Horoscop Scorpion 2023: femeie, omul

Încă din primăvară, vei avea o mulțime de idei – prin urmare vei simți nevoia să îți îndrepți viața în muncă. Nu vă va fi frică să nu pășiți în necunoscut – așa că mergeți pentru asta, pentru că horoscopul presupune că în aceste ape, vă așteaptă o mare împlinire și bucurie, chiar dacă asta înseamnă să vă părăsiți locul de muncă actual. Horoscop Scorpion 2023: femeie, omul – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Scorpion 2023

Pensia, concediul de creștere copil, deschiderea unor activități pe cont propriu, declararea unor sedii sociale acasă, lucrul de acasă, activități legate de case, imobiliare, construcții, amenajări, decorațiuni, comercializarea unor produse de uz casnic, mobilă, Feng-Shui, ateliere domestice, ferme, gospodării cu producție, activitățile agricole, toate acestea sunt de bun augur și nu reprezintă decât progres pentru Scorpioni și mai multă liniște. Aceste activități sunt susținute de un Saturn căzut. Horoscop Scorpion 2023 femeie – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Femeie

Barbatii Scorpion traiesc sub deviza “Regulile sunt facute pentru a fi incalcate”, sunt independenti si ambitiosi, obisnuiesc sa actioneze fara retineri. Cum credeti, o sa-i placa Bivolului stilul asta?! Iata de ce in anul 2023 barbatii din zodia Scorpion va trebui sa invete sa faca compromisuri, sa dea dovada de loialitate si rabdare. Si trebuie remarcat faptul ca invata repede. La sfarsitul verii Scorpionii vor simti un val de energie antreprenoriala si un entuziasm profesional debordant, care vor face posibila demararea unui proiect mare.Fiti totusi prudenti, aveti mai putina incredere in oameni noi, mai ales daca e vorba de bani, si fiti atenti la semnele sortii. Universul va poate da un indiciu legat de calatoria pe care trebuie sa o faceti ca sa se stabileasca contacte care sa duca mai tarziu la intalnirea la care ati visat toata viata. Rezultatul depinde in totalitate de Scorpioni, asadar incercati sa fiti amabili si sa nu actionati impulsiv. Politetea nu este niciodata de prisos. Horoscop Scorpion 2023 omul – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Omul

Veți încărca energia fizică și psihică necesară pentru restul anului 2023. În a doua jumătate a anului, Scorpionii s-ar putea confrunta cu probleme financiare – dacă nu ați construit o rezervă financiară pe care o puteți trage de acum, încercați să solicitați ajutor familiei.

Horoscop anual Scorpion 2023

Nu am cum să nu leg acest tranzit al Destinului de faptul că anul acesta casa caminului, patrimoniului, a familiei și casa căsătoriei, a partenerilor și a proceselor intră în conflict, așadar primele schimbări se pot defini clar prin schimbări de domiciliu. Este chiar o recomandare pentru cei ce știu că au acest lucru de făcut, să iasă din zona de confort și să caute un loc mai bun pentru ei. La vremea la care scriu și citiți acest Horoscop, poate încă nici nu vă gândiți la așa ceva, dar este bine să rămâneți pe lungimea de undă specifică, pentru că informații despre o nouă casă pot apărea oricând.

Dragoste și relații

Schimbarea este aceea pe care o văd și alții la voi și o remarcă, uneori poate chiar se minunează. Puteți deveni părinți și asta schimbă totul! Vorbim în curând despre toate, căci așa cum se leagă lucrurile la voi nu se leagă la nicio altă zodie. Poate că acest Horoscop pare mai puțin ofertant, dar cei care acum se simt plafonati, plictisiți, prizonieri, obosiți, neiubiți, deznădăjduiți, confuzi, blocați, se pot bucura. Stați cu ochii în zare, ceva vine!

Sanatate si frumusete

Prima astrogramă: Jupiter, guvernatorul casei banilor Scorpionului, formează un trigon cu Marte, guvernatorul tradițional al zodiei și guvernatorul casei muncii – 17 aprilie 2023, ora 08:14. A doua astrogramă: Soarele intră în zodia Scorpionului – 23 octombrie 2023, ora 07:51.Aspectele tensionate în care este implicat Uranus arată că este posibil să survină probleme neprevăzute în legătură cu o mutare pe care ți-o dorești, sau ca o schimbare de reședință, o tranzacție imobiliară ori reamenajarea spațiului de locuit să nu decurgă așa cum te-ai așteptat.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.