Horoscop Scorpion 2023 dragoste

Ce spune gromovnicul din bătrâni despre anul 2023? Dacă este să ne luăm după Gromovnic, și să știți că îl luăm în serios, anul 2023 se află sub influența lui Saturn. Planetei Saturn îi este puțin indiferentă zodia Scorpion, el în această zodie se află în peregrinaj și nu este nici mai puternică și nici mai delăsătore decât este planeta în realitate. Dar ca semn de apă Scorpionul ar avea nevoie de un reper, de ceva care să îi contureze matca, să îi dea formă și mai ales să-i țină emoțiile, într-un cadru bine definit. Severitatea lui Saturn nu se prea potrivește cu spiritul marțian, războinic al nativului Scorpion care dorește să se impună în orice situație și în orice domeniu. Aici poate să se folosească nativul de vibrațiile saturniene, poate să aibă orientare în timp și spațiu și obiectivitatea de a da înapoi atunci când realizează că a depășit o anumită limită. Avantaj Scorpion: „Sub planeta Saturn e bine a începe învățătura și a schimba vechile obiceiuri”. Scorpionul este o planetă fixă și rar admite să schimbe ceva. La Scorpion totul merge la maxim și la acești nativi schimbarea este o adevărată transformare, o criză totală din care iese înnoit și împrospătat.  Horoscop Scorpion 2023 dragoste – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Scorpion 2023 dragoste

Te afli printre semnele pentru care 2023 este un an plin de provocări pe aceste planuri, dar mai ales la nivel sentimental. Tu și partenerul păreți a fi ajuns într-un punct în care trebuie să faceți eforturi pentru a vă recalibra și pentru a rezona din nou pe aceeași frecvență. Aveți încă multe în comun și șansa de a evolua la un nivel superior, dar este nevoie să lucrați la asta. În primul trimestru al anului, dar mai ales în ianuarie și februarie, ar putea apărea tensiuni între tine și partener. Ele se datorează cel mai probabil unor chestiuni domestice, casnice sau locative. Încearcă să nu îi incluzi pe cei din familie în discuțiile voastre, căci ar putea avea tendința de a vă lua apărarea, fapt ce vă întoarce și mai mult unul împotriva celuilalt. În următoarele trei luni ale lui 2023, îți vine mai greu să vorbești despre ceea ce simți, mai ales de la finele lui aprilie încolo. În cuplu, te simți însă ascultat(ă) și înțeles(asă) în iunie, cu toate că uneori nu spui mai nimic. Este clar că rezunați încă la un nivel profund, că vă dați seama ce simte celălalt. Astrodex.ro recomandă să îi fii aproape celui drag și vei vedea că te va trata la fel. În al treilea trimestru al anului, atmosfera în cuplu este greu de anticipat, fapt care se datorează retrogradării lui Uranus prin casa aferentă din harta ta solară. În anumite situații, lucrurile merg bine, iar în altele nu știi la ce să te aștepți. S-ar putea să fie vina unor chestiuni nediscutate la timp, care necesită ceva mai multă implicare și deschidere din partea amândurora. În ultimul trimestru al lui 2023, începe să se vadă că ați depus eforturi pentru a vă regăsi unul pe celălalt. Din octombrie începând, comunicați mai bine, atmosfera în cuplu este caldă și vă înțelegeți reciproc stările și nevoile, iar lucrurile par că au intrat pe un făgaș normal. Cu ocazia sărbătorilor, ar ptuea exista unele tensiuni între voi, dar nu le dați prea multă importanță. După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, anul 2023 este unul plin pentru tine. Sfatul Astrodex este acela de a a-l începe cu inima deschisă, dispus(ă) să faci unele concesii pentru a schimba atmsofera în plan sentimental. Ești foarte aproape să îți atingi dezideratele pe acest plan, dar trebuie să iei măsuri concrete, să armonizezi diferențele dintre tine și cel drag. Horoscop Scorpion 2023 dragoste – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Dragoste

În 2023, în centrul preocupărilor Scorpionilor se află viața emoțională, trecutul, familia, casa și căminul, pentru că Jupiter și Saturn le tranzitează casa IV. Horoscop Scorpion 2023 dragoste – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Horoscop Scorpion 2023 pe această temă dragoste

Un împrumut bancar îți poate aduce mai mult rău decât bine, și astfel ai putea chiar pierde acoperișul peste cap. Încercați, de asemenea, să vă mențineți calmul, deoarece această perioadă nu va dura pentru totdeauna, iar situația dvs. financiară va câștiga un nou impuls. Dacă ai tendința să fii nervos, horoscopul recomandă includerea tehnicilor calmante de meditație și yoga în viața ta. Sănătatea fizică este strâns legată de sănătatea mintală, așa că nu va face niciun rău să mănânce mai multe legume și fructe proaspete, să faci exerciții fizice și să bei ceaiuri din plante, de exemplu, valeriana sau balsam de lămâie.

Horoscop anual Scorpion 2023 – dragoste

Schimbări pot fi în relațîi, mai ales că în unele mariaje, chiar se conturează surprize. Totuși anul acesta avem energie nouă și bună în plan sentimental, iar o nouă iubire câștigă teren în fața unei relații vechi, mâncată de răni ce nu mai pot fi vindecate.

Relaţii

Karma este la polul opus Destinului, pe casa banilor voștri, în Săgetător. Anul începe binișor, căci acolo o avem pe Venus, însă karma aduce multe “amenzi”, mai ales pentru cei ce nu vor să se împrietenească cu schimbarea. Dacă salariul nu mai crește sau dacă nu va puteți permite un avans la o casă sau un credit, este pentru că nivelul la care sunteți acum poate fi depășit. Unele obiceiuri se schimbă, nu va mai permiteți unele lucruri, pentru că alte prioritatati vor ocupă primele locuri în clasament. Învățați să renunțați la vicii. Scorpionul are structural, sub cota zero, o pivniță a sa și niciodată nu se știe pe unde se scurg banii, către ce slăbiciuni. Axa Gemeni/Săgetător pe care stă Destinul/Karma este o axa a drumurilor scurte și lungi, cursurior, actelor, comerțului, invatatmantului, însă fiți atenți, va rog la accidente, anul acesta. 13,14 decembrie 2023 îl plasează pe Marte pe Nodul Sud Karmic și această poziție periculoasă poate aduce cheltuieli, pagube, furturi , accidente. Pavăza bună, învinge primejdia rea.

Familie

Dacă vrei să cumperi o casă, un apartament ori un teren, eastrolog.ro te sfătuiește să fii foarte atent la oferte, pentru că nu este exclus să ai parte de suprize neplăcute. Ar fi bine să apelezi un specialist care să verifice documentele, avizele, actele de proprietate, tranzacțiile anterioare prin care a trecut clădirea ori terenul etc. Dacă te atrage o locuință mai veche, pe care să o renovezi după bunul plac, aceasta ar putea avea vicii ascunse, de exemplu probleme de structură, pe care nu le poți sesiza la prima vedere. Atenție!

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.