Horoscop Sagetator 2023 dragoste

Ce spune gromovnicul din bătrâni despre anul 2023? Dacă este să ne luăm după Gromovnic, și să știți că îl luăm în serios, anul 2023 se află sub influența lui Saturn. Nativii zodiei Săgetător sunt aceia care merg înainte, mai precis către sus-înainte, precum săgeata. Nu pot să stea în loc și de fiecare dată aleg aventura în locul analizei și a muncii susținute. Nu spunem că sunt delăsători, nu, dimpotrivă. Sunt aceia care dezvoltă strategii, care trag după ei gruparea, familia din care fac parte. Ei au desenat traseul pe care se merge, Saturn ajută ca acest traseu să fie respectat.Aș spune că, în mod paradoxal, nativii Săgetător și cu planeta Saturn reușesc să se înțeleagă foarte bine, cu condiția ca nativii să admită complementaritatea dintre firea lor aventuroasă și chibzuință. Avantaj Săgetător: „Sub planeta Saturn e bine a începe învățătura și a schimba vechile obiceiuri”. Săgetătorul, așa cum a afirmat astrologul mai înainte, este un nativ care are tot timpul tendința să evolueze. Ceea ce poate însemna, după o analiză saturniană, că înțelege că mersul înainte este mult mai ușor, înălțarea mult mai ușoară dacă renunță la lest! Și știe exact ce este în plus! Ca prin minune unele probleme își găsesc rezolvarea, vin ajutoare de unde nici nu te aștepți. Trebuie să ținem cont că acest efort aduce bani siguri! Și după această perioadă de analiză și de ordine, nativului îi este mai clar ce are de făcut. Horoscop Sagetator 2023 dragoste – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Sagetator 2023 dragoste

Nu te numeri printre zodiile care resimt foarte puternic influența astrelor în acest sector de viață. Te-ai ocupat în anii trecuți de multe aspecte problematice în viața de cuplu, iar acest lucru te ajută anul acesta să te ocupi doar de chestiunile care mai sunt de finisat pentru a vă bucura de armonie și liniște în familie. Se pare că ai ajuns acolo unde ți-ai dorit. În primele trei luni ale anului acesta, nu apar probleme între tine și partener. Lucrurile merg în direcția bună, acasă tronează un climat propice tuturor proiectelor pe care le aveți, dar s-ar putea ca în februarie să apară unele probleme de comunicare. Ele riscă să ți se datoreze ție, faptului că nu dai dovadă de suficientă deschidere atunci când ai parte de provocări. În al doilea trimestru al lui 2023, te confrunți din nou cu dificultăți în a-ți face cunoscute sentimentele. Asta poate conduce la o eventuală distanțare de partener, deci ai mare grijă cum o gestionezi. Cel drag ar putea lua în nume personal tăcerea ta, ceea ce i-ar putea ridica unele semne de întrebare. Apoi, nu îți va fi ușor să îl/o faci să vadă că nu ai nimic de ascuns. În următoarele trei luni ale anului, ești mai motivat(ă) ca oricând să lucrezi la tine, să vezi cum poți îmbunătăți modul în care te raportezi la persoana iubită. În plus, de la finele lui septemrbie începând, ai putea să constați că problemele e comunicare riscă să îți afecteze și viața socială. În felul acesta, ai de două ori mai multe motive să te ocupi de acest aspect. În ultimul trimestru al anului, faci progrese mari și ești mai deschis(ă) în raport cu prietenii și persoana iubită. Vorbești mai ușor despre sentimentele tale, iar asta vă ajută să vă consolidați prietenia și/sau relația de cuplu. Nu este exclus așadar ca aceste sărbători de iarnă să fie cele mai reușite din ultimii ani. Astrodex prognozează că te bucuri de apropiere în relații pe care nu ai simțit-o de mult. După cum reiese din paragrafele de mai sus, anul 2023 este unul special pentru tine. Capitole la care tu erai deficitar(ă) în raport cu prietenii și/sau persoana iubită devin acum atuuri ale tale și devii conștient(ă) de forța pe care o ai atunci când ești vulnerabil(ă). Poți realiza multe în relații dacă le creezi celorlalți un sentiment de încredere, de comfort emoțional. Horoscop Sagetator 2023 dragoste – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Dragoste

Anul 2023 poate fi pentru mulți Săgetători o perioadă de redefinire și de reinventare, dacă ținem cont de faptul că eclipsa de Lună de la 26 mai și eclipsa de Soare de la 4 decembrie activează chiar Săgetătorul. Prin urmare, eastrolog.ro îți recomandă să îți acorzi mai multă atenție – și nu doar din punct de vedere fizic. Ai numai de câștigat dacă îți construiești o imagine nouă și dacă schimbi modul în care te prezinți celorlalți și/sau strategia pe baza căreia iei decizii și inițiative. Eclipsele care au loc în zodia Săgetătorului te ajută să îți schimbi perspectiva asupra propriei persoane. Horoscop Sagetator 2023 dragoste – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Horoscop Sagetator 2023 pe această temă dragoste

Cu influența lui Jupiter în Vărsător, gândirea ta va fi progresivă, astfel încât soluțiile la problemele tale și ale altora nu vor fi întotdeauna de natură convențională. Pentru Săgetător, horoscopul 2023 va crea lecții valoroase, care le vor arăta că nu este nevoie să ne conformăm modelelor clasice – uneori este bine să aruncăm o privire dintr-un alt unghi.

Horoscop anual Sagetator 2023 – dragoste

Jupiter este al vostru și este norocos, iar în Vărsător va lărgește foarte mult audiența, în cazul în care urmăriți asta sau trăiți din asta. Altfel, va aduce inspirație, idei, inteligență, abilitatea de a negocia și de a obține ce va doriți prin comunicare. Jupiter în Vărsător este și puțin oportunist. Unii vor spune că sunteți cam norocoși, dar uite că de dată această, pe aceeași zodie, pe aceeași casă astrologică se află și Saturn care va da mai multă greutate tuturor domeniilor amintite mai sus.

Relaţii

Alte probleme pot fi legate de schimbarea sediului locului de muncă, ce nu vă va bucura în prima instanța, probleme colective ce pot bloca activitatea și nici pericolul Pandemiei nu a treut, așa că voi trebuie să fiți atenți cu cine intrați în contact în primele luni ale anului.

Familie

Energia pe care ți-o conferă tranzitele lui Jupiter și Saturn prin casa III te ajută, de asemenea, dacă dorești să îți îmbunătățești modul în care comunici, să scrii o carte, să creezi un site sau un blog, să te integrezi mai bine în mediul în care muncești și trăiești zi de zi. Ești mai receptiv față de oamenii din jurul tău, pe lângă care probabil că ai trecut de multe ori fără să îi observi. S-ar putea chiar să îți propui să creezi un spirit local de comunitate, de unitate în fața provocărilor cu care ne confruntăm toți.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.