Horoscop Taur 2023 familie și relaţii

Taur 2023: un mare potențial de dezvoltare personală și profesională. Horoscop Taur 2023 familie – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Taur 2023 familie

Astrologul oferă marea conjuncție pentru zodia Taur 2023: Jupiter și Saturn se întâlnesc în 21 decembrie 2023. Influențele cele mai mari ale acestei întâlniri, care are loc o dată la circa 20 de ani, se vor simți mai puternic în anul 2023. Pentru nativii Taur începe o nouă etapă profesională. Nativul Taur capătă un nou statut social, capătă noi responsabilități. Începe ceva și anul 2023 este perioada în care nativul își pregătește toate elementele care să îl susțină profesional pentru următorii circa 20 de ani. Poate fi un pic incomod pentru că Taurii sunt nativi statornici și schimbările nu le plac foarte mult. Dar Saturn le promite o perioadă de stabilitate profesională și atunci nativii consideră că merită efortul. Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii. Horoscop Taur 2023 relaţii – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Familie

Uranus este o planetă a conștiinței superioare ce stă deja de trei ani în Taur, pe  o casă a cunoașterii și v-a tot invitat să citiți și să vă informați despre lucruri noi. Din păcate această planetă va realiza cuadraturi perfecte în februarie, iunie și decembrie, exact cu Saturn aflat pe o casă mai complicată. De altfel ciocnirea de trei ori a celor două planete este cam singura problemă a acestul an, altfel un an ce abundă în  aspecte deosebit de frumoase, care evident, vor ajuta pe toată lumea. Horoscop Taur 2023 familie – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Horoscop Taur 2023 pe această temă familie

După cum am evidențiat mai sus, această zonă este extrem de energizată în acest an. Totul poate fi gestionat doar știind ce ai nevoie, ce dorești… de ce le dorești și ce rol joacă în a te face să te simțiți în siguranță, susținut, puternic și liniștit. Aplicarea acestor întrebări la orice, de la conturile bancare și de economii, la relațiile tale, la muncă, la dorințele și la valorile tale aduce o claritate uimitoare și face toate deciziile mult mai ușoare. Munca grea aduce recompense foarte promițătoare. În caz de îndoială … adăugă timp suplimentar, concentrare și efort.

Horoscop anual Taur 2023 – familie

Casa a douasprezecea este o casă ascunsă. Voi alegeți dacă veți cădea în vicii în următoarea perioada sau le veți vindeca pe cele vechi. Totuși există o probabilitate mai mare că Peștii să aibă agende ascunse în următorii doi ani și trei luni.

Relaţii

Tranzitul lui Uranus prin Taur (din 2023 până în 2026) împreună cu tranzitul lui Pluton prin casa IX a Taurului (din 2008 până în 2023) conturează o perioadă mai rebelă chiar și pentru cei mai liniștiți dintre Tauri. Pe măsură ce filosofia de viață și anumite convingeri ale Taurilor au suferit transformări sub influența (ori poate chiar sub presiunea) lui Pluton, pe măsură ce și-au cizelat cunoașterea și intuiția și au dobândit mai multă înțelepciune, mulți Tauri purced acum și spre o revoluție personală.

Divorț?

Viața de familie a Taurilor poate fi marcată sau tulburată în 2023 de anumite chestiuni legate de bani: neînțelegeri, discuții, moșteniri care provoacă dispute. Acestea se pot acutiza în perioadele din jurul eclipselor de Soare (10 iunie și 4 decembrie) și din jurul eclipselor de Lună (26 mai și 19 noiembrie).

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.