Horoscop Taur 2023: femeie, omul

La începutul primăverii, Taurii vor simți nevoia de a transforma aspectele vieții cu care nu sunt satisfăcuți – tot ce nu este în armonie cu standardele lor va dispărea. De asemenea, ei pot conta pe o putere mentală bine formată care le va oferi și mai multă motivație. Horoscopul spune că te poți aștepta la întorsături mari de situație, în special la locul de muncă și în relații. Horoscop Taur 2023: femeie, omul – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Taur 2023

Între 21 octombrie 2023 și 18 iulie 2023, însă, Lilith tranzitează și ea Taurul, scăzând vibrația acestei case astrologice. Între 6 ianuarie și 5 martie, Marte complică și mai mult lucrurile, intrând și el în Taur. Pe 21 ianuarie , atunci când luminariile Soarele și Luna se vor alia, primul cu Jupiter și Saturn din Vărsător, cea de-a două cu conjuncția explozivă din Taur, Uranus, Lilith și Marte, vom avea niște cuadraturi de toată “splendoarea” între casă încercărilor și cea a comunicării, actelor,drumurilor, contractelor, fraților, surorilor. A două tensiune se produce o dată cu Luna Nouă din Vărsător din 11 februarie, atunci că nu mai puțin de 6 planete toate aliniate pe ultima casă, tensionează din nou conjuncția ce aduce neprevăzutul în viața tuturor. Horoscop Taur 2023 femeie – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Femeie

Saptele va fi cea mai norocoasa cifra a anului, iar avand in vedere ca zodia Taur si guvernatorul anului sunt frati-gemeni, trebuie sa incercati sa folositi aceasta cifra oricand va apucati de ceva nou. Programati-va, de exemplu, intalnirile la ora aceasta sau la data de sapte, folositi metoda celor sapte strangeri de mana, si norocul cu siguranta va va favoriza.In plus, multi barbati din zodia Taur isi vor dori sa faca ceva important, sa castige mai multi bani poate, sau sa invete o limba noua, sau sa scrie o carte. In februarie-martie reprezentantii acestei zodii se pot confrunta cu probleme neasteptate cu banii, de aceea nu este indicat sa ia credite sau sa imprumute sume mari de bani la inceputul anului. Dimpotriva, incercati sa cheltuiti mai putin, ca sa aveti o plasa de siguranta. Pana in vara situatia financiara se va stabiliza si barbatii-Taur isi vor dori sa mearga undeva in calatorie. Sa o faceti neaparat daca se iveste ocazia! In aceasta calatorie poate avea loc o intalnire sau o conversatie care va va face sa va schimbati atitudinea fata de multe lucruri.Si un ultim sfat: evitati suprasolicitarile. Nervii trebuie intotdeauna protejati. Horoscop Taur 2023 omul – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Omul

La jumătatea anului, horoscopul îți va face gândirea progresivă. Vei avea multe idei, și de cele mai multe ori, nici nu vei putea să îți dai seama de unde vin. Ceea ce te va face un star la locul de muncă indiferent cu ce te ocupi – ideile tale revoluționare vor putea influența pozitiv cursul locului tău de muncă.

Horoscop anual Taur 2023

Cert este că multe se întâmplă brusc, peste noapte, dar parcă la voi efectul de distrugere este mai redus decât la alte zodii. Ceea ce poate avea de suferit este imaginea, statutul, cariera, poziția. Cu cât sunteți o persoană mai expusă și mai sus într-o ierarhie profesională cu atât trebuie să fiți mai precauți. Efectele colaterale sunt de ordin financiar, așa că nu ne jucăm! Punctul maxim este 21 ianuarie, apoi 11 februarie, ca și cum s-ar declanșa evenimente ce apoi tot anul va țin încordați.

Dragoste și relații

Cei care doresc să fenteze incercarlie karmice, trebuie să munceasca în plus. Acum trebuie să faceți ce este mai greu, nu aleatoriu sau aiurea, ci acele acțiuni ce rezonează cu ființă voastră, dar pe care multă vreme le-ați evitat, amânat, ocolit. Țineți un regim de slăbit cu voință, învățați o limba străină grea, descoperiți un nou domeniu, care vreți voi, dar studiați-l cu sârguință, creați-vă singuri “auto-penitențe” atunci când doriți să obțineți performanțe ce sunt sabotate în general de propriile slăbiciuni. Un sportiv sau cineva care da un examen nu se mai distrează, ci se antrenează sau învață. Artiștii se pot închide într-un studio și pot scrie sau compune. Va izolați și va delimitați de tot ceea ce va poate distrage atenția. Vreți să va remodelati corpul, acum este momentul, renunțând la obiceiurile nocive. Pe măsură voinței voastre veți descoperi un echilibru interior solid, pentru că așa cum am spus, această ultima casă este, până la urmă, teritoriul vostru, pe care acum îl explorați în profunzime. Chiar dacă în prima fază, explorandu-va ființa interioară, găsiți și ceea ce nu va place, este important să nu lăsați aceste galerii secrete întunecate și înfundate, ci să le oferiți lumina și energie.

Sanatate si frumusete

Jupiter și Saturn formează aspecte tensionate cu Soarele natal al Taurilor, ceea ce îl poate scoate din inerție pe orice Taur obișnuit cu confortul (sau măcar cu iluzia confortului). S-ar putea să fii nevoit să te adaptezi din mers la situații instabile și la schimbări impuse la nivel social ori legislativ, dar și să înțelegi și să accepți că nu mai poți să stai în expectativă, cu mâinile în sân, ci a sosit vremea să acționezi, să schimbi, să inițiezi lucruri îndrăznețe și ieșite din tipare – sau măcar din tiparele obișnuințelor tale.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.