Horoscop Rac 2023 bani și carieră

Mai pașnic decât anul trecut, dar și mai lăuntric, 2023 promite o mulțime de dezvăluiri de cel mai personal tip și mai mult decât un ajutor generos de noroc atunci când ai nevoie cel mai mult de Raci. Cea mai imperativă problemă ar trebui să fie o înțelegere clară a celor mai secrete motivații, o încercare de a înțelege de ce faci ceea ce faci și ce aprinde răspunsurile emoționale și intuitive. Universul nu se așteaptă niciodată, nici nu dorește, perfecțiune, însă tocmai actul de a-ți clarifica acțiunile și reacțiile te ajută să mergi mai departe, ștergând dezordinea subconștientă care tinde să apară în momentele cele mai inoportune și îți blochează drumul. Cu trei eclipse lunare care adaugă sentimente și emoții profunde în zonele viselor, intuiției și subconștientului (în mai), lumea ta personală și prima casă (în iunie) și aventurile și creativitatea (în decembrie), poți fi sigur că există o mulțime de spații pentru creșterea interioară și aventura exterioară. Eclipsa din iunie, în propriul tău semn, poate să devină punctul de cotitură pentru o perioadă foarte importantă în viața ta. Fii gata să faci schimbări personale majore dacă te decizi că îți sunt favorabile condițiile. O eclipsa totală de soare în decembrie își adaugă puterea în lumea ta de zi cu zi și de rutină și ar putea semnifica o perioadă de muncă sporită … cu recompense și bonusuri egale cu ceea ce vrei să investești. Horoscop Rac 2023 bani – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Rac 2023 bani

Horoscopul indică că în vară, situația la locul de muncă se va liniști. Persoanele născute în această zodie a apei vor simți o distanțare de ce-i înconjoară, deoarece Jupiter este situat în Pești. Din acest motiv, oamenii apropiați țievor crede că ceva nu este în regulă cu tine. Explică-le că ai nevoie de puțin timp pentru tine și interesele tale. Te vei simți minunat făcând activități fizice – sporturi sau activități manuale. Vei transpira puțin, îți vei rezolva situațiile negative și cât de curând, te vei alătura din nou cercului tău de prieteni. Horoscop Rac 2023 carieră – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Bani

El însuși, Racul, înseamnă “casă” și dacă acum începe procesul de revenire “acasă”, în matricea voastră, în Destinul vostru, atunci indiferent despre ce va fi vorba , nu poate fi atât de greu de trecut. Există două etape mai dificile, prima fiind legată de tranzitul Destinului prin Gemeni și care pentru voi este situat pe sectorul sănătății, al bolilor lungi și cronice, al dușmanilor, penitențelor, suferințelor, a tuturor încercărilor prin adâncirea proceselor subconștiente ce va scot din zona de confort, dar și al iluminării prin evoluție spirituală și credință (5 iunie 2023 – 23 decembrie 2023). În a doua etapă, parțial suprapusă peste prima, Saturn în Vărsător trece prin casa transformărilor ireversibile, a legăturii cu lumile subtile, dar și a banilor și economiilor (17 decembrrie 2023 – 7 martie 2023). Horoscop Rac 2023 bani – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Horoscop Rac 2023 pe această temă bani

Pe la sfârșitul anului, te poți aștepta la pace și liniște. Intuiția va fi în apogeul ei, și îți va vorbi atât de clar încât nu o vei putea ignora. Dacă simți că ceva dubios se întâmplă, probabil este un motiv real.

Horoscop anual Rac 2023 – bani

Există, însă, ceva care poate bloca la modul real, bunul mers al planurilor voastre. Nu este ceva ce resimțiți doar voi, ci toate zodiile. Saturn este o planetă “grea”, așa i se spune pentru că face o roată de cerc în 29 de ani. O dată cu intrarea în Vărsător, în februarie, iunie și decembrie 2023, Saturn va crea o cuadratura cu Uranus, aflat pe Taur, tot o zodie a banilor și culmea, pe casa Vărsătorului. Mai devreme, pe 21 ianuarie avem însă mai multe cuadraturi între cele două sectoare și anume Jupiter, Saturn, Soare în Vărsător, pe sectorul descris mai sus și Uranus, Lilith, Marte și el intrat pe 6 ianuarie în Taur, cât și Luna, luminariile activând puternic aceste tensiuni. Putem vorbi de un blocaj, schimbare de plan, situații neprevăzute, situații colective sau ale grupurilor din care faceți parte care va pot stă de-a curmezișul ideilor voastre, o lege care schimbă regulile peste noapte. În primul rând conjuncția explozivă Uranus, Marte, Lilith, Luna se așează pe casa prietenilor și a celor care “se oferă să va ajute”. Aceste două case se resping, deci pot îndrăzni să va sugerez, că atunci când se știe că aveți anumite economii, mulți vor avea nevoie de ajutor sau va vor propune afaceri, dar care nu vor fi profitabile sau va vor cere bani împrumut, dar nu îi vor returna la timp, când veți avea nevoie de ei. Nu aveți nevoie decât de voi înșivă să va lămuriți cum va investiți banii și chiar trebuie să fiți atenți pentru a nu fi manipulați nici de un cumpărător, nici de un agent imobiliar, nici de o rudă , nici de cineva care dorește să folosească abilitățile voastre pentru a crea un concept, poate online. Puteți face totul voi înșivă.  Pe 21 ianuarie pare că sare ceva în aer, așa că și o prietenie mai veche sau una bazată pe o înțelegere de afaceri se poate strică. Perioada instabilă, însă se extinde până la Luna Nouă din Vărsător pe 11 februarie, când șase planete adunate aici realizează alte careuri cu planetele din Taur.

Cum să câștigi bani în 2023?

În același timp și pe acelați interval de tranzit, Karma în Săgetător afectează casa muncii și a sănătății. Este posibil datorită muncii pe care o depuneți să aveți dezordine alimentară, dezechilibre de greutate, metabolism, stres, program încărcat, probleme ale coloanei, picioarelor, tiroidei. Ce să mai vorbim de cei care s-au îmbolnăvit de Covid la locul de muncă.

Profit sau pierdere?

Ținând cont de faptul că Jupiter guvernează casa sănătății Racului, prezența sa în casa VIII în cea mai mare parte a anului 2023 sugerează că unii Raci s-ar putea confrunta cu ceva neplăceri de sănătate sau crize personale. Pe de altă parte, pentru că este vorba despre Jupiter – supranumit Marele Benefic –, eventualele neplăceri se pot rezolva fără complicații, dar după o perioadă de dificultate sau după mai multe vizite la medici ori la specialiști. În intervalul în care Jupiter retrogradează în casa IX (20 iunie – 28 iulie), consultarea unui al doilea medic este chiar recomandabilă.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.