Horoscop Sagetator 2023 sănătate

Atunci când Karma este în zodia voastră, Destinul este opus, în zodia Gemeni și acest lucru are întâi de toate impact asupra relațiilor voastre, atât în sens pozitiv, cât și negativ sau cel puțin resimțit negativ, având în vedere cât de relativ este totul. Tot ce se întâmplă acum în relațiile voastre este dictat de Destin. Există liber arbitru, însă nu puteți forța. Destinul traversează în același interval 5 iunie 2023- 23 decembrie 2023, casa căsătoriei, a parteneriatelor, alianțelor, adversarilor, concurenței și proceselor în instanță. În sensul binecuvântat al cuvântului, 2023 le poate aduce Săgetătorilor o căsătorie sau întâlnirea predestinată cu persoană cu care urmează să formeze o familie. Chiar și Jupiterul vostru va ajută în acest sens în următorii doi ani. Mai mult, anul începe promițător, iar Săgetătorii întră optimiști în 2023, pentru că între 15 decembrie 2023 și 8 ianuarie 2023, Venus nu doar că tranzitează zodia voastră, dar trece și peste Nodul Karmic, argumentând pozitiv atât în favoarea voastră, cât și a iubirii, foarte greu încercate în 2023.  Horoscop Sagetator 2023 sănătate – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Sagetator 2023 sănătate

Sagetatorii adora miscarea si rareori stau locului linistiti. Cu toate ca se bucura de o sanatate buna, deseori ajung sa aiba probleme din cauza unor actiuni impulsive si insuficient gandite. Exista riscul ridicat de caderi care sa duca la luxatii, leziuni musculare predominant in partea inferioara a corpului – in zona articulatiilor soldului, picioarelor, feselor, coapselor. In anul 2023, cand planeta protectoare a semnului – Jupiter nu va ocupa o pozitie puternica, Sagetatorul va trebui sa aiba de doua ori mai multa grija.Nativii din zodia Sagetator sunt, de asemenea, predispusi la probleme cu ficatul, vezica biliara, tractul gastro-intestinal, pot avea probleme cu circulatia sangelui, vasele de sange. Toate acestea pot fi totusi evitate daca isi vor intari constant sistemul imunitar si vor face controalele medicale periodice. Horoscop Sagetator 2023 sănătate – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Sănătate

În acest an, te afli printre fericiții(tele) care nu au motive să se îngrijoreze cu privire la sănătatea lor emoțională sau fizică. Față de anul trecut, în care te-ai resimțit încă după efectele lui 2023 și 2018, de data aceasta, simți că atenția ta ar trebui să se îndrepte către un alt sector de viață, care are nevoie de mai mult din timpul și atenția ta. Și nu te înșeli, așa ar trebui să stea lucrurile. În primul trimestru al anului, te-ai putea pricopsi însă cu unele neplăceri pe partea de sănătate. În ianuarie și februarie, unii(ele) nativi(e) s-ar putea confrunta (deja!) cu stări de oboseală destul de mari, iar alții(tele) sunt mai predispuși(se) micilor accidentări la locul de muncă. Ambelor categori li se recomandă mai multă atenție și grijă, în raport cu propria persoană și ceea ce lucrează. În următoarele trei luni ale lui 2023, lucrurile merg bine pentru tine pe acest plan. Se menține însă recomandarea Astrodex de a afișa mai multă atenție când te îndeletnicești cu activități cu risc mare. De asemenea, nu uita să iei câte o pauză din când în când. Contează mult cât timp aloci odihnei în lunia iunie, atunci când Astrodex prognozează că poți să te confrunți din nou cu suprasolicitare. În al treilea trimestru al anului, din a doua decadă a lui august mai exact, Uranus retrogradează prin casa sănătății din horoscopul tău general, ceea ce te-ar putea face mai dezordonat(ă) cu privire la modul în care îți gestionezi rezervele de energie. Trebuie să ai mai multă grijă în aceste luni, să nu se ajungă la o stare de epuizare din care abia îți mai revii. În ultimele trei luni ale anului, faci eforturi mari să îți gestionezi atent(ă) activitățile, să alternezi perioadele de concentrare maximă cu cele în care te odihnești. Nu îți va fi ușor, mai ales că vin sărbătorile, dar dacă nu procrastinezi și încerci să îți faci un program clar, vei reuși să le faci pe toate fără să cazi lat(ă) de oboseală. În caz contrar, vor apărea probleme serioase. Așa cum se poate observa din paragrafele de mai sus, anul 2023 este unul blând cu tine din perspectiva acestui sector de viață dacă încerci să menții echilibrul între relaxare și muncă. În caz contrar, vei vedea că ți-ai asumat mai mult decât poți livra, că organismul nu ține cu tine chiar de fiecare dată. Fii mai blând(ă) cu el și te va servi bine chiar și în momentele grele. Horoscop Sagetator 2023 sănătate – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Horoscop Sagetator 2023 pe această temă sănătate

