Horoscop Taur 2023 1, 2, 3 deceniu

Toate lucrurile care mergeau mai greu in anul precedent, se vor realiza cu usurinta in anul 2023, pentru ca impreuna cu anul Sobolanului va disparea si graba excesiva, si dorinta arzatoare de a obtine un rezultat rapid. Taurii vor cauta sa patrunda in esenta lucrurilor si isi vor dedica tot timpul disponibil pentru atingerea obiectivelor stabilite. Reprezentantii acestui semn zodiacal vor incerca sa nu forteze evenimentele si sa evite si cele mai mici greseli. Si sa nu contati pe ajutorul simbolului anului, acesta nu va face exceptii – numai munca si perseverenta va vor ajuta sa va indepliniti obiectivele. Desi Bivolul are o fire conservatoare si nu prea lasa pe nimeni nou sa intre in viata lui, Taurii vor reusi sa faca cunostinta cu oameni care ii vor schimba foarte mult in interior. Dar asta va functiona numai in cazul nativilor, care vor cauta sa cunoasca oameni noi si sa lege relatii trainice. 2023 este un an minunat pentru dezvoltare spirituala. Incercati sa fiti mai corecti, mai blanzi si mai ingaduitori cu cei din jur. Horoscop Taur 2023 1 deceniu – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Taur 2023 1, 2, 3 deceniu

Eclipsa de Lună de la 19 noiembrie 2023 are loc în Taur, astfel că închei anul cu sentimentul că ai nevoie de o autoevaluare serioasă și sub imperiul unor emoții puternice, care te pot copleși. Energia acestei eclipse te poate inspira să îți schimbi modul de comunicare și să îți prezinți altfel ideile, nevoile și dorințele, astfel încât să poți ajunge la un echilibru cu nevoile, dorințele și ideile celorlalți. De exemplu, o discuție cu familia poate lua o întorsătură neașteptată, situație în care ai face bine să îți controlezi emoțiile, ca să nu agravezi situația și să nu provoci un conflict. Este posibil ca această eclipsă de final de an să marcheze finalul unei dispute cu cineva apropiat, dar numai după ce anumite lucruri sunt discutate deschis. De asemenea, poate reprezenta acel moment de tăiere a cordonului ombilical, la nivel emoțional, față de familia de origine. Horoscop Taur 2023 2 deceniu – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

1 deceniu

De aceea am spus că vă poziționați între cădere și sublim, între agonie și extaz, boală și vindecarea, penitență și eliberarea, orbire și claritate, cercetare și rezultat, încercare și ajutor Divin. Toate acestea vin la pachet. Horoscop Taur 2023 3 deceniu – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

2 deceniu

Problema vine de la cuadraturile formate între cele două case și deci între cele două grupuri de planete. Ce se întâmplă pe 21 ianuarie este o reală nebunie, pentru toți, însă Uranus va realiza cuadraturi cu Saturn la grad perfect și în februarie, iunie și decembrie 2023, creând senzația unui blocaj. De exemplu pe 11 februarie va fi Luna Nouă în Vărsător plus multe planete acolo și alte tensiuni cu planetele din Taur, ceea ce extinde perioada de surprize și evenimente imprevizibile, cel puțin in primele două luni ale lui 2023. Hai să ne folosim imaginația și să vedem ce se poate întâmpla. Sectoarele vi le-am explicat. Decizii ale autorităților pot impiedica în continuare evenimente cum ar fi nunțile, dar și alte eveninente ale activităților pe care le desfășurați. Tatăl poate fi în dezacord cu partenerul vostru de viață. Propunerile tatălui legate de o implicare în afacerile sale pot strica echilibrul familiei. Evenimente neașteptate din familie duc la anularea altor evenimente. Este posibil să se producă conflict de interese între muncă voastră și cea a partenerului, fiind puși în situația să renunțați la ideile voastre. Se poate produce un conflict de interese sau o incompatibilitate între ceea ce faceți și ceea ce doriți să dezvoltați în paralel. Renunțați la ceva! Nu cred că ar fi o idee bună să puneți afacerea pe umerii cuiva. Un soț sau o soție geloasă sau posesivă va descurajează să evoluați profesional, mai ales când veniți cu idei noi peste noapte și partenerul nu le poate digera rapid. Poate aveți nevoie de acordul soțului, soției, partenerilor de afaceri pentru credite sau investiții și aceștia opun rezistență, iar voi trebuie să luați decizii rapid, de unde și blocajul. O va face, în a două jumătate anului. Poate există conflict de interese între o relație și faptul că cel care va curtează este chiar superiorul ierarhic sau invers.  A amesteca munca și dragostea, nu sună bine. Există riscul să lezați sau să fiți lezați de o decizie de conducere și  să se ajungă într-un proces în instanța. Puteți avea procese până și cu Statul, atât în privința unor chestiuni personale, cât și legate de blocarea activității. Concurența va poate da bătăi de cap în prima parte a anului, apoi veți învață să va adaptați. Întâlniți adversari puternici și în sport, la fel, aveți dificultăți în prima parte a anului. În politică adversarii aruncă cu noroi în încercarea de a va discredita.

