Horoscop Sagetator 2023: femeie, omul

În primăvară, o mulțime de oameni noi ar putea apărea în viața ta, dar ai grijă – printre ei, ar putea exista persoane care nu au intenții atât de pure. Din fericire, Săgetătorul are o intuiție naturală puternică, astfel încât vor putea să le identifice rapid. Horoscopul arată că atunci când vine vorba de relațiile cu ceilalți, vor înflori ca niciodată. Horoscop Sagetator 2023: femeie, omul – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Sagetator 2023

Dacă nu veți ști ce să faceți acum în 2023 cu Jupiter în Pești, sigur veți află în 2023, atunci când Crucile Duble nu mai induc ignoranța, nepăsarea și superficialitatea specifică zodiei, asadar ce este mai bun se pregateste. Horoscop Sagetator 2023 femeie – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Femeie

Pe tot parcursul anului, Universul ii va ispiti pe barbatii din zodia Sagetator, punandu-i sa aleaga intre placere si datorie, stiind ca reprezentantii acestui semn zodiacal adora actiunea si distractia. Frivolitatea insa nu este pe placul Bivolului care guverneaza anul 2023, si daca Sagetatorul va rezista tentatiilor si va continua sa-si urmareasca cu perseverenta obiectivele, in cele din urma se va bucura de multe realizari.2022 va fi si anul in care multi dintre barbatii din zodia Sagetator pentru a scapa de energia negativa acumulata si pentru a-si antrena vointa, vor incepe sa practice un nou tip de sport sau un hobby extrem.Nativul din aceasta zodie adora sa vorbeasca despre el si despre viata lui. O face deseori cu sinceritate, dar si cu o doza de lauda. Asta nu-l impiedica totusi sa se bucure de popularitate in randul femeilor si sa aiba o multime de admiratoare dornice sa joace rolul principal in viata lui. In anul 2023 toate acestea vor duce la crearea unor situatii neplacute si cum va iesi barbatul Sagetator din ele depinde numai de fermitatea de care va da dovada in luarea deciziilor. Tineti minte ca nu puteti fi “un pic sinceri”, trebuie sa fiti fideli alegerii facute si sa nu acceptati jumatatile de masura. Incercati doar sa nu jigniti pe nimeni, nu aveti idee ce karma sensibila aveti.Apropo, barbatul Sagetator poate avea o relatie pe termen lung numai cu femeia cu o viziune asupra vietii asemanatoare cu a lui. Si daca aveti deja o astfel de partenera alaturi, puteti sa nu mai cautati nimic altceva. Comoara voastra ati gasit-o deja. Horoscop Sagetator 2023 omul – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Omul

În a doua jumătate a anului 2023, vei fi foarte flexibil, ceea ce înseamnă că te poți obișnui cu orice situație – chiar și cu cele mai dificile. Acum, puteți vedea o soluție la fiecare problemă, astfel încât alții vor fi înclinați în mod natural să vină la dumneavoastră pentru sfaturi. Familia ta ar trebui să obțină o atenție specială, deoarece horoscopul presupune că vei fi o parte absolut crucială acolo.

Horoscop anual Sagetator 2023

Jupiter are următorul traseu în Vărsător 20 decembrie 2023-13 mai 2023 apoi 28 iulie – 29 decembrie 2023. În toată această perioada casa astrologică traversată este cea a drumurilor scurte, învățământului, contractelor, comerțului, comunicării, transporturilor, fraților și surorilor. Pe scurt puteți învață, preda, scrie, vă puteți dezvoltă performanțele de comunicare online sau pe tot felul de platforme ce va facilitează activitatea profesională, puteți publică sau va puteți exprima verbal sau în scris opiniile. Puteți cumpăra, vinde, semna contracte importante, puteți obține autorizări, licențe, brevete. Puteți călători mai des prin țară sau pe drumuri scurte, devreme ce Karma pe Săgetător va limitează drumurile internaționale. Veți avea dor de ducă și dacă nu veți avea, vor apărea ocazii de a călători sau participa la seminarii sau întâlniri în afară orașului. Va puteți mută din localitate. Pentru cei tineri care dau Bacul anul acesta este bine să știe că Jupiter nu va fi pe casa liceului în perioada examenelor, el trecând temporar în Pești. Acolo va rămâne doar Saturn și Saturn este exigent, așa că pregătiți-va temeinic tot anul. Karma pe zodia voastră creează probleme în legătură cu studiile universitare și ca să iasă cum vreți voi, trebuie multă muncă și mai puțină distracție.

Dragoste și relații

Taurul pe care se alfa planetele cu energii grele ce totuși descresc spre martie și apoi iulie, este casă sănătății ușoare. Totuși problemele stomatologice costisitoare, tiroidă, tot ce are legătură cu segmentul ORL, pot constitui condiții de sănătate șubredă. Uranus nu aduce atât boli, cât manifestări atipice ale unor afecțiuni, ce devin astfel greu de diagnosticat. Uranus duce spre nervozitate și este posibilă epuizarea și incapacitatea de a va mai desfășura activitatea într-un mediu ostil, cu disconfort, cu zgomot sau cu colegi cu care nu rezonați. De aceea spuneam că aceste situații trebuie luate ca un impuls de a schimba. Doar impulsul devine virulent, voi sunteți forțați să va reașezați pe drumul vostru. Apar erori medicale, erori profesionale, din partea voastră sau a altora. În această privința fiți atenți sau reverificati și în altă parte un rezultat medical. Nu este cazul în ianuarie și februarie să angajați pe nimeni, nici măcar o femeie care va gătește. Mai ales dacă va gătește! Taurul guvernează mâncarea și începând cu dezordinea alimentară și riscul de a va îngrașă, apare riscul unor intoxicații sau a faptului că organismul vostru nu tolerează anumite produse alimentare. Este posibil  să descoperiți asta într-o criză, apoi se va merge spre vindecare. Cauzele îngrășării sau ale slăbitului pot fi însă medicale, nu neapărat alimentare. Dar pentru că vorbeam despre explozie, atenție și la explozia de kilograme!

Sanatate si frumusete

Pe parcursul anului 2023 pot apărea oportunități deosebite de a studia, dar mai ales de a dobândi deprinderi practice. De exemplu, dacă ești student sau dacă urmezi un curs de calificare, ai șansa de a face practică pe lângă oameni cu experiență. Cu acest prilej poți să descoperi multe lucruri noi despre tine, despre propria ta valoare, despre competențele tale. Pe de altă parte, nu este exclus să constați că ceea ce ai făcut până acum nu se mai caută la fel ca înainte pe piața muncii și că este necesar să îți schimbi domeniul de studiu sau să te recalifici.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.