Horoscop Rac 2023 sănătate

Racul s-a mai confruntat cu un fel de antrenament a ceea ce va urma, în perioada de început a Pandemiei, 22 martie – 2 iulie 2023, atunci când Saturn intrase doar pentru un “check in” în Vărsător. Poate ați simțit atunci că prioritățile voastre se schimbă, mai ales că și tranzitul acestei planete profesor de pe axa voastră Rac/Capricorn, timp de 3 ani, a adus foarte multă presiune. Într-un fel aveți motive, că după 17 decembrie 2023 să va simțiți mai eliberați, să nu mai simțiți presiunea relațiilor atât de puternic. Redirecționarea către alte interese, va face mai curajoși în a va delimita teritoriul și a nu va mai lasă absorbiți în cauzele altora, fără să cântăriți dacă este necesara sau nu, implicarea voastra. Momentan, toate planetele, și mă refer la cele grele, se află pe harta Racului în emisfera ce va leagă de responsabilitățile sociale și profesionale, învestiții și cercetare, evoluție și creativitate, așa încât, genul acela de Rac domestic, pare că nu se mai regăsește în “spațiile înguste”. Pentru început aș zice că nu trebuie să așteptați ca viață să va forțeze să faceți anumite schimbări. Ar fi de preferat să le inițiați voi. Nu orice schimbare de dragul schimbării este neapărat de ajutor, totuși mă refer mai mult la definiția Racului și la informațiile care sunt adânc stocate în Sine, suflet, cum vreți să îi spuneți. Pe acelea trebuie să le accesați acum. Unii știți despre ce este vorba, alții încă va întrebați, oare în ce direcție trebuie mers pentru a deveni omul potrivit la locul potrivit? Horoscop Rac 2023 sănătate – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Rac 2023 sănătate

Din cauza contradictiilor interioare continue sistemul nervos al Racilor este in alerta permanenta. Din cauza sensibilitatii si firii suspicioase, chiar si afectiunile minore ale Racilor se pot transforma in probleme grave. Racii sunt capabili sa dezvolte o boala numai gandindu-se mai mult la ea, de aceea singurul lucru corect pe care il pot face in anul 2023 este sa-si evalueze obiectiv starea de sanatate si sa nu se lase prada panicii si temerilor irationale. Este important ca nativii din zodia Rac sa fie linistiti si sa aiba un obiectiv vizibil, atunci tot efortul va fi indreptat spre obtinerea rezultatelor, si nu spre dezvoltarea ipocondriei. Si nu va mai fi nevoie de examene medicale. Horoscop Rac 2023 sănătate – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Sănătate

Provocările pe acest plan ar putea continua și în 2023, dar ele s-ar putea să vine indirect, prin diferite teste la care ești supus(ă) din punct de vedere relațional, în relația cu banii sau cu cei cu care lucrezi. Lecția astrelor pentru tine în acest an este aceea de a deveni mai matur(ă), de a gândi în perspectivă atunci când iei decizii. În caz contrar, necunosctul te-ar putea speria. În primul trimestru al acestui an, dar mai ales în ianuarie și februarie, s-ar putea ca unele relații de prietenie sau chiar parteneriatul pe care îl formezi cu persoana iubită și/sau cu cei care desfășori activități profesionale, să se clatine. Astrodex.ro prognozează că acest lucru se datorează banilor sau unui nivel scăzut de încredere, pricinuit probabil de lipsa unei comunicări adecvate. În următoarele luni ale lui 2023, dar în special de la începutul lui iunie încolo, reapar frământările legate de modul în care vor evolua unele proiecte, relații de prietenii sau colaborare ori chiar cuplul pe care îl formezi cu partenerului. Te ajută însă faptul că Jupiter se perindă pentru o scurtă perioadă prin casa filozofiei de viață, încurajându-te că lucrurile se vor așeza într-un fel sau altul. În al treilea trimestru al anului, nu se întrevăd provocări pentru liniștea ta interioară. Pare că lucrurile au intrat pe un făgaș bun, că au dispărut motivele de îngrijorare cu privire la viitor. Este vorba însă doar de o perioadă de acalmie, de o relativă stare de echilibru. Totuși, ai posibilitatea în aceste luni să implementezi schimbări de atitudine care îți pot fi de mare ajutor. În ultimele trei luni ale lui 2023, dar mai ales în prag de sărbători, s-ar putea să iasă din nou la suprafață tensiunile la muncă sau acasă ori în plan social. Ori poate că nu ai realizat chiar tot ce ți-ai propus pentru acest an, fapt care îți accentuează anxietatea și temerile vis-a-vis de ziua de mâine. Încearcă să fii mai indulgent(ă) cu tine, să nu te judeci prea mult pentru ce a fost. După cum se poate observa din paragrafele anterioare, anul 2023 este unul care încearcă să te călească, care caută să te acomodeze cu necunoscutul. Ești temător(oare) în privința noului și a schimbărilor, dar astrele încearcă să îți arate că uneori scenariile pe care ți le faci tu în minte sunt mai sumbre decât realitatea. Încearcă să ai mai multă încredere în ziua de mâine. Horoscop Rac 2023 sănătate – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Horoscop Rac 2023 pe această temă sănătate

