Horoscop Scorpion 2023 sănătate

Anumite semne au început încă din 2023. Între 22 martie și 2 iulie Saturn a intrat temporar în Vărsător, pe casa casei și a familiei, dar într-o poziție căzută a hărții, ceea ce descrie faptul că punctul inferior al traiectoriei saturniene pe harta voastră, va aduce într-un moment mai slab energetic. În plus, pe 5 iunie 2023, Destinul a început un tranzit ce va continuă până pe 23 decembrie 2023 tocmai pe casă Scorpionului ce anunță  toate acele schimbări capitale pe care le știți sau pe care nu le știți încă, ce va vor aduce într-un alt scenariu decât cel de acum, nu mai departe de sfârșitul anului pentru care facem analiză. Horoscop Scorpion 2023 sănătate – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Scorpion 2023 sănătate

Scorpionii sunt convinsi ca pot invinge orice boala cu puterea mintii si n-are rost sa piarda timpul stand in pat. Nu e tocmai cea mai buna strategie. Nativii din aceasta zodie sunt sensibili la majoritatea virusurilor si cel mai bine ar fi sa-si intareasca constant sistemul imunitar si, daca e nevoie, sa mearga la medic in timp util. Trebuie remarcat totusi faptul ca, daca nu ignora primele semne ale bolii si se apuca imediat de tratament, Scorpionii se insanatosesc foarte repede.Cele mai vulnerabile organe ale Scorpionilor sunt caile respiratorii superioare si rinichii, acestea sunt primele afectate in sezonul rece. Prin urmare, nativii din aceasta zodie trebuie sa evite frigul. Un curs de vitamine si o esarfa calda tot nu strica. Horoscop Scorpion 2023 sănătate – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Sănătate

Te numeri printre zodiile norocoase ale acestui an, în sensul că astrele nu te supun la provocări mari în ceea ce privește acest sector de viață. Nivelul tău de energie este la cote destul de ridicate, știi să îți gestionezi stresul destul de bine, iar acest lucru te ajută să faci cu brio față oboselii. Ai trecut deja prin încercări pe acest plan și știi cum să te organizezi. În primele trei luni ale anului, te bucuri de un nivel de energie la cotele obișnuite pentru acest moment din an. Pare că te-ai refăcut bine după sărbători și ești optimist(ă) în legătură cu planurile pe care ți le-ai făcut pentru acest an. Pe de altă parte, în ianuarie și februarie, pot apărea unele supărări în plan relațional, ceea ce riscă să îți destabilizeze puțin echilibrul interior. În următorul trimestru al lui 2023, dar mai ales de la finele lui aprilie încolo, s-ar putea să îți fie mai greu să vorbești despre ceea ce simți, să îți verbalizezi gândurile. În cuplu, pot apărea, de la sfârșitul lunii mai începând, discuții în contradictoriu și chiar încercări de a manipula sau de a fi manipulat(ă). Încearcă să nu se ajungă într-atât de departe, căci vei fi afectat(ă) serios emoțional. În al treilea trimestru al anului, de la finele lui septembrie mai exact, Mercur retrogradează în casa subconștientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că persiști în tipare de gândire coercitive și conservatoare. Astrodex.ro recomandă să vezi ce te face să te gândești la scenarii sumbre, dacă într-adevăr ele se probează în realitate. Altfel, îți irosești energia pe nimicuri. În ultimele trei luni ale anului, se reintră în normalitate și simți acest lucru. De la sfârșitul lui octombrie încolo, fai eforturi să privești partea plină a paharului, să nu îți mai faci atât de multe griji cu privire la viitor. Tensiunile acasă continuă în raport cu unele persoane apropiate, dar încearcă să nu te lași afectat(ă) de ele prea mult. Se vor amortiza de Crăciun. Așa cum reiese din paragrafele de mai sus, anul 2023 este unul în care eforturile tale ar trebui să se îndrepte către menținerea unui echilibru interior stabil. În anumite situații, s-ar putea să fii mai sensibil(ă) decât de obicei, dar trebuie să te îmbărbătezi și să te aștepți la ce este mai bun. Nu te ajută deloc dacă pui răul în față, dacă îți asumi o atitudine pesimistă. Horoscop Scorpion 2023 sănătate – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Horoscop Scorpion 2023 pe această temă sănătate

În anul 2023 nativii zodiei Scorpion au suferit, ca noi toți de altfel, crize profunde. La acești nativi criza s-a produs în domeniul mișcării și al comunicării.  Nativii au avut un job care a presupus în primul rând mobilitate. Dar tocmai în acest domeniu transformările dau puțin peste cap nativul. Pentru că fie comunicarea a fost prea multă, prea variată și a obosit efectiv nativii, fie a fost dificilă și greoaie, aceasta aducând nativul în situația de a spune STOP! Așa nu mai merge! Reluam totul, de la capăt! Și au reluat. Nu se mai mișcă la fel, nu mai vorbesc ca la început, nu mai au nimic din ceea ce au fost ei ca și comunicatori. Dar dacă vedem către ce s-a îndreptat preocuparea nativilor, dacă socotim de unde vin și unde au ajuns, putem ajunge la niște variante care i-ar putea îndruma cumva asupra modului în care pot să se orienteze profesional. Unii dintre nativi pot avea mici neplăceri la locul de muncă prin luna aprilie. Este vorba de un mic amor, un mic flirt la locul de muncă, pe care cei din jur îl „monitorizează” și li se aduce la cunoștință că au fost observați. Dar pasiunea a fost atât de mare încât a meritat și merită în continuare orice risc! Luna septembrie poate fi o perioadă foarte bună pentru sănătate, este vremea în care afecțiunile pot să fie rezolvate. O persoană competentă poate să îi descopere nativului o afecțiune mai ascunsă care i-a făcut neplăceri .

Horoscop anual Scorpion 2023 – sănătate

În cazul furtunilor și descărcărilor electrice conjugale ce amenință la orizont, puteți preintampina sau depasi criza, dacă asta vreți, puteți vindeca, resuscita, cu condiția unei schimbări a amândurora, a conștientizării culpabilității de ambele părți și a felului în care ați permis ca o relație să devină vulnerabilă, pentru că nu ați mai comunicat sincer și suficient. Dacă problemele nu vor fi în cuplu, ci vor fi doar ale partenerului, va fi bine să îl susțineți, să îi fiți alături, indiferent despre ce este vorba, însă va fi cu consum maxim. După  ce furtuna va trece, veți claca și veți acuza.

La ce organ din corp ar trebui să fii atent?

Ceea ce voi descrie în continuare este posibil să mai fi pomenit și mai sus, însă doar datorită faptului că se reconfirmă și se leagă anumite lucruri, mai spun din nou, însă referindu-mă la alt tip de tranzite.

La ce medic ar trebui să vizitez?

Ținând cont de faptul că Uranus tranzitează casa VII a Scorpionului (relațiile cu ceilalți, parteneriatele, asocierile, căsătoria), eastrolog.ro îți semnalează că este posibil ca problemele cu care te confrunți în familie să îți afecteze relațiile cu ceilalți și chiar căsnicia, așa că devine necesar să fii cât mai diplomat și să depui efort, dacă vrei să o scoți la capăt.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.