Horoscop Pesti 2023 sănătate

Între 5 iunie 2023 și 23 decembrie 2023, Destinul a intrat într-o altă zodie dublă, Gemeni, care pentru voi se așează pe sectorul casei, familiei, patrimoniu, mama, maternitate, metabolism, Sine Divin. În același timp, Karma este, pentru exact aceeași perioada, pe casa carierei, a autorităților, rolului vostru profesional, numelui, brand-ului sau a tatălui. Acest lucru se poate spune că așează de-a curmezișul intereselor voastre personale,  prin ridicarea unor priorități ce țin de viață personală, familie, casă, dar și prin blocarea într-o oarecare măsură a unor direcții profesionale, care până acum erau clare, dar care, în ultima vreme, au luat o altă întorsătură. Horoscop Pesti 2023 sănătate – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Pesti 2023 sănătate

In anul Bivolului de Metal influenta puternica a energiilor lunare ii va proteja pe Pesti de probleme de sanatate. Cei care sufera de alergii vor trece foarte usor de perioadele de agravare a acestora, vor disparea migrenele, furtunile magnetice, starile de anxietate. Nativii din aceasta zodie vor depasi cu usurinta bolile sezoniere si vor reusi sa iasa din situatii cu risc de traumatism fara sa aduca prejudicii serioase sanatatii.Exista o singura problema: Pestii sunt capabili sa dezvolte ganduri care sa-i afunde intr-o stare de melancolie. Incercati sa adaugati cat mai multe momente pozitive in viata voastra si sa nu va stresati pentru lucruri marunte. Horoscop Pesti 2023 sănătate – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Sănătate

S-a prefigurat încă de anul trecut faptul că vei trece printr-o perioadă în care este esențial să te îngrijești mai atent de sănătatea ta, cea mentală mai ales. Astrele au făcut ca, de ceva timp încoace, să treci prin tot felul de evenimente care ți-au modelat hotărâtor caracterul, dar care ți-au pricinuit și unele lecții pe care trebuie să ai grijă cum le procesezi și le internalizezi. În primul trimestru al anului, este important să ai grijă cum și de ce te raportezi la trecut, mai ales în ianuarie și februarie. Nu îi permite să îți influențeze reacțiile făcând comparație între ce a fost mai demult și ce este acum. De asemenea, nu acorda prea multă atenție bârfelor și ai grijă cât te lași afectat(ă) de vorbe sau gesturi. Astrodex recomandă mai multă grijă față de modul în care te raportezi la ele. În următoarele trei luni ale lui 2023, dar mai ales de la jumătatea lunii mai încolo, te bucuri de un nivel crescut de energie. Pe de altă parte, de la finele aceleiași luni începând, te-ai putea confrunta cu revenirea în peisaj a unor temeri și frustrări care ar trebui luate mai în serios în luna iunie. Trebuie să le procesezi mai atent, să te asiguri că se transformă în atuuri și nu în blocaje. În ultimele trei luni ale anului, dar mai ales de la finele lui iulie, fă-ți timp pentru meditație și introspecție, mai ales dacă te confrunți cu dese senzații de „deja-vu” ori cu situații care îți evocă momente mai puțin plăcute din trecut. Poate nu îți va fi ușor să vorbești despre ceea ce simți, mai ales de la mijlocul lui august încolo, dar s-ar putea să ajute în acest context. În ultimul trimestru al anului, lucrurile se repun pe direcția bună, te simți mai bine în pielea ta și mai împăcat(ă) cu trecutul. E drept că perioada sărbătorilor poate readuce la suprafață stări și motive de melancolie, dar s-ar putea ca acest lucru să aibă de-a face mai degrabă cu nostalgia asociată Crăciunului. De reținut este că faci progrese și se vede din felul în care relaționezi. După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, anul 2023 este unul în care ar trebui să îți regândești relația cu trecutul. Duci cu tine diverse stări și urmări ale unor evenimente de mai demult și ar fi momentul să lucrezi la o mai bună procesare a lor. În caz contrar, s-ar putea ca multe situații din prezent să evolueze anormal, pe direcția nepotrivită din această cauză. Horoscop Pesti 2023 sănătate – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Horoscop Pesti 2023 pe această temă sănătate

