Horoscop Scorpion 2023 familie și relaţii

Scorpion 2023: în centrul preocupărilor se află viața emoțională, familia, casa. Horoscop Scorpion 2023 familie – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Scorpion 2023 familie

Jupiter și Saturn se întâlnesc în 21 decembrie 2023. Influențele cele mai mari ale acestei întâlniri care are loc odată la circa 20 de ani, se vor simți mai puternic în anul 2023. Pentru nativii Scorpion începe o nouă perioadă în care preocuparea lor va fi cu precădere legată de casă, de familie și de rădăcini. Începutul vieții într-o nouă locație sau un început în relațiile cu părinții sunt cel mai probabil să se întâmple în viața nativilor. Dar să nu uităm că nativii au trecut printr-un an în care au suferit transformări radicale în tot ce înseamnă mișcare și comunicare. Întoarcerea la sursa primordială, informația ancestrală, informația din normele morale ale familiei, părinți, bunici, străbunici, până unde are acces nativul, pot constitui izvoare de inspirație pentru nativi de acum înainte multă vreme. Aceea care au găsit un nou job, sunt foarte mulțumiți și încearcă să se integreze în colectiv, constatând că cei din jur sunt foarte agreabili. Nativii însă, acesta ar fi sfatul astrologului, este bine să își controleze impulsivitatea și o transforme în spirit de inițiativă, mai ales când este vorba de colegi și de prieteni. Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii. Horoscop Scorpion 2023 relaţii – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Familie

Saturn a mai trecut în 2023 prin Vărsător, însă pe 17 decembrie 2023 intră și rămâne pe casa casei, a familiei, a mamei, a maternității, a țării și a relației cu Sinele până pe 7 martie 2023. Ați mai auzit de Saturn și unii îi atribuie o aura malefică, însă vorbim totuși despre Planeta Profesor ce în următorii doi ani și două trei luni mută lecțiile de viață și eforturile în planul personal. Saturn este o planetă a cărei energie este mai puternică și mai benefică în poziție culminanta pe o hartă, pe carieră, de exemplu, iar acum la voi ea va stă răsturnată, adică în poziția cea mai de jos. În sens rău, și încep cu asta, că să epuizez acest subiect, Saturn mai aduce și căderi din funcție, pierderea statutului profesional, incapacitatea de a va ridică într-o ierarhie, demisie, blocaje, retrogradări, încetarea unor mandate. Totuși dacă acest lucru se întâmplă este fie pentru că urmează o schimbare, fie pentru că nu ați construit corect scara pe care ați urcat într-un vârf. Nu toți Scorpionii trebuie să se teamă, ci doar aceia care sunt atașați posesiv, dar defectuos de o funcție, rol sau poziție profesională. Alții este bine sa va manifestați, să zicem, mai smerit, în următorii doi ani și două luni în ierarhia din care faceți parte. Poate va veți simți puși la pământ, însă nu este momentul acum să va cereți drepturile, poate doar să renunțați să mai depindeți de ceva anume și să mergeți pe drumul vostru. Horoscop Scorpion 2023 familie – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Horoscop Scorpion 2023 pe această temă familie

Această zonă este influențată și de aceleași energii care îți stârnesc legăturile pasionale, Scorpion. Alți oameni și ceea ce aduc în ceea ce privește activele, titlurile și averea joacă un rol influent în evenimentele majore de-a lungul lunilor următoare. Te vei descurca cu parteneri foarte puternici, angajatori, colegi și alții. Vor fi lucruri pe care le aduc în viața ta și modul în care te ocupi de ele este problema. De asemenea, veți descoperi perioade în care eforturile proprii sunt tot ceea ce este necesar pentru a construi resurse financiare. Ori de câte ori există o polaritate astrologică, există și o oportunitate. Este o perioadă minunată pentru a învăța și a accepta (și chiar a îmbrățișa) faptul că ai nevoie de alții. Dar asta în aceste nevoi … este reciproc și neutralizant. Încă o dată… .rețineți regulile în minte .. și respectați-le.

Horoscop anual Scorpion 2023 – familie

Pot exista schimbări de loc de muncă, mai mult în direcția recunoașterii voastre ca persoane abile, înzestrate cu tot ce este nevoie pentru a construi un drum propriu.

Relaţii

Se pare că este vremea ca în familia de origine și/sau în familia creată de tine să aibă loc o serie de discuții serioase, care ar putea să se centreze adesea pe tema banilor. Anumite subiecte care au fost amânate multă vreme sau care au generat nemulțumiri ori dispute, trebuie acum abordate cu mai multă maturitate, cu răbdare, dintr-o perspectivă nouă.

Divorț?

Tranzitele planetare ale anului 2023 sugerează că unii Scorpioni parcurg o perioadă dificilă în plan emoțional, poate chiar agitată, dar care le oferă posibilitatea să se reechilibreze interior și să se elibereze de anumite experiențe din trecut sau de anumite tradiții de familie care îi împiedică să aibă relații armonioase și o căsnicie fericită în propria lor manieră, adică într-un fel care nu prea este pe placul părinților, de exemplu.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.