Horoscop Sagetator 2023 1, 2, 3 deceniu

Pe tot parcursul anului 2023 Sagetatorii au tot acumulat forte si cunostinte fara sa-si dea seama ce-i asteapta, dar simtind intuitiv ca urmeaza ceva mare si important. Si intr-adevar, de indata ce vom intra in anul 2023, Sagetatorii vor primi o propunere tentanta legata fie de un nou job, fie de deschiderea unei afaceri. La inceput vor crede ca inca nu sunt pregatiti pentru asta, ca nu e cazul/locul/timpul, dar de fapt timpul a venit. Bineinteles ca nu le va iesi totul din prima, poate nici din a doua, dar, la cat de multa energie vor acumula in noua pozitie si la cat de fericiti se vor simti in proces, vor intelege ca sunt pe drumul cel bun.Anul in general va fi unul instabil, vor fi si momente de disperare, si perioade de crestere fara precedent, dar, avand o fire foarte activa de la natura, reprezentantii acestei zodii vor reusi sa le depaseasca pe toate. Mai mult de atat, se vor simti in permanenta foarte vii, implicati in multe procese, iar asta e starea pe care Sagetatorii o adora. Toamna va trebui sa-si puna cariera pe planul doi pentru o persoana apropiata, care va avea mare nevoie de ajutorul lor. Sa nu va para rau pentru nimic, Universul va va rasplati pentru asta cu varf si indesat.Apropo, la sfarsitul anului se va indeplini un vis mai vechi al “iubitorului de arcuri si sageti”, unul pe care poate l-a avut din copilarie sau chiar l-a uitat deja. Realizarea lui il va impresiona atat de mult pe Sagetatorul deloc emotiv, incat acesta o sa vrea sa duca binele mai departe. Si asta il va face si mai fericit. Horoscop Sagetator 2023 1 deceniu – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Sagetator 2023 1, 2, 3 deceniu

Pe parcursul anului, unii Săgetători ar putea să își schimbe radical concepțiile legate de medicina alternativă sau de anumite metode de tratament neconvenționale ori ieșite din comun. Este recomandabil să fii precaut și să nu te grăbești să adopți vreo dietă minune sau să îți schimbi peste noapte regimul alimentar ori medicația, pentru că riscurile pot fi mari. Ai face bine să nu ai încredere în oricine, ci să profiți de energia careului Saturn-Uranus pentru a-ți păstra realismul în evaluarea metodelor revoluționare pe care te gândești să le adopți. Horoscop Sagetator 2023 2 deceniu – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

1 deceniu

Între 21 octombrie 2023 și 18 iulie 2023, Lilith rămâne pe aceeași casă, aceeași zodie ca și Uranus, iar Marte cu forța lui războinică, intervine între 6 ianuarie – 5 martie 2023. Iată cum în jur de 21 ianuarie, aceste trei planete cu influență astrală cel puțin explozivă, intră în tensiune pe Cruce Fixă, ca manifestare implacabilă, cu Jupiter și Saturn din Vărsător descrise mai sus. Această nu este tot, pentru că luminariile, Soarele în Vărsător și Luna în Taur, amplifică totul, intrând și ele în hora. Este ca o energie acumultata în timp care acum se degajă brusc ca într-o explozie. 11 februarie aduce Luna nouă în Vărsător, dar și cu Venus și Mercur retrograd, care se alătură celorlalte planete din Vărsător, relizand din nou cuadraturi cu cele trei planete din Taur. În acest interval, în mod evident au loc evenimente mai puțin previzibile, dar au legătură cu muncă, sănătatea, pe de o parte și comunicarea, drumurile, comerțul pe de altă parte. Aveți grijă ce spuneți, ce scrieți, ce transmiteți! La locul de muncă pot apărea schimbări care va determina și pe voi la rândul vostru să faceți schimbări. Ele nu țin neapărat de voi, ci poate de colectivul din care faceți parte. O avarie va poate bloca activitatea. Mare atenție la tot ce stocați pe computer. Sunt posibile, de la fenomene naturale, la explozii sau incendii ce nu pot fi prevăzute. Atenție și la accidente auto sau avarii ale autoturismului! Anul acesta pare că va luați mașină nouă, așa că sper să nu se întâmple acest lucru datorită unei avarii. Casa drumurilor tensionează casa sănătățîi, așa că unele accidente se pot lăsa cu răni, fie ele și ușoare, fie psihologice. Este suficient să va speriați atât de tare, încât să nu mai vreți să conduceți în viitor. Aveți grijă pe cine angajați, dacă aveți astfel de activități cu salariați. Taurul guvernează banii și ianuarie, februarie pot aduce ceva blocaje în plata salariilor. Horoscop Sagetator 2023 3 deceniu – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

2 deceniu

Un aspect extraordinar, după ce un an de zile, guvernatorul vostru Jupiter a fost prins în matricea Pandemiei, creându-va concomitent ridicări și prăbușiri pe tot parcursul lui 2023, este că Marele Benefic intră în 20 decembrie 2023 în Vărsător și nu o face singur ci împreună cu Saturn cu care va realiza conjuncții la gradele 0 și 1, ce marchează o nouă era pentru noi toți, dar în special pentru voi. Vărsătorul este o zodie a viitorului, avangardei, modernului, digitalizarii, altruismului, maselor largi de oameni, guvernează aviația, televiziunea, regia de film, domeniul IT, astrologia și alte științe uraniene, Cosmosul, astronomia, cercetarea și alte domenii de cunoaștere către care Jupiter acum își îndreaptă atenția în dorința de a explora.

3 deceniu

Uranus a intrat de trei ani pe casa muncii și a sănătății, pentru Săgetător, această fiind pe zodia Taur. Sunt multe care s-au schimbat în trei ani și dacă nu le-ați schimbat voi, schimbându-se cadrul general, este ceea ce putea răsfrânge în planul sănătății anumite perturbări, în procesul de readaptare. Somatic, noi manifestăm dezacordul cu ce ne înconjoară și primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să va citiți și sa va înțelegeți pe voi, pentru a înțelege în ce direcție mergeți. Eu demult povestesc faptul că Săgetătorii trebuie să ia în serios independența profesională, iar 2023 va poate pune într-un punct terminus, în caz că ați întârziat să faceți toate schimbările necesare evoluției voastre.

Iubire și relații

La schimbările care se prefigurează în 2023 contribuie din plin faptul că Jupiter, guvernatorul Săgetătorului, îți tranzitează casa III (comunicarea, învățarea, schimburile, tranzacțiile, comunicațiile și transporturile, relațiile cu vecinii și rudele), alături de Saturn. Așadar, eastrolog.ro îți semnaleză că parcurgi o etapă de viață în care ești mai dispus să înveți lucruri noi, atitudine care te avantajează și în ceea ce privește veniturile.

Sanatate si frumusete

Afacerile de dragoste și treburile minții, lucruri noi de care să te atașezi și misiunea nouă de care să te îndrăgostești pot fi așteptate în diferite grade la un moment sau altul. Cu trei eclipse lunare care adaugă emoție emoțională și 2 eclipse solare, una eclipsă totală a soarelui, așteptați să găsiți o mulțime de posibilități care vă așteaptă în timpul călătoriei dvs. prin 2023.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.