În anul 2023, nativilor Rac li se pune în față ceva necunoscut. Un mare secret. Ceva de care nativul știe că este acolo, dar încă nu a încolțit. Așteptarea a fost grea dar mai este foarte puțin. Unii dintre nativi au foat dezamăgiți de partenerii de afaceri. Alții au foast dezamăgiți de compania la care lucrează, alții dimpotrivă, au realizat contracte extrem de profitabile și aproape au impresia că nu mai au nimic de făcut. Aceștia sunt cei mai vulnerabili. Sfatul astrologului este că la tot pasul, și într-un caz și în celălalt, nativii se pot aștepta la descoperiri de lucruri ascunse. Nemaivorbind că propria contribuție în cadrul unei înțelegeri este de bază. Aceia dintre nativi care sunt tentați să răspundă unor provocări de la locul de muncă, astrologul le atrage atenția că atracția pentru un coleg de muncă poate să fie o simplă amăgire. Nu neg total posibilitatea unei relații, este foarte important ce s-a întâmplat într-un trecut al nativului deoarece această relație este sau ar putea fi, de natură karmică. Singur nativul poate să își dea seama dacă răspunde provocărilor sau nu. De data aceasta intuiția poate să ajute. Martie-aprilie sunt lunile cu predispoziții la accidente sau la mici intervenții. La drumurile lungi se pot întâmpla fel de fel de evenimente mai puțin plăcute pentru sănătate, dar care au rezolvarea pozitivă.

Horoscop anual Rac 2023 – sănătate

Uranus este de trei ani pe casa prietenilor, a poziției voastre sociale sau a pasiunilor ce pot fi transformate în afaceri. Între 21 octombrie 2023 și 18 iulie 2023 este și Lilith aici, iar între 6 ianuarie și 5 martie vine și Marte. Cuadraturile de la început de an cu planetele din Vărsător se realizează pe semne fixe, rigide, adică o decizie o dată luată e foarte greu să mai fie anulată. O tensiune acumulată în timp face că ceva să răbufnească. Nu mergeți cu grupul, chiar este indicat să vă desprindeți de el. Dacă toată lumea face într-un fel, nu e treaba voastră. Țineți minte valurile acelea colective Caritas, franci elvețieni etc. Situația seamănă. Nu aveți protecție bună și nu este cazul să mergeți după sfaturile cuiva, dacă nu ați studiat bine problema. Pentru cei mai tineri și fără o identitate bine conturată, există riscul să fie influențați de obiceiuri vicioase ale prietenilor. Aceste noi adicțîi sunt și costisitoare, iar dacă sunteți  un tânăr cu bani de la părinți, deveniți ușor victimă. Există riscul ca o avarie sau o reparație colectivă să hotărască soarta bugetului personal. Aici nu aveți ce face. Poate blocul sau cartierul se modernizează și nu totul se face cu bani de la buget. Dacă însă avaria este a voastră, cum spuneam, este bine să aveți bani puși deoparte sau chiar o asigurare, pentru a rezolva cât mai ușor sau a nu bloca întreaga activitate sau confortul vostru. Tot ce are legătură cu gazele, electricitatea, autoturismele, aparatele electrice și de uz casnic, v-ar putea pune la cheltuială, în caz că se strică. Aveți grijă pe unde va cazați până la vara, cât durează această perioadă, cu atât mai mult în ianuarie și februarie. Cel puțin în cazul vostru asigurările sunt salvatoare. În altă ordine de idei și în încercarea mea de a va prezenta multiplele surprize ale aspectelor acestor planete cu fitil, nu va lăsați ușor duși de val, căci mereu noutățile pot avea o putere de seductive. Puteți simți că e un tren pe care îl puteți prinde, dar nimeni nu va calculează cu adevărat riscurile. Altfel spus, de unele ne putem feri, de altele nu. Chiar și anumite fenomene naturale pot crea pagube, mai ales în ianuarie și februarie.

La ce organ din corp ar trebui să fii atent?

Ianuarie este o luna bună pentru iubire, decembrie una periculoasă, dar în restul anului atrageți ceea ce va ajută să va educe să nu mai repetați aceleași greșeli.

La ce medic ar trebui să vizitez?

În cazul unora dintre Raci care trec prin astfel de experiențe, poate apărea o dorință de a explora și viața spirituală, o religie sau religiile lumii în general, ori anumite teorii sau idei despre moarte, reîncarnare etc. Alții ar putea avea revelația faptului că există o strânsă legătură între sănătatea fizică și cea emoțională, dar și în general, între planul fizic, cel psihic și cel spiritual. În orice caz, capacitatea de recuperare este bună și, până la urmă, anul 2023 ar putea reprezenta o adevărată renaștere pentru cei mai mulți dintre Raci – din multe puncte de vedere, nu doar medical.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.