Horoscop Pesti 2023 familie și relaţii

Pești 2023: îți regăsești echilibrul interior și îți redefinești direcția. Horoscop Pesti 2023 familie – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Pesti 2023 familie

E greu sa-ti imaginezi un barbat din zodia Pesti nefacand nimic. Pentru a se simti bine, nativii din aceasta zodie trebuie sa se afirme, sa realizeze ceva. In anul 2023 vor fi complet absorbiti de o idee aventuriera, pentru realizarea careia vor fi dispusi sa-si sacrifice si timpul liber, si banii. E greu de spus daca va avea sau nu succes, dar cu siguranta le va oferi o experienta noua. Trebuie mentionat faptul ca in aceasta perioada barbatii din zodia Pesti vor avea nevoie de sustinere. Lipsa sustinerii necesare le va afecta increderea in sine.In anul 2023, nativii singuri din zodia Pesti s-ar putea sa intalneasca femeia care le va schimba complet viziunea si perceptia asupra lucrurilor. Aceasta intalnire poate duce la casatorie.Barbatii casatoriti din zodia Pesti va trebui sa depuna efort pentru ca relatia de cuplu sa mearga in continuare. Pentru a va consolida relatia, organizati o calatorie romantica, impresionati-va sotia cu surprize si cadouri neasteptate. In niciun caz sa nu renuntati daca nu reusiti din prima sa readuceti totul la cum era inainte. Familia ofera Pestilor multa energie vitala. Horoscop Pesti 2023 relaţii – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Familie

Marele vostru noroc este că următorul tranzit al lui Jupiter în Pești este și mai bun în privința vindecării, însă el mai aduce și alte realizări. Presupun că nu vreți ca realizările voastre să aibă de a face doar cu rezolvarea problemelor medicale, ci mai așteptați și alte cadouri de la viață. Nu lăsați lucrurile pe ultima clipă. În misiunea voastră de viață sănătatea, terapia, spitalul sunt căi de manifestare a bagajului primit de Sus. Dacă unii veți ajunge aici, poate fi o chestiune de corecție karmică, o lecție. Nu vreau să pun accent doar pe sănătatea voastră. Voi puteți fi sănătoși tun, dar așa cum am spus, alții sunt cei care pot avea nevoie de implicarea voastră. O femeie care urmează să nască va trece și ea pe la spital, evident. Cât în privința unui rezident sau a unui medic, deja vorbim despre aprofundarea meseriei sale, nicidecum despre propriile boli. Horoscop Pesti 2023 familie – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Horoscop Pesti 2023 pe această temă familie

Financiar lucrurile sunt mult mai stabile, fundamentate și mai calme în 2023. O apăsare și o explozie de ambiții pot începe perioada, dar care se retrag rapid și lasă loc unor atașamente mai altruiste, mai vizionare. În ultimii ani ați avut un adevărat montaj rusesc pe tărâmul resurselor și al bunurilor personale și este posibil să fi fost unul dintre norocoșii Vărsători care au văzut averi mici (sau mari) să pară de nicăieri sau s-ar putea să fi fost unul dintre Vărsători care a găsit în orice aspect de stabilitate un concept imposibil. Anul acesta pentru ce lucrezi … plătește. În cea mai mare parte, părțile pasionale ale concentrării și energia dvs. se află pe alte orizonturi și diferite tipuri de active. Este probabil ca investițiile să fie cele care plătesc în posibilități pe termen lung și ar putea reflecta o nouă iubire de casă sau o mutare literală în mediul mai bun.

Horoscop anual Pesti 2023 – familie

Destinul va aduce și alte surprize frumoase în familie prin copii, nepoți. Femeile Pește pot rămâne însărcinate anul acesta, iar orientarea Destinului spre familie, ci nu spre carieră, încadrează perfect în timp, astfel de evenimente. Puteți lucra mai mult de acasă sau puteți schimba ceva în profesie în așa fel încât să fiți mai liberi și să va faceți programul cum doriți. Unii dintre voi ar putea sta pe drumuri între două case, una în orașul natal, cealaltă poate la mare, la munte sau în altă parte. Cum axa Gemeni/Săgetător este o axa a drumurilor, drumurile va pot epuiza și mai există și risc de accidente, ceea ce voi descrie într-un paragraf viitor. Atunci când schimbi o casă se întocmesc documente, contracte și, de asemenea, atenție la acest capitol.

Relaţii

Jupiter și Saturn îți tranzitează casa XII (spiritualitatea, subconștientul, izolarea, bolile cronice, vindecarea, iubirea necondiționată) și te ajută să îți regăsești echilibrul interior și să îți redefinești direcția pe care dorești să o urmezi în viață, în acord cu credințele tale spirituale cele mai profunde.

Divorț?

Explorarea rădăcinilor emoționale, a trecutului și a relațiilor cu părinții sau cu familia de origine este încurajată și de tranzitul Nodului Nord prin casa IV a Peștilor. Toate acestea conduc la concluzia că numai pe o structură interioară solidă, construită conform unor valori autentice, poți construi ceva solid în exterior. S-ar putea ca uneori să ai impresia că totul e neclar și nesigur, dar este numai efectul unor conflicte emoționale generate de răni mai vechi, de care trebuie să te ocupi serios în 2023. Pentru unii dintre Pești ar putea avea loc momente prețioase de reconciliere cu cei dragi sau cu propriile alegeri din trecut.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.