Horoscop Rac 2023 dragoste

Ce spune Gromovnicul din bătrâni despre anul 2023? Dacă este să ne luăm după Gromovnic, și să știți că îl luăm în serios, anul 2023 se află sub influența lui Saturn. Astrologul nu crede că Racul se înțelege foarte bine cu această planetă. Racul este un emoțional și unul care îți exprimă emoțiile vizibil. Racul nu știe să facă față presiunilor. Tocmai acestea sunt calitățile pe care dorește Saturn să i le imprime de câte ori are ocazia. Este puțin cam incomod, cel puțin pentru nativii Rac, să tot fie provocați, doar, doar reușesc să își țină în frâu reacțiile!Dar acesta este anul 2023, cu provocări din partea lui Saturn de genul provocărilor pe care ți le făcea bunicul când erai mic și nu știai ce chestie te necăjea: că o făcea sau doar te îmbărbăta ca să poți să îi ții piept. Bineînțeles, când era vorba de ceva foarte serios și util, nu doar de dragul să te irite. Avantaj Rac: „Sub planeta Saturn e bine a începe învățătura și a schimba vechile obiceiuri” – vechile obiceiuri sau atașamente, specifice nativilor Rac și de care tare ar dori Saturn să îi scape în acest an! Sau măcar de o parte dintre ele. Dar nativii sigur se vor împotrivi, nu-i așa? Sper că nu, totuși! Horoscop Rac 2023 dragoste – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Rac 2023 dragoste

Anul 2023 se întrevede a fi unul mai solicitant pe plan sentimental și în viața ta socială decât cel anterior. Mai sunt aspecte la care trebuie să lucrezi cu partenerul pentru ca lucrurile să evolueze în direcția dorită, iar unii prieteni s-ar putea să se dovedească a fi fost alte persoane decât ai crezut la început. Așadar, este important să îți adaptezi așteptările, să nu ceri prea mult. În primul trimestru al anului, ar putea apărea unele tensiuni între tine și unii prieteni, cauzate cel mai probabil de anumite sume de bani, proiecte pe care le aveți împreună sau o lipsă de încredere datorată unor evenimente mai vechi. De asemenea, Astrodex prognozează că în februarie să te confrunți cu probleme de comunicare cu partenerul, iar banii pot constitui și de astă dată o problemă. În următoarele trei luni ale lui 2023, s-ar ptuea ca problemele dintre tine și partenerul de viață să se agraveze ori să iasă la suprafață puncte sensibile pe care le-ai crezut tratate sau depășite. Continuă și tensiunile între tine și anumiți prieteni, indiciu cum că trebuie să iei atitudine, să spui ce te deranjează și să găsiți împreună o cale de a ajunge la un rezultat, la o ameliorare. În al treilea trimestru al anului, ești chemat(ă) să lucrezi la relația cu partenerul. Jupiter revine în casa partenerului din harta ta solară, ceea ce înseamnă că trebuie să dai dovadă de maturitate pe acest plan, de mai multă înțelegere vis-a-vis de diferențele dintre voi. Dezechilibrele nu sunt multe, dar vă afectează suficient de tare încât să nu le puteți ignora. În ultimele trei luni ale anului, se constată o ameliorare pe toate planurile, dar mai ales la nivel sentimental. Se vede că eforturile pe care le-ai depus împreună cu partenerul dau roade, că încep să apară rezultate și să vă înțelegeți mai bine unul cu celălalt. În plan social, se mențin anumite probleme, mai ales dacă refuzi să renunți la unele persoane care nu îți mai fac de multă vreme bine. După cum se poate vedea din rândurile de mai sus, anul 2023 te provoacă să îți faci vocea auzită în relații, să iei acele decizii care se impuneau de multă vreme în raport cu ceilalți. Unele persoane sunt de domeniul trecutului, oricât de mult îți dorești să le ai lângă tine pe viitor. Iar fără implicare, timp și investiții de energie, relația de cuplu nu poate evolua în direcția dorită. Horoscop Rac 2023 dragoste – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Dragoste

În 2023 Racii ar face bine să fie pregătiți pentru schimbări serioase în viața lor, inclusiv în ceea ce privește stilul de viață și ritmul zilnic. Horoscop Rac 2023 dragoste – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Horoscop Rac 2023 pe această temă dragoste

În acest an, va vea loc o selectare a prietenilor. Circumstanțele te vor face să te gândești care, dintre prietenii tăi, te ajută să înaintezi și te suportă, și care nu. Astfel, Racii vor avea posibilitatea de a se concentra pe relații mai benefice, iar horoscopul subliniază acest fapt – oameni noi vor apărea în viața ta, și te vei simți bine fiind lângă ei.

