Horoscop Varsator 2023 familie și relaţii

Vărsător 2023: ai posibilitatea să te afirmi, să ieși la lumină. Horoscop Varsator 2023 familie – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Varsator 2023 familie

Marea conjuncție care are loc în data de 21 decembrie, iar influența sa începe ceva mai devreme în anul 2023 și exercită cea mai mare dominație în anul 2023. Este un aspect care are loc la circa 20 de ani și își exercită influența pe o perioadă destul de lungă, mare parte a anului 2023. Marea conjuncție din data de 21 decembrie are loc în domeniul personalității. Nativii au stat o perioadă retrași. Au meditat, s-au rugat, au efectuat o introspecție (sau mai multe). Au încheiat se pare acest proces. Au acumulat energie subtilă de care au nevoie acum când Marea conjuncție, care se formează în zodia Vărsător, îi privește direct. În opinia astrologului, Vărsător = viitor! Este o ecuație simplă pe care am experimentat-o. Nativii Vărsător sunt aceia cu vedere de perspectivă, cu idei care duc către viitor orice abordare, de la profesie, la cele mai mici treburi gospodărești sau viață sentimentală. De data aceasta nativii au de lucrat cu ei înșiși. Au de plasat propria persoană undeva în viitor: către ce mă îndrept? unde voi fi? ce îmi trebuie ca să fac față? Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii. Horoscop Varsator 2023 relaţii – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Familie

Nu este o perioada bună pentru femeile însărcinate, așadar, deloc pentru inseminarile artificiale. Dacă purtați o sarcina, în ianuarie și februarie nu faceți lucruri care vă pot pune sarcina în pericol. Poate nu sarcina este problema, dar ceva va preocupă și nu va bucurați suficient de această perioada frumoasă. Puteți suferi o intoxicație alimentară, care se lasă cu consecințe multă vreme. Puteți deveni alergici sau puteți face o criză metabolică datorită unei  intoleranțe de care nu știați. Puteți deveni mai anxioși, mai neliniștiți în perioada aceasta, chiar și fără o cauza anume. Va puteți îngrașă, dar și slabi, în funcție de felul de manifestare a unei dezordini alimentare. Horoscop Varsator 2023 familie – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Horoscop Varsator 2023 pe această temă familie

Financiar lucrurile sunt mult mai stabile, fundamentate și mai calme în 2023. O apăsare și o explozie de ambiții pot începe perioada, dar care se retrag rapid și lasă loc unor atașamente mai altruiste, mai vizionare. În ultimii ani ați avut un adevărat montaj rusesc pe tărâmul resurselor și al bunurilor personale și este posibil să fi fost unul dintre norocoșii Vărsători care au văzut averi mici (sau mari) să pară de nicăieri sau s-ar putea să fi fost unul dintre Vărsători care a găsit în orice aspect de stabilitate un concept imposibil. Anul acesta pentru ce lucrezi … plătește. În cea mai mare parte, părțile pasionale ale concentrării și energia dvs. se află pe alte orizonturi și diferite tipuri de active. Este probabil ca investițiile să fie cele care plătesc în posibilități pe termen lung și ar putea reflecta o nouă iubire de casă sau o mutare literală în mediul mai bun.

Horoscop anual Varsator 2023 – familie

Revin la chestiuni mai serioase și vorbim despre Saturn, care se simte bine în zodia voastră, fiindu-i vechiul domiciliu. Acum i-acum!…Glumesc, desigur. Adevărul este că sunteți norocoși să intrați in etapă Saturniană cu Jupiter pe post de salvator. Capricornii nu au avut aceeași situație. La ei a început faza saturniană cu malefici și a tot ținut-o așa. La voi însă începe o perioada de lecții de viață, unele poate chiar de tip telenovelă, ca să ne mai destindem, adică veți avea ce povesti altora! Oricum ar fi, nu puteți să nu simțiți presiunea lui Saturn. Adică vine ea iubirea, dar asta va duce într-un film nou, în care nu ați mai fost. Alții aveți nevoie de școală la propriu, pentru că pe prima casă astrologică, Saturn cere un bagaj de cunoștințe fără de care nu va puteți exprimă sau munci la adevăratul potențial. Dacă Jupiter va deschide porți și emigrați, de exemplu, veți fi bucuroși să intrați într-o nouă societate, dar Saturn va oblige să învățați limba și să rezolvați multe chestiuni administrative, care va vor părea corvezi. Saturn va maturizează, va spiritualizează, unii chiar se vor plânge că le-au apărut mai multe fire albe. Această planetă a mai trecut pe la voi, în perioada de început a Pandemiei, între 22 martie și 2 iulie 2023. Poate aruncați un ochi în spate să vedeți ce anunța ea atunci. Poate v-ați trezit că activitatea voastră a fost blocată de Pandemie și cum Vărsătorul este o zodie de artiști prin definiție, filmul, teatrul, scena, au devenit pustii. Pentru prima oară v-ați pus întrebarea, chiar aceia mai vocationali dintre voi. Ce veți face de acum înainte? Aș fi cinică să spun că artistul trebuie să își schimbe meseria! Chiar nu, dar în timp ce scriam, ma gandeam…Vărsătorul este o zodie de grup, un grup unde trebuie să se adune oameni ce au același crez, același ideal sau aceleași pasiuni. Vărsătorul guvernează televiziunea și mediul online. Am tot importat filme și seriale, iar spectacolele lipsesc. De ce România, o țară Vărsător, de asemenea, nu poate deveni la fel de productivă precum acelea de unde importăm “tiruri” de filme? De ce este atât de dificilă inființarea unui canal TV specializat, cu abonament desigur, unde să ne putem vedea artiștii români în filme, teatre TV și spectacole, scrise și produse de români? Nu vorbesc doar de bogata noastră arhivă, ci de producții noi sau teatre live de la cei a căror viață este pe scenă.  Dacă asta dictează viitorul și Vărsătorul, ceea ce propun eu este doar o alternativă ce trebuie construită și păstrată, chiar și pentru momentul în care ușile teatrelor, cinematografelor și stadioanelor se vor redeschide. Un român emigrat, un bătrân imobilizat sau o persoană bolnavă nu mai pot vedea o piesă de teatru decât printr-un astfel de canal TV.

Relaţii

Uranus îți tranzitează deja din 2023 casa IV (trecutul, rădăcinile, familia, spațiul de locuit, bazele emoționale, inconștientul), dar în 2023 se ia în coarne cu Jupiter și Saturn, care tranzitează chiar Vărsătorul. Prin urmare, mulți Vărsători ar putea traversa o perioadă de nemulțumire față de sine, poate chiar de revoltă interioară, astfel încât pentru unii dintre ei s-ar putea produce desprinderea de locurile natale, de casa părintească etc.

Divorț?

Un alt tranzit important al anului 2023 este cel al Nodului Sud prin Săgetător, adică prin casa XI a Vărsătorului (prietenii, grupurile socio-profesionale, planurile de viitor, tehnologia), avându-l ca guvernator pe Jupiter. Prin urmare, eastrolog.ro apreciază că este posibil să te confrunți cu dificutăți în relațiile de prietenie sau cu o influență negativă a unora dintre prieteni asupra ta. De asemenea, ai putea avea tendința să te atașezi excesiv de anumite obiceiuri, convingeri sau erori mai vechi, sau să cauți să aduni în jurul tău numai oameni care te aprobă și care te susțin chiar și atunci când nu iei cele mai bune decizii. În relațiile cu prietenii sau cu anumite grupuri, ori în cadrul unor proiecte comune, se pot ridica mai acut chestiuni de corectitudine, de moralitate ori de etică.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.