Horoscop Rac 2023 familie și relaţii

Rac 2023: o revoluție personală și o mai bună cunoaștere interioară. Horoscop Rac 2023 familie – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Rac 2023 familie

Astrologul prezintă marea conjuncție pentru zodia Rac în 2023: Jupiter și Saturn se întâlnesc în 21 decembrie 2023. Influențele cele mai mari ale acestei întâlniri, care are loc o dată la circa 20 de ani, se vor simți mai puternic în anul 2023. Pentru nativii Rac, în această conjuncție, aproape odată cu trecerea celor două planete în Vărsător (zodia perspectivei, a viitorului, a curajului de a te arunca în necunoscut), domeniul vizat este cel al necunoscutului, cel al realităților paralele, al lucrurilor profunde, greu de atins. Dar mai este și domeniul abilităților pe care nativul le scoate la suprafață împins de criza parteneriatelor prin care tocmai a trecut. Unii dintre nativii Rac au fost în situația de a avea în partenerul pe care îl are alături un mare sprijin. Și de acum înainte trebuie să își cultive el însuși calități de partener, să învețe să primească sprijin. O altă parte, dimpotrivă, trebuie să învețe de acum înainte că nu pot pune mare bază în cel de alături și abilitățile pe care trebuie să și le dezvolte sunt acelea de a se baza numai pe sine. Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii. Horoscop Rac 2023 relaţii – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Familie

Acolo unde se alfa Axa Destinului, acolo avem și eclipsele și este nevoie de atenție sporită pe segmentele amintite mai sus, prieteni, activități independente, iubire, copii, în special, pe 26 mai (Eclipsa totală de Luna), 10 iunie (Eclipsa de Soare), 19 noiembrie (Eclipsa de Luna) și 4 decembrie (Eclipsa totală de Soare). Comunicarea drumurile, examenele copiilor, anumite direcții de viață pot fi dezordonate în astfel de momente. Horoscop Rac 2023 familie – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Horoscop Rac 2023 pe această temă familie

Munca continuă să fie extrem de importantă pentru Raci. Este un proces de învățare pentru a găsi ceea ce funcționează cel mai bine pentru tine personal, ceea ce se potrivește, de asemenea, obligațiilor și responsabilităților tale și care te poate ajuta, de asemenea, să realizați obiectivele și ambițiile mai departe. Pluto continuă să fie un jucător destul de important în eforturile de carieră și de afaceri, pentru a scoate la iveală necesitatea de a prelua în mod voit detaliile, eforturile fizice și disciplina necesară pentru a aduce îndeplinire oricărui loc de muncă. Primele trei luni ale anului 2023 vor fi pline de eforturi rapide și oferte surprinzătoare. Horoscopul Racului pentru 2023 arată că dacă ai obiective definite care necesită ambiție, pasiune și muncă asiduă, încercă să le muți în februarie, martie și aprilie. Aceasta este cea mai bună parte a anului pentru a atinge un progres puternic. De asemenea, ai mai multe șanse să îți asumi un risc mai mare în acest timp, oferindu-ți un avantaj competitiv considerabil.

Horoscop anual Rac 2023 – familie

Va doresc să treceți cu bine peste aceste riscuri de început de an, pentru că 2023 abundă în aspecte frumoase și ar fi păcat să nu acționați la timpul potrivit. Răbdare, deci!

Relaţii

Jupiter – planeta care guvernează casa muncii și a sănătății Racului – tranzitează casa VIII (intimitatea, transformarea, eliminarea, temerile profunde, resursele comune, taxele, impozitele, datoriile, finanțările), alături de Saturn, ceea ce înseamnă că este vremea să îți revizuiești cu atenție obiceiurile alimentare și regimul de muncă și de viață, și să îți acorzi timp pentru cercetare interioară și pentru a renunța la anumite deprinderi care nu îți fac bine sau care chiar riscă să îți provoace probleme de sănătate.

Divorț?

Primele evenimente relativ zbuciumate, care te scot din amorțeală și deschid calea către conștientizări, au loc chiar în ianuarie 2023, când Jupiter și Uranus formează un aspect tensionat. Apoi Saturn formează careuri cu Uranus în perioadele 6 februarie – 3 martie, 1-26 iunie și 16-24 decembrie. Acest context astral sugerează că pot surveni turbulențe parteneriale, schimbări bruște ale perechii de viață sau ale partenerilor de afaceri, ori răsturnări de situație în ceea ce privește veniturile, care te obligă să îți revizuiești planurile de viitor.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.