Horoscop anual Rac 2023 – dragoste

Revenind la un tranzit ce îmblânzește, doar între 20 decembrie 2023 – 13 mai 2023 și 28 iulie -29 decembrie 2023 exigența lui Saturn, este cel al Marelui Benefic, Jupiter, care în cele două intervale menționate mai sus traversează aceeași casă a banilor. Jupiter este mai spornic, mai generos, aduce banii. Saturn este mai păgubos, mai profund și vine cu lecții mai dificile, stocând, cheltuind și blocând banii, uneori. Așadar, aveți încredere în Jupiter, căci el vine o dată la 12 ani cu oportunități, pe care exploatandu-le acum, puteți reuși să câștigați încă 12 ani de acum înainte. Dacă de exemplu vă faceți curaj să transformați o pasiune într-o afacere, să nu mai faceți doar de plăcere anumite lucruri, acele mici câștiguri de la început se pot înmulți și în timp, puteți trăi doar din această nouă activitate. Lipsa de încredere în voi înșivă ar fi cauza pentru care ați întârziat până acum să recunoașteți că sunteți utili altora și că ceea ce faceți este musai să figureze că o afacere. Alte câștiguri pe care le aduce Jupiter sunt și cele legate de activități online de orice gen, sper să nu se înțeleagă că aș încuraja ceea ce este imoral. Este în funcție de voi și de ceea ce vreți să transmiteți. Puteți strânge bani prin campanii, puteți câștiga din YouTube, videoblog, promovări, iar odată cu creșterea activităților online și advertising-ul merge bine. Puteți filma reclame, va puteți valorifica licențele de zbor sau puteți avea câștiguri din activități de montaj  filme, crearea unor site-uri și alte activități IT. Jupiter va ajută să atrageți bani, să luați credite, sainchideti credite, puteți vinde case, pământuri, puteți beneficia de moșteniri, burse, recupera bani din partaje sau să fiți despăgubiți pentru ceva anume. Una peste altă, în 2023 Jupiter nu îl lasă pe Saturn să va pună prea mari bețe în roate, dar, cum unul trage inainte și celălalt, mai precaut înapoi, este bine să creați echilibrul perfect.

Relaţii

Cât stă Destinul pe ultima casă, cea mai complexă dintre toate și a tuturor decontărilor karmice, acordați mai multă atenție meditației, bisericii, credinței, spiritualității și astfel vă veți ridica deasupra altor griji de zi cu zi. Aceasta este terapia pentru această perioada. Analizați procese subconștiente, faceți regresii acolo unde blocajele nu pot fi rezolvate. Găsiți cauzele bolilor, căutați informații în arborele genealogic. Este posibil că stările emoționale să se amplifice la maxim. Anxietățile, depresiile, oboseala sunt foarte posibile, dar nu toate sunt îngrijorătoare, pentru că pot fi semnalele Sinelui activ într-un corp și condus de o minte ce se trezește într-un ritm mai lent . Nu va puteți  odihni prea mult când Saturn se pregătește de schimbări radicale. Veghea va face atenți, chiar dacă epuizarea își spune cuvântul. Din când în când evadați, resetați-va. Inițiați-va în ceea ce simțiți că va poartă către lumină și adevăr. Vă veți descoperi dușmanii și vampirii și veți trece la curățenie. Faceți binele pe care îl puteți face, dar fiți vigilenți.

Familie

În perioada 20 iunie – 28 iulie 2023 Jupiter retrogradează în casa IX, oferindu-ți posibilitatea să te întorci spre interior, pentru a înțelege ce anume din filosofia ta de viață ar trebui revizuit și actualizat. Ar putea fi vorba și despre necesitatea de a face o analiză serioasă a domeniului în care îți desfășori studiile (dacă este cazul) sau a direcției în care evoluezi în plan personal și profesional. Eastrolog.ro îți sugerează să profiți de acest context astral favorabil și să te întrebi în ce (mai) crezi, și de ce. Este vremea să încerci să înțelegi dacă aceste credințe generează probleme care altfel nu ar fi existat.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.