Horoscop Sagetator 2023 bani și carieră

Afacerile de dragoste și treburile minții, lucruri noi de care să te atașezi și misiunea nouă de care să te îndrăgostești pot fi așteptate în diferite grade la un moment sau altul. Cu trei eclipse lunare care adaugă emoție emoțională și 2 eclipse solare, una eclipsă totală a soarelui, așteptați să găsiți o mulțime de posibilități care vă așteaptă în timpul călătoriei dvs. prin 2023. Horoscop Sagetator 2023 bani – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Sagetator 2023 bani

Odată cu începutul verii, nu te vei simți foarte bine fizic; s-ar putea să vă îmbolnăviți, de aceea vă recomandăm să vă consolidați sistemul imunitar cu vitamina C și exerciții fizice regulate. Săgetătorul va fi acum copleșit și de muncă, fără a-și ajuta starea fizică foarte mult. Încercați să vă concentrați un pic pe dvs. – munca poate aștepta. Sănătatea dvs. ar trebui să fie prioritatea numărul unu. Horoscop Sagetator 2023 carieră – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Bani

Anul nu se termină atât de roz, însă, iar din 18 iulie 2023 odată cu intrarea lui Lilith în Gemeni până pe 14 aprilie 2023, cât și  zilele de 13, 14 decembrie atunci când, de dată această Marte, zeul războiului va trece peste Nodul Karmic, în Săgetător, putem vorbi și despre divorțuri, rupturi, desfaceri de contracte parteneriale, unele chiar în instanța, dacă condițiile vor cere așa ceva. Cum aspectele se formează pe zodii duble, aveți încă opțiuni de rezolvare pe cale amiabilă a conflictelor și multe din probleme pot fi depășite printr-o comunicare justă. Lilith în Gemeni, prin opoziție, poate ajunge să enerveze Săgetătorul prin tot felul de minciuni și vorbe derutante, pe care acesta nesuportandu-le, acționează impulsiv. Cum vreau să iau lucrurile pe rând, voi ajuge și la Lilith în Gemeni, însă mai întâi trebuie să ne ocupăm de alte tranzite. Cert este, că să concluzionez capitolul relații, că și starea, libertatea, patrimoniul vostru pot depinde în această etapă de altcineva și este bine să gestionați cât se poate de amiabil relațiile, că să depășiți totul cu consum minim. În egală măsură, în funcție de situație puteți lega sau puteți rupe alianțe. Totul depinde de temporalitatea acestora, de termenele lor astrale. Destinul indică spre relații. Unele se nasc acum, unele se închid acum, altele își văd în continuare de drum, dacă Timpul nu decide altceva. Horoscop Sagetator 2023 bani – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Horoscop Sagetator 2023 pe această temă bani

Săgetătorul a avut un an plin de provocări, așa că ar trebui să le ofere odihna binemeritată în ultimele luni. Ce zici de un weekend de relaxare, să citești o carte interesantă sau să te relaxezi pur și simplu fără să faci absolut nimic? Mintea și corpul tău se vor relaxa foarte mult, ceea ce înseamnă că vei fi pregătit pentru provocări viitoare.

Horoscop anual Sagetator 2023 – bani

Saturn, Planeta Profesor va rămâne în Vărsător și pe casa astrologică amintită mai sus între 17 decembrie 2023 și 7 martie 2023. Saturn aduce muncă, dar și lecții de viață. Dacă Jupiter este mai frivol, mai oportunist, mai vedetă în Vărsător, Saturn înfrânează expansiunea, acolo unde studiile, informațiile, cunoașterea ori dreptul de a vorbi despre anumite lucruri nu sunt suficiente să valide. Este clar că 2023 aduce în viață Săgetătorilor modă studiilor scurte și medii, nu a celor lungi. Vom vedea că datorită unor tranzite destul de brutale pe sectorul muncii, dar și al sănătății, înțelegând prin sănătate și stres, oboseală, unii dintre voi vor fi obligați să își schimbe profesia, învățând pe brânci sau autorizandu-se în alte meserii. Unele acte expira si veti sta la cozi pentru reinnoirea lor.

Cum să câștigi bani în 2023?

După 18 iulie Lilith intră pe sectorul relațiilor despre care am pomenit mai sus, dar între 1 și 18 septembrie se va întâlni la grad perfect cu Destinul și asta înseamnă că în calea voastră iese Ispita. Ispita nu se referă la dragoste sau nu se referă doar la dragoste. Ispita are legătură cu Gemenii, comunicare, drumurile, contractele etc. Are legătură cu ceilalți, soț, soție, parteneri, socrii, dușmani, procese. Așadar, ar fi mai indicat să fiți cuminți în această perioada și să nu luați decizii sau să spuneți lucruri pe care le puteți regreta. Sigur că energiile malefice se amplifică , iar Neptun din Pești va sucește mințile și nu va mai este clară direcția. Nu veți putea cotrola, însă, dacă partenerul de viață greșește. Acesta poate greși în orice fel, chiar și ajutând pe cineva care ulterior va devie ostil amândurora. Poate ascunde ceva minor, apoi totul capătă dimensiuni apocaliptice. Dacă acesta se confruntă cu o problemă, cum ar fi un doctorat și va apucați voi să îi scrieți teza, veți intra în ceva de unde nu veți mai putea ieși. Puteți fi mai vigilenți, însă slăbiciunile partenerului de viață sunt șuruburi care s-au slăbit în timp. Aveți grijă pe cine alegeți acum, dacă sunteți în căutarea unui partener. Nici vorba de cununii civile în septembrie, dar nici între 18 iulie 2023 și 14 aprilie 2023. Sub influența Lunii Negre în Gemeni, apar fie minciuni, fie în spatele unui om minunat, de altfel, sunt probleme cu care va veți încărca voi, în viitor. Lilith va scoate la suprafață probleme mai vechi din relații, dar va slăbește și pe voi. Comunicarea poate fi problema principală. Schimbările, karma, stresul sunt ale voastre, dar aruncați vina pe partener.

Profit sau pierdere?

Informația, cunoașterea și educația ar putea conta mai mult decât oricând în 2023, așa că este posibil să fii mai angrenat decât de obicei în schimburi de idei și în verificarea unor date ori a unor surse de informare. De asemenea, nu este exclus să călătorești mai des decât în alți ani ori faci naveta etc.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.