în propria casă ori în familia întemeiată de tine. Poate că anumite responsabilități legate de părinți (vârstnici sau cu o sănătate șubredă) sau de familia întemeiată de tine ajung să te obosească, să te streseze, să te enerveze și să genereze nevoia de a te elibera. Saturn, guvernatorul tradițional al Vărsătorului, tranzitează chiar Vărsătorul, ceea ce te îndeamnă la răbdare, maturitate, responsabilitate și onorarea unor obligații morale pe care, în adâncul sufletului tău, le recunoști.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.