Horoscop Rac 2023 1, 2, 3 deceniu

Racii au o fire sensibila si impulsiva, si intotdeauna gasesc motive si de ingrijorare, si de gluma. Si daca glumelei ii fac sufletul oricarei petreceri si anul 2023 o va dovedi inca o data, in ceea ce tine de ingrijorari anul Bivolului va fi o perioada destul de linistita. Nativii din zodia Rac vor invata sa acorde mai putina importanta grijilor pentru sanatate, bani, statut si viata personala. Energia anului 2023 le va armoniza starea interioara si le va conferi incredere in sine. Totusi, tendinta reprezentantilor acestei zodii de a aduna si inmulti va continua sa se mentina pe tot parcursul anului si, datorita acestui fapt, anul 2023 va fi o perioada buna din punct de vedere financiar.Vara si inceputul toamnei ii vor zgudui un pic pe plan sentimental. O poveste de dragoste s-ar putea sfarsi prin prabusirea iluziilor nativilor din zodia Rac, dar acestia isi vor reveni rapid datorita unei noi intalniri. Reprezentantii zodiei isi vor schiba atitudinea fata de familie si rude, iar apropierea de parinti ii va maturiza din punct de vedere emotional. Horoscop Rac 2023 1 deceniu – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Rac 2023 1, 2, 3 deceniu

Dacă luăm în considerare și faptul că Uranus, guvernatorul casei VIII, tranzitează casa XI a Racului, concluzia este destul de clară: dacă vrei să îți schimbi viitorul, astfel încât să îți poți împlini visele, este necesar să adopți alte strategii decât până acum. Eastrolog.ro îți recomandă să decizi de bună voie să faci schimbările necesare, ca să nu ajungi să îți fie impuse din exterior. Probabil că deja știi sau bănuiești unde și ce ar trebui schimbat, așa că ai face bine să preiei inițiativa și să nu aștepți să fii forțat de împrejurări. Horoscop Rac 2023 2 deceniu – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

1 deceniu

Din dată de 5 iunie 2023 până la 23 decembrie 2023, Destinul traversează, de asemenea o casă mai dificilă pentru Raci, ultima casă astrologică, ce poate ridică nivelul de dificultate a unor situații, încercări, trăiri, creând sentimentul de prizonierat, de neputință, uneori și teamă. Cum nimic nu este întâmplător și cum vorbeam despre 2023 că fiind anul în care v-ați confrunta cu presiunea unor relații, atât personale, cât și profesionale, bănuiesc că doar o presiune și un disconfort puternic ar putea fi cauza schimbarilor anunțate mai sus. Când ai în față o nouă perspectiva, nu este ușor la început și fără sacrificiu nu se poate face nimic. Sigur că și Pandemia a reprezentat pentru unii un blocaj. Dar ar putea fi atâtea altele, o problema medicală, oboseală, un conflict sau faptul că sunteți încă prinși într-o relație, care vă stoarce de energie, o datorie de plătit. Situații ce nu au mai fost până acum experimentate, nu va lasă liniștiți, va preocupă, va apasă. Horoscop Rac 2023 3 deceniu – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

