Horoscop Varsator 2023 dragoste

Ce spune gromovnicul din bătrâni despre anul 2023? Dacă este să ne luăm după Gromovnic, și să știți că îl luăm în serios, anul 2023 se află sub influența lui Saturn. Nativii zodiei Vărsător sunt aceia care merg înainte, cu asumare și cu crearea unei baze solide. Nativii Vărsător nu se aruncă în gol. Ei fac acrobații, dar își asigură plasa de siguranță! Horoscop Varsator 2023 dragoste – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Varsator 2023 dragoste

Provocările anului 2023 pentru tine nu vin de pe acest plan, dar nu lua acest lucru ca pe un semnal că nu mai poți face câte ceva pentru ca lucrurile să meargă și mai bine în plan social sau în viața de cuplu. Anii trecuți au adus o triere a anturajului tău, iar din câte se pare, anul acesta acesta va aduce o sedimentare a schimbărilor de atitudine pe care le-ai operat în anii trecuți. În primele trei luni ale anului, nu se întrevăd motive de îngrijorare pe acest plan. De reținut ar fi însă că, în luna februarie mai ales, treci prin niște schimbări la nivel personal care s-ar putea face simțite și în felul în care interacționezi cu persoana iubită. Important este să ai grijă să nu îți afecteze relația de cuplu, să nu lași probleme să îți pună negativ amprenta asupra sectorului sentimental. În următoarele trei luni ale anului, transformările continuă în plan personal, dar și la nivelul vieții de cuplu. Merită menționată în acest context luna iunie, care ar putea veni la pachet cu provocări în ambele sectoare. Mai exact, procesul de regăsire prin care treci ca persoană poate avea un efect asupra atitudinii tale în cuplu și ar trebui coroborat cu niște ajustări de atitudine în relație cu partenerul. În al treilea trimestru al lui 2023, lucrurile se mișcă încet dar sigur pe o direcție bună. Te simți mai bine în pielea ta, semn că se schimbă în bine și atitudinea ta în plus. Iar dacă încă nu ai întâlnit persoana potrivită, transformările prin care treci pe plan interior te ajută să îți faci o idee mai clară despre ce cauți. Ocaziile de flirt nu vor lipsi, dar nu toate merită atenția ta. Ultimul trimestru al acestui an te găsește complet reinventat(ă), iar asta înseamnă că și relația de cuplu s-a schimbat în anumite privințe. Sentimentele sunt aceleași, dar ești mai sigur(ă) pe tine și asta are un efect bun asupra vieții sentimentale. Așa se face că de sărbători, cu excepția anumitor momente de tensiune, Astrodex prognozează că vei avea parte de armonie și liniște în cuplu. Paragrafele de mai sus arată că anul 2023 este unul în care schimbările din viața de cuplu sunt în deplină concordanță cu cele care au loc la nivel personal. Te vei maturiza foarte mult în acest an, iar asta te ajută să vezi ce anume vrei să menții în relația de cuplu și care atitudini ar merita reevaluate. În felul acesta, este de așteptat că vei duce viața sentimentală la un alt nivel. Horoscop Varsator 2023 dragoste – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Dragoste

Pentru Vărsători, anul 2023 se anunță intens în trăiri emoționale, bogat în răsturnări de situație și în frământări legate de stabilitate, de siguranță, de familie sau de spațiul de locuit. Horoscop Varsator 2023 dragoste – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Horoscop Varsator 2023 pe această temă dragoste

Vărsătorul tinde să fie neliniștit și, dacă nu lucrează la asta, s-ar putea ajunge să nu fie foarte bine. Rețineți că și acest lucru va trece și în curând, veți fi mai fericiți ca niciodată. Unele furtuni nu vin să vă distrugă viața – unele sunt aici pentru a vă șterge calea și pentru a vă ajuta să creșteți.

Horoscop anual Varsator 2023 – dragoste

Aspectul spectaculos al lui 2023 este dat de Jupiter, Marele Benefic, dar și armoniile cu Destinul din Gemeni, o altă zodie de Aer. Jupiter este o planetă norocoasă, care oferă multe oportunități, iar tranzitul  prin zodia voastră, o zodie a surprizelor, face ca ceea ce va aduce Universul  să fie destul de spectaculos. Problema este că Jupiter în Vărsător are un tranzit scurt, întrerupt, cu ceva blocaje în primele două luni ale anului, după cum vom vedea imediat, are un aspect superficial, frivol, de tip “foc de artificii” și va sfătuiesc să stați la pândă și să nu pierdeți oportunitățile vieții voastre. Nu știu dacă despre voi spuneau profesorii la școală “e deștept, da nu învață” sau poate la sport “e foarte talentat, dar nu muncește suficient”. Cam asta face Jupiter în Vărsător, va pune, de exemplu, să dați o proba la un casting, va descurcați mai bine decât un profesionist, primiți laude, luați rolul, dar ulterior riscați să nu valorificați ceea ce se dovedește a fi un talent nebănuit. Am să continui analiza mea legată de cadourile pe care le aduce Jupiter în viața voastră, însă aș face o mică paranteză pentru a va aminti că rolul lui Saturn lângă Jupiter nu este deloc întâmplător. Fiind Planeta Profesor, de care nu aveți cum să scăpați până în 2023, va creează și obligația de a munci și a învăța, ceea ce ia puțin din sclipirile momentelor, dar veghează să nu va risipiți. Jupiter în Vărsător va poate aduce prieteni noi, karmici chiar, având în vedere că Nodul Sud Karmic se așează pe casa prietenilor, însă nu trebuie doar să va bucurați că sunteți în prezența unor oameni speciali, deosebiți, talentați, inteligenți, spirituali sau comici. Acum este vorba despre voi și despre felul în care voi deveniți vedetele acestor grupuri. Dacă prima casă a personalității, manierei de exprimare, a vieții personale, a bagajului de informații și a abilităților, cât și a corpului fizic, este acum atât de puternic activată, înseamnă că din voi trebuie să scoateți ce este mai bun, și să nu mai așteptați de la alții. Capitalul este la voi sau în voi. Dacă nu va pricepeți atât de bine la ceea ce ați dori să exprimați, apelați la Saturn și aveți răbdare să va specializați în ceva. Saturn va invită la pregătire.

Relaţii

Din 21 octombrie 2023 și până la 18 iulie 2023, a intrat și Lilith pe casa casei, a patrimoniului, familiei și relației cu Sinele. Lilith scade vibrația, dar nu este la fel de puternică și periculoasă, precum Lilith în poziție culminanta, ci mai slabă. Între 6 ianuarie și 5 martie 2023, Marte, planeta războiului, trece și ea prin Taur, scurt, dar agresiv.

Familie

Dacă locuiești cu chirie, este posibil să te muți mai curând decât aveai de gând, iar dacă vrei să-ți cumperi propria locuință, s-ar putea să te confrunți cu situații neclare sau instabile, astfel încât lucrurile nu par să se lege prea ușor. La fel se poate întâmpla și în cazul în care îți propui să renovezi locuința, așa că eastrolog.ro îți sugerează să îți faci planuri cât se poate de flexibile și să lași loc pentru evenimente și situații neprevăzute.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.