Horoscop Scorpion 2023 1, 2, 3 deceniu

Anul precedent al Sobolanului a avut o influenta puternica asupra Scorpionilor, i-a invatat sa se concentreze pe propria persoana, sa caute ce le place anume lor si sa se accepte asa cum sunt. Cu aceleasi convingeri vor intra si in anul 2023 – anul Bivolului. Problema e ca zodia guvernanta a acestui an are o parere negativa despre individualism si apreciaza munca in echipa si orientarea spre rezultat. Prin urmare, prima jumatate a anului va fi o perioada nu tocma usoara pentru nativii din zodia Scorpion. Noile proiecte pe plan profesional o sa mearga greu, viata personala o sa scartaie, partenerii ii vor acuza pe Scorpioni de neatentie si egoism, dar odata cu venirea verii totul va incepe sa se schimbe. Se vor lega relatii noi, se vor stabili contacte valoroase. Dar drumul spre succes nu este niciodata liniar, si pe la jumatatea toamnei Scorpionii vor intra iarasi intr-un oarecare declin, care in cele din urma ii va determina sa ia decizii importante. Se vor concentra pe schimbarea radicala a unui domeniu din viata lor si vor reusi s-o faca. Va fi bine daca vor avea alaturi o persoana care ii va inspira. Sustinerea morala in momente dificile va conta mult. Horoscop Scorpion 2023 1 deceniu – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Scorpion 2023 1, 2, 3 deceniu

De asemenea, tranzitul Nodului Nord prin casa VIII a Scorpionului te îndeamnă și te ajută să îți faci ordine în suflet și în viață, renunțând la obiectele, relațiile și obiceiurile care nu te avantajează sau care îți sunt chiar dăunătoare. Horoscop Scorpion 2023 2 deceniu – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

1 deceniu

Sunt multe ce se vor schimbă acum, iar sfatul meu este să priviți bucuroși cum o formă devine altă formă. Nu vorbesc despre schimbarea unui serviciu cu altul, despre schimbarea culorii părului, deși nici acestea nu sunt rele. Totuși dacă cineva reușește printr-o intervenție chirurgicală  sau propria vointa să scadă în greutate câteva zeci de kilograme, aceea este o schimbare. Ar fi mai bine prin sport, regim și voință, însă depinde de situație. Puteți schimba metehne, obiceiuri, tipare de educație, mentalități, puteți dori să aruncați pe geam acel ac otrăvitor al Scorpionului și să deveniți mai înțelepți, vă puteți schimba țara, puteți schimba condiția materială. Horoscop Scorpion 2023 3 deceniu – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

2 deceniu

5 iunie 2023-23 decembrie 2023 este etapa în care drumul vostru sau Destinul, cum i se mai spune, arată spre schimbare, renunțare, lichidare, aprofundare, concentrare, desprinderea de atașamente vechi. Zodia parcursă este cea a Gemenilor și mereu segmentul mercurian a venit cu informația comunicării, învățării, a unor înțelegeri prin contracte, documente peste documente ce pot schimba calitatea de proprietar al unor bunuri. În mare parte, fiecare Scorpion, fie simte ce schimbări are de făcut, fie poate asista neputincios la felul în care se schimbă ceva în propriul sau Univers. Chiar și în această a două varianta, nu uitați că reperele exterioare pot fi semne pentru voi. Sunteți singurii ce pot decide dacă vor mai face sau nu parte din acel Univers ce prin transformarea să nu mai reprezintă zona în care va regăsiți.

3 deceniu

Schimbarea în sens spiritual este una dintre cele mai recomandate. Destinul trece chiar pe casa legăturii cu lumea de dincolo, o casă a unei spiritualități brute. Recepția se poate manifestă în vis sau în stare de veghe, deopotrivă. Nu este nevoie de prea multă carte pentru capta anumite informații inedite, iar singura datorie pe care o aveți este decodificarea corectă. Puteți însă și învăța, citi, fi atenți, puteți întreba pe cineva mai priceput, dar mai ales trebuie să credeți. Am văzut mulți Scorpioni care azi erau atei, mâine se trezeau cu credința drept în suflet, ci nu în cap, precum alții. Scorpionul este o zodie surprinzătoare și dacă vreți să înțelegeți mai multe, fără spiritualitate se poate, dar nu căpătați profunzime.

Iubire și relații

În ianuarie 2023 Jupiter formează un careu cu Uranus, guvernatorul casei IV a Balanței, așa că este posibil să te confrunți cu neînțelegeri sau chiar conflicte în familie. Pe parcursul anului, Uranus formează aspecte tensionate și cu Saturn, în perioadele 6 februarie – 3 martie, 1-26 iunie și 16-24 decembrie. Așadar, este de preferat să dai dovadă de răbdare și să nu te aștepți la rezolvări rapide. Abia către finele anului sunt șanse reale să se ajungă la concluzii sau decizii și poate chiar la anumite înțelegeri ori la semnarea unor documente necesare etc.

Sanatate si frumusete

Există reguli de urmat și linii directoare pentru a rămâne înăuntru, dar există și noi oportunități pentru conexiuni superioare, care sunt construite pe încredere, respect și iubire. În plus față de parteneriat, lucrurile aduse de o eclipsă lunară în luna ianuarie magia adaugă și atingeri de muncă și responsabilități pentru a lucra în iunie și visele și tot ceea ce merge cu ele în noiembrie. Făcând un angajament emoțional mai profund față de obligațiile care merg odată cu viața și găsirea de noi conexiuni empatice cu lumea voastră interioară face din acest an o lumină și abilitare. O eclipsa totală de soare în decembrie în semnul tău aduce câteva potențiale puternice pe suprafața vieții tale. Fii gata să urmărești acele obiective de vis pe care le-ai petrecut în clădire.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.