Horoscop Sagetator 2023 familie și relaţii

Săgetător 2023: o perioadă de redefinire și de reinventare. Horoscop Sagetator 2023 familie – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Sagetator 2023 familie

Jupiter și Saturn se întâlnesc în 21 decembrie 2023. Influențele cele mai mari ale acestei întâlniri, care are loc o dată la circa 20 de ani, se vor simți mai puternic în anul 2023. Pentru nativii Săgetător începe o perioadă în care comunicarea și mișcarea primesc noi valențe. Nativii consideră că de acum înainte informațiile pe care le primesc trebuie să aibă o valoare anume. Nu se mai mulțumesc cu lecturi ușoare, nu mai acceptă orice informație, orice știre. Lărgește comunicarea cu ceilalți la subiecte importante și mai ales de perspectivă. Nativul devine un autodidact în domeniile pe care nu le-a studiat până acum și care încep să îl preocupe. Acest aspect are influență și asupra modului de gândire al nativului Săgetător, concepțiile lui devenind mai largi, rațiunea mult mai flexibilă, introducând în raționamentele sale elemente mult mai variate, cu caracter mult mai general și, mai ales, mai îndrăznețe.  Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii. Horoscop Sagetator 2023 relaţii – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Familie

Va puteți îndrăgosti, căci Jupiter amplifică totul. Fiind pe casa emoțiilor, crește sufletul și îl crește din cauza iubirii. Femeile pot rămâne însărcinate și puneți bazele unei familii. Horoscop Sagetator 2023 familie – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Horoscop Sagetator 2023 pe această temă familie

Financiar lucrurile sunt mult mai stabile, fundamentate și mai calme în 2023. O apăsare și o explozie de ambiții pot începe perioada, dar care se retrag rapid și lasă loc unor atașamente mai altruiste, mai vizionare. În ultimii ani ați avut un adevărat montaj rusesc pe tărâmul resurselor și al bunurilor personale și este posibil să fi fost unul dintre norocoșii Vărsători care au văzut averi mici (sau mari) să pară de nicăieri sau s-ar putea să fi fost unul dintre Vărsători care a găsit în orice aspect de stabilitate un concept imposibil. Anul acesta pentru ce lucrezi … plătește. În cea mai mare parte, părțile pasionale ale concentrării și energia dvs. se află pe alte orizonturi și diferite tipuri de active. Este probabil ca investițiile să fie cele care plătesc în posibilități pe termen lung și ar putea reflecta o nouă iubire de casă sau o mutare literală în mediul mai bun.

Horoscop anual Sagetator 2023 – familie

Pomeneam mai sus, ca de altfel, la toate zodiile, cât și în cadrul previziunilor generale, că 2023 este un an plin de aspecte benefice, cu excepția unor tensiuni între Uranus și Saturn ce au loc la grad perfect în februarie, iunie și decembrie, însă în dată de 21 ianuarie și apoi pe 11 februarie la formarea Lunii Noi în Vărsător, doi ciorchini de planete intră în tensiune, unul aflat pe Vărsător, celalalt pe Taur.

Relaţii

Prima astrogramă: Mercur, guvernatorul casei carierei Săgetătorului, în conjuncție cu Marte, guvernatorul casei creativității, a inițiativei private și a activităților de freelancing – 19 august 2023, ora 06:28. A doua astrogramă: Soarele intră în zodia Săgetătorului – 22 noiembrie 2023, ora 04:34.În luna mai 2023, unii Săgetători ar putea fi atât de nemulțumiți de sine încât să simtă nevoia unei transformări radicale. Este posibil să iasă la lumină anumite temeri mai vechi ori un secret, sau să descoperi ceva legat de tine, care te ajută să îți redefinești stilul, aspirațiile și, poate, chiar domeniul în care studiezi sau muncești.

Divorț?

Nu este de neglijat nici faptul că în 2023 Jupiter și Saturn formează aspecte tensionate cu Uranus, guvernatorul casei III a Săgetătorului. Uranus tranzitează casa VI, iar careurile sale cu Jupiter (13-22 ianuarie) și cu Saturn (6 februarie – 3 martie, 1-26 iunie și 16-24 decembrie) sugerează o predispoziție către stres, oboseală psihică, agitație și chiar accidente. Prin urmare, eastrolog.ro te sfătuiește să îți rezervi timp pentru a face mișcare, să nu neglijezi odihna și să încerci să adopți un stil de viață cât mai sănătos.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.