Jupiter și Saturn se întâlnesc în 21 decembrie 2023. Influențele cele mai mari ale acestei întâlniri care are loc odată la circa 20 de ani se vor simți mai puternic în anul 2023. Pentru nativii zodiei Pești această conjuncție are loc în domeniul sacrificiului de sine pentru cauza celor mulți, pe zona retragerii din lume și a introspecției. Fiacare dintre nativ va înțelege singur în care dintre ipoteze se încadrează. Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii.

Horoscop anual Pesti 2023 – sănătate

Vor exista datorii, însă, față de familie, părinți, drumuri de făcut, medici de vizitat și atâta vreme cât Destinul se așează pe casele părinților, vorbim despre obligații, nu despre opțiuni. Tot raportat la părinți,  Destinul indică dezlipirea sau distanțarea de tiparele toxice ale familiei și la găsirea unei surse Divine de inspirație, în direcția realizării scopului vostru de viață, ci nu al celui care se așteaptă alții să îl împliniți, fie pentru satisfacerea ego-ului, fie din lipsa de viziune. Mereu am spus că sunt persoane care se sacrifică inutil, întorcând astfel karma altora exact împotriva lor, iar voi faceți parte dintre aceia. Cât dați altora și cât va dați vouă, este o chestiune de echilibru și orice echilibru stricat este purtător de consecințe. Mă repet ca de fiecare dată, familia unui Pește are nevoie pentru a-și vindeca arborele genealogic, nu de sacrificiul  al unui urmaș ce își face o cauză în a-și susține familie, ci este nevoie ca acesta să se dedice vindecării unei lumi întregi, beneficiind astfel de efectele vindecătoare ale faptellor sale nobile, dar indirect.

La ce organ din corp ar trebui să fii atent?

Am să încep cu sănătatea și am să spun că Jupiter este al vostru vechi patron și este un aliat în perioada amintită mai sus. Saturn are funcție inversă și rămânând doi ani și trei luni pe casa sănătății, sigur că poate genera probleme. Grație lui Jupiter în 2023 găsiți soluțiile medicale perfecte care nu lasă o boală acută  să devină cronică. Evident pot debuta boli autoimune, chiar rare, greu de diagnosticat. Poate chiar suferiți de așa ceva și abia acum găsiți cauza. Vărsătorul este o zodie a colectivităților, așa că pentru ce a mai rămas din această Pandemie, mulțimile nu sunt încă locuri de frecventat. 2023 este bun pentru investigații și vindecare.

La ce medic ar trebui să vizitez?

Situațiile mai mult sau mai puțin surprinzătoare ori chiar neplăcute cu care te confrunți în 2023 sunt menite să te îndrume către sinceritate față de tine și față de ceilalți și să deschidă calea către un proces de vindecare, de bilanț și de reorientare personală. Uneori s-ar putea să te simți vulnerabil și să vezi dușmani chiar și acolo unde nu sunt. Pe de altă parte, nu este exclus să constați că cei mai mari dușmani ai tăi sunt propriile mentalități și convingeri. Eastrolog.ro îți recomandă să pășești cu încredere spre revoluție interioară, spirituală și mentală, și să găsești în adâncul sufletului puterea de a recunoaște unde ai greșit și de a cere iertare celor pe care i-ai nedreptățit sau dezamăgit. A cere iertare nu este un semn de slăbiciune ci, dimpotrivă, de luciditate și forță interioară, un gest care poate să grăbească vindecarea și să te ajute să ajungi mai repede la liniștea sufletească pe care o dorești.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.