Horoscop Varsator 2023 1, 2, 3 deceniu

Nativii din zodia Varsator sunt deschisi, veseli, sociabili, sufletul oricarei petreceri. Sunt capabili sa acumuleze rezerve extraordinare de energie, dar in anul 2023 aceasta calitate pentru prima data nu va mai fi apreciata, fiind perceputa drept o atitudine agasanta si incapacitate de a fixa niste limite. Energia excesiva nu este nici pe placul Bivolului, zodiei guvernante a acestui an. Prin urmare, Varsatorii va trebui sa invete sa fie mai retinuti in manifestari. La inceputul anului isi vor dori sa faca schimbari radicale, dar nu e indicat sa-si schimbe viata brusc. Aveti rabdare pana la sfarsitul primaverii si veti obtine cu usurinta ceea ce v-ati dorit. Daca ati vrut sa schimbati ceva pe plan profesional, vor aparea proiecte care va vor aduce castiguri substantiale. Pentru realizarea lor completa veti avea insa nevoie de ajutorul oamenilor apropiati sau a unor persoane de incredere.Pe plan personal, incercati sa opriti acasa butonul “eu sunt seful”, nimeni nu-i iubeste pe sefi. Respectarea principiului de parteneriat egal va va aduce mai multe beneficii si va consolida familia. Copiii va vor aduce multe bucurii. S-ar putea sa va surprinda cu un talent sau o abilitate cu mare potential. Poate va fi ceea ce va va asigura o batranete lipsita de griji.Varsatorii care au intrat singuri in anul 2023 vor scapa de toate datoriile vechi, karmice, vor reusi sa uite supararile si vor incepe o relatie noua. Persoana potrivita va aparea chiar din momentul in care vor hotara sa o faca. Horoscop Varsator 2023 1 deceniu – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Varsator 2023 1, 2, 3 deceniu

Casa XI a Vărsătorului este activată și de două dintre cele patru eclipse care au loc în 2023: eclipsa de Lună de la 26 mai și eclipsa de Soare de la 4 decembrie. În consecință, eastrolog.ro îți semnalează că este vremea să îți analizezi cu luciditate relațiile cu cei din jur și să te lămurești care sunt cele cu adevărat benefice, care te stimulează să progresezi, apoi să triezi persoanele pe care le ai în anturaj. De asemenea, ai face bine să dai dovadă de realism și flexibilitate în ceea ce privește proiectele de viitor, mai ales cele care au legătură cu tehnologia sau cu mediul online. Odată trierea făcută, în decembrie se pot contura proiecte și oportunități noi. În plus, este necesar să găsești un echilibru între nevoile tale și nevoile grupurilor din care faci parte. Horoscop Varsator 2023 2 deceniu – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

1 deceniu

Aș mai aminti și aici domeniile guvernate de Vărsător, pentru că rolul lui Saturn este de a vă ajuta să va îndepliniți misiunea, în primul rând în domeniile de activitate de tip uranian: IT, activități online, de la comerț, până la exploatarea propriului capital de imagine prin video blogging, tehnologie, aparatură de orice gen, electricitate, energie verde, astrologie, astronomie, mass-media, televiziune și film, regie de film, filantropie, organizații, fundații, aviație, de la inginerie aviatică până la însoțitori sau controlori de zbor, meteo, resurse umane, sociologie, politică sau tot ce are de-a face cu interesele unor colectivități, chiar țări etc. Puteți oricând să mergeți spre astfel de domenii, dar Vărsătorul fiind zodia pasiunilor și a hobby-urilor liber exprimate, puteți face din ceea ce va place cel mai mult, o meserie. Puteți deveni profesori, bineînțeles. Totuși, dacă am omis ceva, sunt de părere că știți voi mai bine ce aveți de făcut. Important este că veți reuși să fiți lejer și firesc asimilați de comunitate prin statutul vostru, chiar dacă ați schimbat recent direcția. Horoscop Varsator 2023 3 deceniu – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

2 deceniu

Toate zodiile parcurg astfel de etape, dar la voi a fost mai greu, pentru că acolo pe ultima casă, poziționată pe Capricorn, în 2018 a fost pe lângă Pluton și Saturn, Lilith și Marte retrograd, doi malefici, apoi a intrat Karma și în 2023 Saturn v-a adus pierderi prin conjuncția strânsă ce a durat 8 luni. Ce să mai vorbim de 2023, când conjuncția Jupiter/Saturn/Pluton, responsabilă de toate schimbările globale și de Pandemie, au forat la propriu în cele mai ascunse cămări ale subconștientului vostru. Pentru mulți a fost extrem de greu., însă alții au făcut drame din nimic, doar pentru că a existat premisa confruntării cu toate neajunsurile ființei interioare.

3 deceniu

Este evident că, anul acesta, ambele planete produc schimbări ireversibile. Revenind însă la Saturn pe prima casă, el vă poate învață în școli, fie ele și online momentan, din viață, din practică sau din mers. Într-o meserie, căpătați statut, greutate, recunoaștere. Într-o relație puteți fi marcați de lecții mai dificile, de la a crește un copil fără ajutorul părinților, a lua temporar pe umerii voștri anumite responsabilități, cât partenerul este plecat sau învață. Va puteți confruntă și cu rătăcirea în vicii de orice gen sau într-o aventură, a partenerului pe care trebuie să învățați să îl ajutați, recunoscându-va și voi partea de vină. În familie, Saturn aduce reponsabilitati, uneori greutăți și trebuie să va împărțiți timpul, în așa fel încât, să va faceți datoria față de toți. Va trebui să va gândiți la toate, cheltuieli, investiții și nu uitați că Jupiter este expansiv, optimist, vizionar, uneori inconștient. Saturn mereu trebuie să calculeze corect.

Iubire și relații

Prima astrogramă: Soarele intră în zodia Vărsătorului – 19 ianuarie 2023, ora 22:40. A doua astrogramă: Soarele, guvernatorul casei relațiilor și a căsătoriei Vărsătorului, formează un trigon cu Uranus, guvernatorul zodiei – 7 septembrie 2023, ora 04:29.Dacă anul 2023 a marcat debutul unor frământări personale sau în sânul familiei, acestea pot să se acutizeze în 2023 și să reclame schimbări serioase. Anumite situații și evenimente îți dau de înțeles că lucrurile nu mai pot funcționa ca până acum și nu este exclus să trăiești un sentiment de nesiguranță, mai cu seamă în perioadele în care Uranus și Saturn se află în careu: 6 februarie – 3 martie, 1-26 iunie și 16-24 decembrie.

Sanatate si frumusete

Afacerile de dragoste și treburile minții, lucruri noi de care să te atașezi și misiunea nouă de care să te îndrăgostești pot fi așteptate în diferite grade la un moment sau altul. Cu trei eclipse lunare care adaugă emoție emoțională și 2 eclipse solare, una eclipsă totală a soarelui, așteptați să găsiți o mulțime de posibilități care vă așteaptă în timpul călătoriei dvs. prin 2023.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.