Horoscop Pesti 2023 dragoste

Ce spune Gromovnicul din bătrâni despre anul 2023? Spune că anul 2023 este guvernat de planeta Saturn. Dacă este să judecăm după Gromovnic, acest an poate fi unul destul de dificil pentru nativul Pești, semn de apă, semn mobil, semn dual. Saturn este o planetă căreia îi place punctualitatea și stabilitatea. Peștii sunt niște emoționali care nu cunosc niciun fel de stavilă atunci când simțurile lor sunt atinse. Saturn iubește structura, Peștii n-au auzit de așa ceva.  Haideți să fim puțin mai optimiști cu relația Saturn-Pești și să ne gândim puțin că această zodie are ca guvernator și pe Jupiter, opus lui Saturn. Dacă Jupiter expandează, invită la aventură, Saturn concretizează și restricționează. Dar ei sunt prieteni buni. Sunt puternici și dau nuanță precisă horoscopului. Nelimitaților Pești li materializează niște borne de hotar, lucru care îi poate nedumeri la început, după care pot constata că sunt puțin mai orientați. Avantaj Pești: Gromovnicul zice că „Sub planeta Saturn e bine a începe învățătura și a schimba vechile obiceiuri”. Peștii sunt un semn mobil, abia așteaptă să se poată mișca! Concluzionăm că 2023 nu va fi un an deloc de îngrijorător, ci unul chiar productiv. Nativii zodiei Pești au trăit un an 2023 lângă prieteni, cu ochii ațintiți spre nevoile acestora. Nativii Pești au avut o vedere de perspectivă asupra lumii, înțelegând nevoile și tendințele celor mulți, trecând cu ușurință de cazuri particulare la generalizare. Astrologul spune că nativii au posibilitatea să facă un pas înainte și să simtă toate acestea. Să umple golurile rămase pe o înțelegere rațională și logică cu emoția simțirii și regăsirii aproapelui. Horoscop Pesti 2023 dragoste – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Pesti 2023 dragoste

În anii trecuți, astrele au procedat la un proces de selecție în planul vieții sociale, iar în urma lui au rămas lângă tine oameni care chiar merită să fie acolo. În sectorul vieții sentimentale, lucrurile continuă însă într-un ritm asemănător celor de anii trecuți, ceea ce înseamnă că depinde de tine dacă se fac schimbări de atitudine sau de viziune pe acest plan, în raport cu partenerul. În primele trei luni ale anului, nu se întrevăd situații în care atenția ta să fie solicitantă exclusiv pe acest plan. Lucrurile merg bine chiar și de la sine, doar că în ianuarie și februarie, pot exista situații în care vorbești înainte să procesezi mental ceea ce vrei să transmiți. În felul acesta, se poate ajunge la unele probleme în interacțiunea cu persoana dragă de lângă tine. În următorul trimestru al lui 2023, dar mai exact de la finele lui aprilie încolo, Pluto retrogradează prin casa prietenilor din harta ta solară, ceea ce ar putea însemna că te-ai putea distanța, emoțional cel mai probabil, de unele persoane din anturajul tău. Acest lucru te-ar putea afecta la început, dar trebuie să înțelegi că viața v-a purtat pașii în direcții diferite. În următoarele trei luni ale acestui an, schimbările continuă, atât în plan personal, emoțional mai ales, cât și în ceea ce privește modul în care comunici. De la jumătatea lui august, dar în special de la finele lui septembrie încolo, trece și relația de cuplu printr-un proces de reevaluare, iar scopul său este acela de a scoate la iveală unde tu și partenerul sunteți deficitari. În ultimele trei luni ale lui 2023, viața ta socială se bucură de mai multă stabilitate, mai ales din octombrie încolo. S-ar putea însă ca perioada sărbătorilor să nu te găsească cu toți cei dragi alături, din motive obiective sau care țin de unele probleme din lunile anterioare. Astrodex recomandă să nu te preocupi prea mult de acest aspect, întrucât lucrurile vor reveni la normal. După cum se poate vedea din paragrafele anterioare, anul 2023 este unul în care multe din relațiile tale se maturizează. Balastul a fost deja îndepărtat și a rămas cine merită lângă tine, dar acum a venit vremea să intervii în anumite relații, să te asiguri că merg într-o direcție bună. Nu este nevoie de eforturi prea mari, ci să ai prezență de spirit atunci când este nevoie. Horoscop Pesti 2023 dragoste – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Dragoste