În prima parte a anului, atenția nativilor Săgetător este îndreptată în special către bani și către ce trebuie să facă ei mai bine pentru a-și asigura sumele de care au nevoie sau pe care le au în obiectiv. Pentru aceasta au în vedere raționamente foarte serioase și își desenează o strategie de viitor. Luna ianuarie este luna în care nativii fac planuri. Astrologul consideră că domeniul muncii este pliat foarte bine pe ce am spus până acum. Nativii sunt îndrăgostiți. Dar cel mai probabil, aceștia doresc să le fie bine. Și aceia care sunt nemulțumiți cu actuala relație, indiferent câtă stabilitate inspiră, simt nevoia să se retragă. Aceia care sunt singuri, simt că va trebui să renunțe la comoditatea unei vieți în solitudine pentru a-și manifesta nevoia de iubire. Și părăsesc cuibul! la nativii Săgetător, starea de sănătate este cel mai probabil să fie afectată de împotrivirea nativilor la evoluție. Mersul către sus-înainte este deviza acestei zodii și trebuie onorată. În caz contrar se pot trezi cu probleme în zona șoldurilor.

Horoscop anual Sagetator 2023 – sănătate

Săgetătorii care nu și-au terminat liceul sau nu au dat examenul de bacalaureat ar trebui să se ocupe de asta. Puteți face școala de șoferi. Puteți învață ce vreți voi, de la limbi străine până la astrologie, programare pe calculator sau va puteți lua licențe de zbor. Puteți da interviuri dificile sau examene de care v-ați temut. Este o perioada bună pentru cei care vor să devină profesori, să ocupe astfel de posturi sau să predea la orice nivel. Începeți să îi învățați pe alții din ceea ce știți voi. Pot există anumite situații în cre trebuie să va puneți de acord într-un cadru mai larg, grup mai mare, inclusiv în relațiile cu frații, surorile sau vecinii. Deveniți conștienți de puterea cuvântului vostru. Jupiter se aruncă, dar Saturn cântărește mai mult. Aveți grijă ce informații vehiculati. Obțineți drept de semnătură în domenii importante precum notariat, judecător, psihiatru, medic sau orice persoană care autorizează sau autentifică un act. Puteți adună oameni, puteți iniția campanii filantropice, scrieți sau rescrieti proceduri, legi, inovati, cercetați, promovați, organizați interviuri și influențați. Puteți scrie o carte și o puteți publica. Lecțiile de viață vin din comunicare, din profesiile bazate pe așa ceva, învățați faptul că comunicarea se realizează pe mai multe paliere, inclusiv cel energetic, la distanță fizica sau cu cei trecuți în lumea de dincolo.

La ce organ din corp ar trebui să fii atent?

Există, însă, o perioada de grație în 2023, atunci când Jupiter, guvernatorul vostru intră în Pești, vechiul sau domiciliu. Nu doar că Jupiter este al vostru și se deplasează spre un alt segment unde își poate manifestă puterea absolută, dar Jupiter în Pești este ceva special, având puterea de vindecare, mântuire, miracol, liniște sufletească venită după multă vreme de zbucium, finalizarea cu succes a unor acțiuni. Jupiter în Pești este un Înger care pentru voi va avea un tranzit temporar anul acesta între 13 mai și 28 iulie, pentru că apoi să revină încă de două ori în 2023. În acest interval segmentul ce beneficiază de energia pozitivă este casa, familia, mama, maternitatea, metabolismul, sufletul, dar și legătura karmică cu familia. Sigur că în plan teluric  puteți rezolva probleme imobiliare, puteți cumpăra sau vinde, în funcție de interese, va puteți muta sau puteți găsi confortul necesar într-o casă mai veche, însă Jupiter înseamnă mult mai mult. Aduce o formă de vindecare mai subtilă, ce are legătură cu ștergerea unor tipare vechi, ce v-au făcut poate prizonieri o viață întreagă. Dacă va veți ocupa de voi, va veți reseta. Acest tranzit înseamnă har de rugăciune, vindecare, autovindecare. Puteți, însă, să va implicați în vindecarea altor membri de familie. Va puteți împăca cu anumite rude, inclusiv părinți, iertând cauze mai vechi. Puteți găsi pacea, somnul, odihna, prin abandonarea unei  profesii ce va obliga la ore lungi și nepotrivite bioritmului vostru. O terapie, un regim alimentar, ar face minuni și nu doar că va veți vindeca corpul fizic, ci și aura. Este un moment bun pentru găși un psiholog care să va ajute, dacă v-au deranjat anumite stări. Adesea oameni se blochează în tipare comportamentale și de gândire toxice, crezând că aceea este normalitatea și că nu pot schimbă nimic. Lăsați un specialist să se pronunțe. Eu nu recomand doar terapia, cât schimbarea.

La ce medic ar trebui să vizitez?

Prezența lui Saturn în casa comunicării te ajută să fii mai realist în opinii și idei și îți conferă capacitatea de a depune efort intelectual pe termen lung, astfel încât să te pui în valoare ca profesionist.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.