Horoscop Taur 2023 sănătate

În acest timp, Karma stă tot până la 23 decembrie pe casa iubirii și a copiilor. Apar ceva probleme pe care vi le aduce trecutul în prezent. Dacă cunoașteți pe cineva, poate ar trebui să îi știți și trecutul. O iubire poate fi o plată pentru alte greșeli din trecut, o altă persoană în viață iubitului sau iubitei, de asemenea, iar pentru că am vorbit mai sus despre posibile divorțuri, evident copiii pot suferi când există despărțiri. Un copil adult vă anunță că dorește să plece din țară. Horoscop Taur 2023 sănătate – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Taur 2023 sănătate

Taurul face parte din trigonul elementului Pamant, de aceea majoritatea nativilor din aceasta zodie au un corp bine proportionat si dezvoltat, cu o buna rezistenta la boli. In plus, planeta guvernanta a Taurului – Venus – isi inzestreaza nativii cu multa energie, care le permite sa depaseasca orice problema. Punctul slab al Taurului sunt organele auzului, iar o parte din nativi sufera de boli cronice ale gatului. Pot aparea de asemenea disfunctii ale glandelor endocrine, care pot duce la nefrita si insuficienta renala. In anul 2023 Taurii trebuie sa se concentreze pe profilaxia acestor boli. Pentru asta nu trebuie decat sa mearga de 2-3 ori pe an la control medical si sa manance sanatos. Sanatatea puternica a Taurilor le permite chiar si sa nu faca sport: cat noroc! Dar noi n-am dat asemenea sfaturi. Horoscop Taur 2023 sănătate – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Sănătate

Anul acesta te numeri printre zodiile care au cel mai puțin de lucrat pe acest plan. Acest lucru se datorează faptului că operezi schimbări la nivelul mentalului tău de ceva timp deja și cam știi în ce direcție ar trebui să te îndrepți pentru a-ți potența abilitățile și a-ți construi un univers interior echiibrat. Așadar, așteaptă-te la un 2023 în care continui să faci progrese vizibile. Primul trimestru al lui 2023, dar mai ales în lunile ianuarie și februarie, ești chemat(ă) să îți regândești relația cu autoritatea. Fie că vorbim aici de relația cu superiorii, de modul în care faci față răspunderii care îți revine la serviciu sau felul în care te porți cu cei pe care îi ai în subordine, cert este că îți sunt puse la încercare răbdarea și capacitatea de a fi flexibil(ă). În următoarele trei luni ale anului, dar în special la începutul lui iunie, se reiterează această temă a regândirii modului în care te raportezi și răspunzi provocării de a fi în poziții-cheie. Poate te miră faptul că Astrodex include acest subiect în secțiunea aceasta a horoscopului tău pe 2023, dar vei vedea că relația ta cu autoritatea te va învăța lucruri neașteptate despre tine. În al treilea trimestru al acestui an, dar mai ales de la jumătatea lui august încolo, nivelul tău de energie ar putea scădea într-o anumită măsură. S-ar putea să nu fii conștient(ă) de acest lucru decât în anumite momente, atunci când este nevoie să tragi tare pentru a finaliza un proiect, de exemplu. În plus, s-ar putea să îți ieși din fire mai des, să îți gestionezi defectuos stresul. În ultimele luni ale lui 2023, dar mai ales la mijlocul lui decembrie, revine în actualitate laitmotivul acestui an: modul în care interacționezi cu figurile de autoritate și felul în care te comporți tu atunci când ți se dă mai multă putere. Nu este exclus ca, pe acest fundal, să se schimbe ceva la relația ta cu anumite persoane din familie, care au avut un rol decisiv în formarea ta ca individ. Din câte se poate observa din paragrafele de mai sus, anul 2023 nu este unul în care să duci lipsă de energieori să te confrunți cu stări de anxietate. Dar vor exista însă momente în care te simți pus(ă) la încercare, în care anumite viziuni fundamentale ale tale sunt supuse unui test. Lecția astrelor pentru tine în acest an este aceea de a da dovadă de mai multă adaptabilitate. Horoscop Taur 2023 sănătate – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Horoscop Taur 2023 pe această temă sănătate

Nativii zodiei Taur simt nevoia să se întreacă pe sine. De ce? Au mari îndoieli, o personalitate care se lamentează, este nemulțumit de tot ce reprezintă, de tot ce face și de realizările pe care presupune că le-a obținut. Și toate acestea deoarece nativul Taur începe anul 2023 cu o Lună Neagră pe domeniul lui, în zodia Taur. Luna Neagră îi insuflă nativului ispite. Și acestea îl fac să aducă în viața lui o serie întreagă de încercări, una mai curajoasă ca alta, în speranța că în acest fel își va satisface orgoliul, în aparență rănit, adaugă astrologul zoadiacool.ro Spun în aparență pentru că o bună parte din toate aceste nemulțumiri, pe care nativul le trăiește cu adevărat nu sunt prefăcătorii, sunt emoționale și sunt dominate de dorințe nefondate sau mai bine zis, de ceva ce nativul își dorește dar nu prea știe exact de ce. Nu-i mai puțin adevărat că poate să aibă și ispite adevărate, oameni care îl fac să se îndoiască tocmai de fundament. Dar asumarea responsabilităților, și mai ales onorarea acestora, îi asigură nativului Taur un reper atunci când nu știe să deosebească șansa de ispită: ce am de făcut, în cât timp, unde? Dar la jumătatea lui iulie Luna Neagră intră în zodia Gemeni și nativii Taur se mai relaxează. Vestea bună este că Luna Neagră nu este foarte puternică în influențele negative în semnele de pământ. Cea mai mare ispită pentru romanticul Taur ar putea fi aceea de a-și folosi farmecele în scopul de a manipula. Nu e bine!

Horoscop anual Taur 2023 – sănătate

Lilith întră în Gemeni, pe aceeași casă astrologică, ca și Destinul, după 18 iulie 2023. Începând cu această dată și în special între 1 și 18 septembrie trebuie să fiți mult mai atenți la încurcă-lume ce promit și nu se țin de cuvânt. O lipsa de protecție va poate face să greșiți pe segmentele mai sus menționate. Geamănul guvernează comunicarea și nu ar fi rău  să nu riscați să va duceți discursul într-o zonă pe care nu o stăpâniți foarte bine.

La ce organ din corp ar trebui să fii atent?

Apare un singur risc, pe fondul unor tranzite de tip “avarie” pe Taur, semn de pământ, ce durează până pe 18 iulie și care sunt responsabile de tensiunile anului 2023.  “Neimpamantarea” corespunzătoare în timpul călătoriilor spirituale, poate duce către un soi de rătăcire, până la faza în care cei din jur să nu vă mai recunoască sau să nu va înțeleagă, datorită unui discurs abstract și confuz.

La ce medic ar trebui să vizitez?

În acest context astrologic destul de agitat dar foarte promițător, un rol important îl pot juca prietenii și, în general, persoanele din anturaj care au aceleași concepții de viață, aceleași credințe și idealuri ca tine. În consecință, eastrolog.ro îți recomandă să încerci să te asiguri că ai în jurul tău oameni de nădejde și nu dintre cei care te poartă cu zăhărelul de ani de zile, promițându-ți un succes care pare că nu te mai găsește niciodată. Pe de altă parte, în anturajul potrivit îți poți realiza cele mai frumoase vise. Este important să dai dovadă de prietenie și altruism și să te implici în cauze care te reprezintă și pe care îți face plăcere să le reprezinți.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.