2 deceniu

Vărsătorul nu este o zodie compatibilă cu Racul, în sensul că cel de-al doilea este introvert, pe când primul deschide un orizont de posibilități atât de vast, astfel ca la început sezatia Racului este de teamă. Saturn în Vărsător stimulează Racul în direcția modernizării, de a se informa mai atent, de a învăța să lucreze pe un calculator sau să își transfere activitatea în mediul online, de a nu risipi, ci a gândi proiecte pe termen lung, calculând atent factorii de risc, atât pentru o afacere, cât și pentru bugetul personal, de a investi în ceva modern, cum ar fi o casă ce are legătură cu viitorul, gândindu-se nu doar la nevoile de acum, ci și la ce vor vrea poate copiii săi peste 10 ani, de a folosi, iar, internetul pentru a promova idei, afaceri, a găsi cele mai bune oferte. Dă curaj Racului să pătrundă în tainele unei spiritualități mai profunde, poate a studia științe uraniene, precum Astrologia, Numerologia, Feng shui sau Reiki în ideea de a înțelege mai bine anumite conexiuni chiar și cu lumea de dincolo, căci acum Saturn traversează această casă astrologică.  Este o perioada excelentă pentru vindecare și renunțarea la anumite vicii sau dependențe, devreme ce Saturn le pune frână, fie și prin bariera sănătățîi. Aveți nevoie de energie pentru altceva, acum. Începe o perioada în care se schimbă ceva în nivelul vostru de trăi și puteți, în prima faza să învățați să faceți bani din pasiunile voastre și apoi ajutându-va și de Jupiter, tot în 2023, să încasați primii bani. Puteți investi în tehnologie, în cercetare, puteți aduce schimbări radicale site-urilor firmelor voastre sau puteți moderniza spațiile în care lucrați. Învățați să constinetizati importanța filantropiei și mulți veți redirecționa o parte din investiții sau profit în programe de ajutor, clinici, azile de bătrâni sau tot felul de cauze umanitare. Veți înțelege că banii se fac, vin și se cheltuie după niște reguli mai subtile, decât ați crezut până acum. Veți cerceta cauzele ce stau în spatele unor situații ce țin de planul financiar și cu Saturn în această poziție, intră în transformare și obiectele de activitate ale unor firme pe care le aveți. Dacă acel obiect de activitate nu mai este compatibil cu misiunea voastră de viață, acesta va urma să se schimbe și este bine să citiți cu atenție toate semnele, pentru a nu mai investi în continuare într-un “cal mort legat de picior”. Aveți timp să va reorganizati și ce va începe acum să se strice, nu mai poate fi refăcut. Poate unora le va fi mai greu, pentru că Saturn aduce și restricții. Puteți economisi sau puteți reduce anumite cheltuieli. Trebuie să fiți mai rezervați în a cheltui, poate și datorită unui credit.  Cum Vărsătorul va trimite la digitalizare, mulți veți fi tentați să investiți în monede virtuale. Puteți atrage fonduri nerambursabile pentru proiecte bine studiate.

3 deceniu

Lilith în Taur traversează până pe dată de 18 iulie casa prietenilor și în plan personal acesta este un segment cu probleme. Surprize nu chiar plăcute din partea prietenilor, poate chiar necazuri ale lor, va pot bulversa. Prieteni noi anul acesta nu prea se fac și posibil să nici nu aveți timp de cei vechi.

Iubire și relații

Prima astrogramă: Marte, guvernatorul casei carierei Racului, conjunct cu Uranus, situat în casa prietenilor, a grupurilor socio-profesionale și a viitorului – 20 ianuarie 2023, ora 22:38. A doua astrogramă: Soarele intră în zodia Racului; solstițiul de vară – 21 iunie 2023, ora 06:32.Pe tot parcursul anului 2023, energia planetelor te îndeamnă și te ajută să te îndrepți către o veritabilă revoluție personală și spre o mai bună cunoaștere interioară. De asemnea, Racii care doresc să întreprindă proiecte sau activități de cercetare sau să se apropie de psihologie ori de științe oculte, sunt și ei bine susținuți de planete.

Sanatate si frumusete

Mai pașnic decât anul trecut, dar și mai lăuntric, 2023 promite o mulțime de dezvăluiri de cel mai personal tip și mai mult decât un ajutor generos de noroc atunci când ai nevoie cel mai mult de Raci. Cea mai imperativă problemă ar trebui să fie o înțelegere clară a celor mai secrete motivații, o încercare de a înțelege de ce faci ceea ce faci și ce aprinde răspunsurile emoționale și intuitive. Universul nu se așteaptă niciodată, nici nu dorește, perfecțiune, însă tocmai actul de a-ți clarifica acțiunile și reacțiile te ajută să mergi mai departe, ștergând dezordinea subconștientă care tinde să apară în momentele cele mai inoportune și îți blochează drumul. Cu trei eclipse lunare care adaugă sentimente și emoții profunde în zonele viselor, intuiției și subconștientului (în mai), lumea ta personală și prima casă (în iunie) și aventurile și creativitatea (în decembrie), poți fi sigur că există o mulțime de spații pentru creșterea interioară și aventura exterioară. Eclipsa din iunie, în propriul tău semn, poate să devină punctul de cotitură pentru o perioadă foarte importantă în viața ta. Fii gata să faci schimbări personale majore dacă te decizi că îți sunt favorabile condițiile. O eclipsa totală de soare în decembrie își adaugă puterea în lumea ta de zi cu zi și de rutină și ar putea semnifica o perioadă de muncă sporită … cu recompense și bonusuri egale cu ceea ce vrei să investești.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.