Horoscop Taur 2023 dragoste

Ce spune Gromovnicul din bătrâni despre anul 2023? Anul 2023 este guvernat de planeta Saturn. Poate fi un an foarte bun pentru nativul Taur deoarece acestor nativi le place foarte mult stabilitatea și Saturn este maestru în aceasta. Taurul este un veritabil semn de pământ și Saturn este o planetă care oferă cea mai puternică unealtă a lumii materiale. Anul 2023 îi poate aduce nativului acea stabilitate care să îi confere un sentiment de confort. Nativii Taur au trăit în 2023 transformarea radicală pe domeniul evoluției, al aventurii marilor călătorii și al cunoașterii. Ce spune Gromovnicul? Că „Sub planeta Saturn e bine a începe învățătura și a schimba vechile obiceiuri”. Da, asta a spus. Schimbarea de mentalitate, schimbarea care ține de modul în care nativul abordează studiul, aventura cunoașterii, sunt lucruri care se pliază fix pe ceea ce se dorește de la nativii Taur în anul 2023. Astrologul apreciază că va fi un an în care nativii Taur au posibilitatea să se documenteze, să călătorească în locuri în care spiritul și intelectul se hrănesc cu materie adevărată. Și mai poate fi un an, aceasta depinzând de nativi, în care să își pună în valoare ceea ce au acumulat în trecut. Important este ca tot ce întreprind să fie adevărat și bazat! Horoscop Taur 2023 dragoste – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Taur 2023 dragoste

Planul vieții tale sociale s-a conturat ca o provocare pentru tine și în 2023, dar revine în actualitate și în acest an, cu anumite intermitențe însă. Pe de altă parte, viața sentimentală continuă să rămână o oază de echilibru și liniște pentru tine, un sector în care lucrurile evoluează încet dar sigur. Relația cu cel drag te ajută să te regăsești și să te dezvolți. În prima parte a acestui an, mai exact în primele trei luni ale lui 2023, influența astrelor ocolește aceste sectoare de viață, concentrându-se pe viața ta profesională și pe evoluția ta în plan personal. Există însă posibilitatea ca o parte din presiunea resimțită în aceste sectoare să fie transferată și în relația cu prietenii și/sau persoana iubită, să opereze ca o sursă indirectă de dezechilibre. În următoarele trei luni ale anului, atenția îți este atrasă temporar asupra vieții sociale. În iunie, șederea temporară a lui Jupiter în casa prietenilor îți crește simțitor nivelul de popularitate, ceea ce te ajută să cunoști persoane cu care ești compatibil(ă) în materie de viziuni și idealuri. Poți constata însă că te-ai înșelat în privința anumitor persoane, că trebuie să fii mai precaut(ă). În al treilea trimestru al lui 2023, dar mai ales de la mijlocul lui august încolo, reacțiile tale în raport cu ceilalți s-ar putea schimba și nu în bine. Pare că ai mai puțină răbdare decât de obicei, că tinzi să îi repezești mai des. Poate nu ești așa de fiecare dată, dar ai momente în care te și îi surprinzi în mod deloc plăcut. Astrodex prognozează să lucrezi la acest aspect pentru a evita problemele. În ultimele trei luni ale anului, dar mai ales în decembrie, nativii(ele) implicați(te) în relații la distanță vor procesa mai greu depărtarea care îi separă de persoana iubită, mai ales dacă șansele sunt reduse să se vadă de sărbători. Pe de altă parte însă, toți cei născuți în acest semn se bucură de popularite în plan social și cunosc persoane care le influențează în bine. Așa cum se vede din paragrafele anterioare, anul 2023 este unul care nu se diferențiază mult de cel anterior. Tot tu rămâi măsura lucrurilor pe plan sentimental și social, în sensul că depinde de tine de cele mai multe ori cum te tratează prietenii și persoana iubită. Așadar, este important să continui să lucrezi la tine, să îți urmărești îndeaproape reacțiile și să le corectezi. Horoscop Taur 2023 dragoste – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Dragoste

În 2023 majoritatea Taurilor își concentrează atenția asupra evoluției profesionale, asupra veniturilor și asupra chestiunilor ce țin de independență. Horoscop Taur 2023 dragoste – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Horoscop Taur 2023 pe această temă dragoste

2022 va avea un progres mai ușor știind că Taurii își vor limita așteptările. Nimeni nu este perfect, și dacă ajungi în punctul în care te simți literalmente blocat în responsabilități, recomandăm tehnicile de respirație, meditația și consumarea ceaiurilor naturale. Aceste activități te vor calma înainte să te confrunți cu o altă provocare.

Horoscop anual Taur 2023 – dragoste

Acesta rămâne marele eveniment al lui 2023, cel care va aduce surprize pe neașteptate. Însă există o rezervă masivă de aspecte armonioase de care toate zodiile beneficiază pe tot parcursul anului, așa cum nu am mai văzut de multă vreme.

Relaţii

Pentru că am pomenit de faptul că puteți explora noi domenii de activitate, nu pot să nu le menționez pe cele guvernate de Vărsător. Rolul lui Saturn este de ava da deschidere spre domeniile de tip uranian: IT, activități online, de la comerț, până la exploatarea propriului capital de imagine prin video blogging, tehnologie, aparatură de orice gen, electricitate, energie verde, astrologie, astronomie, mass-media, televiziune și film, regie de film, filantropie, organizații, fundații, aviație, de la inginerie aviatică până la însoțitori sau controlori de zbor, meteo, resurse umane, sociologie, politică sau tot ce are de-a face cu interesele unor colectivitatati, chiar țări etc.

Familie

Taurilor le place să păstreze neschimbate situațiile, resursele și relațiile care li se par sigure și, de obicei, se opun schimbărilor. În 2023, Taurii care nu se mișcă de bunăvoie din zona lor de confort, riscă să constate că sunt obligați de evenimente exterioare și, apoi, să perceapă aceste evenimente ca pe un șoc existențial. Prin urmare, eastrolog.ro îți sugerează să pui tu la lucru energia astrală a anului 2023 și să nu aștepți să te mâne ea de la spate. Oricare ar fi sectorul din viața ta în care simți că lucrurile sunt înțepenite de o veșnicie, acum ai posibilitatea să îl relansezi. Beneficiezi de energia necesară pentru a face anumite schimbări la care visezi de multă vreme, atât pe axa casă-carieră, cât și în plan relațional.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.