Horoscop Varsator 2023 bani și carieră

Afacerile de dragoste și treburile minții, lucruri noi de care să te atașezi și misiunea nouă de care să te îndrăgostești pot fi așteptate în diferite grade la un moment sau altul. Cu trei eclipse lunare care adaugă emoție emoțională și 2 eclipse solare, una eclipsă totală a soarelui, așteptați să găsiți o mulțime de posibilități care vă așteaptă în timpul călătoriei dvs. prin 2023. Horoscop Varsator 2023 bani – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Varsator 2023 bani

Din cauza influenței lui Jupiter în Vărsător, vara va fi ceva mai dificilă. Poate că ați făcut ceva memorabil. Până la urmă, Vărsătorul va fi forțat să spună adevărul, așa că nu are rost să amâne nimic. Dacă aruncăm o privire la horoscop, onestitatea va merita. Înghițiți-vă dorința de a uita totul și deschideți-vă. Nu va fi ușor la început, dar la final, nu veți regreta. Horoscop Varsator 2023 carieră – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Bani

Așadar, cele două planete au trecut în decembrie 2023, de la gradul 29 Capricorn la gradul 0 Vărsător. Această conjuncție reprezintă un eveniment istoric deosebit, ce se petrece o dată la 20 de ani. Faptul că ele se apropie mai mult decât în ultimii 400 de ani, este doar un eveniment astronomic și nu modifică în plus sau în minus analiza noastră. Pragul sau granița dintre Capricorn și Vărsător, pe care o trec Jupiter și Saturn, delimitează astfel cea mai grea casă astrologică pentru voi, acolo unde v-ați confruntat cu toate travaliile, încă din decembrie 2017,  boli, penitențe, singurătate, dușmani, dintre care propriul subconștient a fost unul dintre cei mai periculoși, inactivitate, blocaje, etc, și cea mai personală casă astrologică. Este ca și cum din decembrie 2023 va recăpătați viața care v-a fost furată de o etapă de tip Purgatoriu. Horoscop Varsator 2023 bani – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Horoscop Varsator 2023 pe această temă bani

Sfârșitul anului 2023 va fi destul de pașnic, dar vei simți nevoia să te izolezi. Poate că nu veți dori să faceți activități cu prietenii, dar vă putem asigura că, dacă o faceți, nu veți regreta. Uneori, o schimbare în mediu și în perspectiva celorlalți este cu adevărat benefică.

Horoscop anual Varsator 2023 – bani

Jupiter pe prima casă ajută la eliberare, pentru cei care au avut o oarecare penitență. Veți avea curajul să ieșiți dintr-o relație toxică, închideți un credit, vindeți ceva, teminati un proces în instanța sau vă detașați de o suferință provocată de un copil ce a crescut și nu mai acceptă controlul vostru. Dar pe prima casă, a corpului fizic, Jupiter poate ajută la vindecare pentru cei care au fost sub tratamente dificile în ultimii 3 sau poate chiar 5 ani. Depășiți depresii sau învățați despre voi înșivă și “manualul vostru de funcționare”. Va vindecați sufletul după o suferință ce poate are legătură cu o despărțire. Închideți o ecuație karmică cu propria familie, de unde ați primit și ce ați vrut și ce nu ați vrut. Sunt convinsă că nu trebuie să va mai întoarceți în trecut.

Cum să câștigi bani în 2023?

Asftel, pe 21 ianuarie, atunci când și luminariile vor intra, Soarele în Vărsător și Luna în Taur, vom avea niște tensiuni de toată “splendoarea” între combinația explozivă din Taur, Uranus, Lilith, Marte Luna și triada Soare, Jupiter, Saturn din Vărsător. Am scris deja despre faptul că și în 11 februarie vor fi șase planete din Vărsător cuadratand și ele aceeași conjuncția imprevizibilă din Taur. Se acumulează multă energie și ceva sare în aer. Puteți simiți un blocaj și faptul că nu puteți lua decizii. Taurul este o zodie a banilor și intră și această vibrație în ecuație. În primul rând aș vrea să fiți atenți la avarii în casă. Bineînțeles că se lasă cu cheltuiala. De fenomene naturale nu ne prea putem feri. Orice este legat de aparate electrice, gaze, montaje prost făcute, poate reprezenta un pericol. Pot există explozii și incendii. Marte pe casa casei, de multe ori, cheamă hoții, așa că un sistem de alarmă nu strică sau cel puțin nu uitați us sau geamuri deschise. Evenimentul poate fi șocant, brusc, dar trece repede. Totuși, pot există, pe sectoarele amintite mai sus, tot felul de probleme legate de case, așa că nu vindeți și nu cumpărați nimic până la vară și nici nu vă mutați în casă nouă, pentru că primul lucru de care va veți izbi vor fi probleme, avarii, bani aruncați pe fereastră.  Pot fi o serie de neplăceri acasă și situații care va mănâncă banii, inclusiv avarii, zgomot, deranj ce țin de o colectivitate, bloc, stradă, cartier. Nu găzduiți și nu va mutați cu chirie. Vreți să luați acum un câine? Mai așteptați pentru asta.  Cei care au spații închiriate, pot fi anunțați peste noapte că trebuie să elibereze sau crește chiria și încurcă bugetul. Evitați să achiziționați obiecte de uz casnic și chiar obiecte electronice, computer etc. Aveți grijă ce stocați în computer sau telefon mobil. Puteți pierde o baza de date, fotografii, amintiri, fișiere. Puteți fi victima unui atac cibernetic sau pur și simplu se ardeți un hard.

Profit sau pierdere?

Pe de altă parte, pentru că planeta Saturn îți tranzitează casa I, în 2023 ai posibilitatea să te afirmi ca o autoritate în domeniul tău de activitate, să ieși la lumină după o perioadă de stat în umbră. Se întrevede, însă, o perioadă foarte intensă, așa că este posibil te confrunți cu episoade mai dese de oboseală, de melancolie sau, poate, chiar de lipsă de motivație. Este important să îți dozezi efortul și să îți amintești constant că ți se oferă o șansă importantă, de care merită să profiți.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.