Pentru mulți dintre Pești, în 2023 devine limpede că este nevoie, mai mult ca oricând, de o regrupare, de o realiniere cu propriile valori și cu anumite aspirații ori vise mai vechi, pe care poate că le-au pierdut pe drum sau le-au abandonat din cine știe ce motive. Horoscop Pesti 2023 dragoste – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Horoscop Pesti 2023 pe această temă dragoste

Horoscopul ar putea să nu fie corect mereu, dar este aproape sigur că anul acesta va reprezenta o creștere semnificativă pentru dvs. Ai fost cumva lămurit de emoțiile tale, iar noul viitor te așteaptă. Nu-ți fie frică, pentru că va fi mult mai luminos decât trecutul tău.

Horoscop anual Pesti 2023 – dragoste

Revin la Destin și la căutările sale pe casa primordială, inițială, de vreme ce ea este în analogie până și cu uterul mamei unde v-ați întrupat. Tot anul este important, în primul rând, să încercați să vă regăsiți pe voi înșivă, sa petreceți timp cu voi, să va rugați, să va puneți întrebări, să va odihniți, să stați în liniște, să meditați, să va vindecați, să cereți ajutor acolo unde nu vedeați singuri. Puteți reveni la parametri inițiali, la momentul când tot ce va înconjura încă nu pusese presiune pe voi și gândeați simplu și natural ca niște copii?

Relaţii

Marele eveniment al anului, deși el a început în decembrie 2023, dar cu efecte în 2023, este intrarea în conjuncție perfectă a celor două planete sociale, Jupiter și Saturn în Vărsător, care pentru Pești înseamnă ultima casă astrologică, a încercărilor, sănătății, dușmanilor, penitențelor, eliberarilor și confruntărilor karmice, a subconstienului și a agendelor ascunse. Dacă vi se pare că nu sună prea bine, trebuie să știți că vorbim despre chiar casă Peștilor, care este în profundă rezonanță cu ceea ce descrie această zodie. Adică suntem pe teritoriul vostru. Partea sublimă a segmentului ce în următoarea perioada va fi traversat de cele două planete este faptul că se mai numeste și casă Christică, a sacrificiului creștin, a ajutorului sau a iluminării prin evoluție spirituală.  Este vorba despre o casă mai inactivă unde în următorii ani, femeile care vor intra în concediu de creștere copil și cei care doresc a se pensiona se vor încadra perfect. Jupiter va rămâne aici între 20 decembrie 2023 -13 mai 2023, apoi va intră în Pești, dar va reveni în Vărsător între 28 iulie-29 decembrie 2023. Saturn, însă, va avea un tranzit compact de doi ani și trei luni între 17 decembrie 2023-7 martie 2023.

Familie

Pe parcursul anului 2023 Uranus, guvernatorul casei XII a Peștilor, formează aspecte tensionate cu Jupiter și cu Saturn, ceea ce arată că este posibil să te confrunți cu evenimente sau situații ieșite din comun, care sunt menite să îți pună la încercare anumite mentalități vechi sau învechite, să te scoată din spațiul tău de siguranță și să te pună față în față cu anumite realități pe care nu le mai poți nega. În acest sens, careul Uranus-Saturn (6 februarie – 3 martie, 1-26 iunie și 16-24 decembrie) poate prevesti producerea unor evenimente care te ajută să înțelegi unde te agăți de concepții de viață care nu au o bază reală. Dacă te încăpățânezi să păstrezi aceste concepții, riști să îți limitezi drastic șansele de a progresa și de a te dezvolta – atât la nivel personal, cât și în plan profesional – și să ajungi să iei decizii greșite, dăunătoare pe termen lung.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.