3 deceniu

Saturn poate veni cu mai multe tipuri de încercări care întorc cu lopata gândurile, emoțiile și vibrațiile voastre. Jupiter, însă, le vindecă. Chiar dacă Saturn rămâne mai mult pe această casă astrologică, Juiter va fi și mai puternic când va trece în zodia voastră Pești, temporar în 2023 și încă de două ori până la final de 2023.

Iubire și relații

Prima astrogramă: Venus, guvernatoarea Taurului, în conjuncție cu Jupiter, în casa X (cariera) – 11 februarie 2023, ora 16:59. A doua astrogramă: Soarele intră în zodia Taurului – 19 aprilie 2023, ora 23:33.Aspectul de cuadratură care se formează între Jupiter și Saturn, pe de o parte, și Uranus, pe de altă parte, indică un an agitat pentru Tauri, în care devin mai dispuși să își schimbe serios direcția în viață ori în carieră și să lase în urmă un stil de viață care nu se mai potrivește cu noua lor vibrație.

Sanatate si frumusete

Adesea ți se recunoaște că ai o personalitate stabilă. Ești dependent de muncă, dar îți folosești energia bine după multă reflecție. Ești genul de persoană care privește înainte de a sări. Una dintre numeroasele tale calități este că, odată ce te-ai gândit, nu schimbi de multe ori direcția. Te ții de ceea ce ai și mergi întotdeauna la sigur. Ești extrem de conștient de resurse, înțelegi valoarea lucrurilor, vedezi darurile și frumusețea în lucruri, ai respect pentru pământ și tot ceea ce oferă el, astfel încât această intensitate devine și mai semnificativă pentru tine. Este o ocazie minunată să înveți să apreciezi frumusețea lucrurilor pe care le adori și să înțelegi nivelul de siguranță pe care ți-l aduc conturile bancare și economiile, dar să privești mai departe de ele … și să vezi unde se găsesc cele mai sincere forme de siguranță. Vei găsi posibilități nelimitate de a aduce în joc acțiuni și obiective noi. Vei avea perioade de muncă foarte grele, alternând cu perioade în care toate eforturile tale aduc brusc recompense. Ți s eva cere să respecți reguli, care chiar și conform standardelor tale pot părea restrictive și dure și vei primi toate beneficiile pentru controlul de sine, răbdarea și determinarea pe care o aplici pentru a rămâne în conformitate cu aceste reguli. Să te simți bine cu tine însuți, cu capacitățile tale, cu abilitățile tale este esențial pentru a te simți în siguranță în ceea ce privește viața ta și spre locul în care conduce. Trei eclipse lunare adaugă tonuri emoționale anului. Odată cu prima începe o nouă perioadă de conștientizare, de prosperitate sporită. Aceasta este prima ta călătorie reală în ceea ce privește resursele și te ajută să pornești spre noi începuturi. În iunie, o eclipsă în Rac aduce un plus de adâncime conversațiilor și cuvintelor tale. Schimburile emoționale scot la lumină lucrurile. Noiembrie oferă o eclipsă lunară intensă, așa cum apare în Scorpion și casa parteneriatelor tale. Explorezii noi modalități de a-ți exprima pasiunile. O eclipsa totală de Soare în decembrie este marea finală a anului 2023 și aduce o pasiune agitată, profundă, intensă și unele resurse importante legate de parteneri.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.