Horoscop Pesti 2023 1, 2, 3 deceniu

Toata luna ianuarie Pestii vor trai intr-o stare de unitate absoluta cu propria persoana. Si bravo lor daca vor reusi sa o tina asa cat mai mult. In aceasta stare de spirit inalta Pestii vor intampina toate lucrurile noi si bune: primavara, de exemplu, va aduce in viata lor romantism; vara le va oferi calatorii si impresii noi, toamna – satisfactii financiare. Universul se pare ca a hotarat sa fie foarte darnic cu acest semn zodiacal. Dar Pestii trebuie totusi sa tina minte ca toate lucrurile bune se platesc: cu ajutor, implicare, bani. Oricum, intotdeauna au dat dovada de intelepciune si generozitate in acest sens.In noul an Pestii vor renunta sa mai fie categorici in anumite cazuri, vor deveni foarte loiali atat fata de situatii, cat si fata de oameni. Si asta e o alta schimbare pe care o va aduce anul Bivolului si care le va placea foarte mult. Mai departe va fi si mai interesant! Horoscop Pesti 2023 1 deceniu – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Pesti 2023 1, 2, 3 deceniu

Pe tot parcursul anului, eastrolog.ro îți recomandă să nu încerci să păstrezi anumite aparențe false și să nu te străduiești să creezi o imagine iluzorie de succes, pentru că ceilalți nu pot fi înșelați de aparențe și văd foarte bine ceea ce se ascunde în spatele lor. Este vremea să te orientezi către valori autentice, să le adopți și să le pui în aplicare. Horoscop Pesti 2023 2 deceniu – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

1 deceniu

Karma pe Săgetător și casa carierei, dar și a autorităților, dacă este să ne referim la faptul că Destinul indică faptul că puteți construi o casă sau altceva, va poate întârzia în obținerea unor autorizații. Pot fi și alte probleme în relația cu autoritățile și sunt situații juridice ce anul acesta se pot complică, însă fiecare își cunoaște problemele. Nu este bine să riscați nimic în 2023, care să va aducă chiar în vizorul unei cercetări penale. În următoarele paragrafe voi explica de unde poate apărea pericolul. În mare parte, Karma va face din ce în ce mai puțin răbdători cu cei care iau decizii în numele vostru și acesta este un impuls să evoluați. Nu va mai plac șefii, poate datorită unor schimbări recente și nu este întâmplător. Karma se află pe zodia străinătății, așa că cei care lucrează în companii străine sau străinătate au în plus motive de nemulțumire. Horoscop Pesti 2023 3 deceniu – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

2 deceniu

În ultimii trei ani am tot ridicat problema independenței profesionale a Peștilor, a faptului că fiind entități vocaționale, fiecare ar trebui să își găsească o direcție cât mai liberală, în măsură în care acest lucru este posibil. Oamenii fără aspirații nu resimt atât de puternic umilința sau constrângerea care vin uneori din partea unor superiori neinspirați în ale managementului, așa că eu fac acest Horoscop pentru cei care înțeleg necesitatea evoluției. Ceilalți pot citi și pot folosi informațiile în măsură în care rezonează cu ei. Nu este nimic obligatoriu de făcut! Dacă un Peste dorește să rămână pe o anumită poziție poate mediocră, poate de subaltern, poate de sacrificiu, nu doar că este alegerea lui, dar face parte și dintr-o misiune mai grea și penitență sau de ceea ce îl leagă de karma sa de familie. Există sacrificii din ignoranța și există sacrificii nobile. Eu aș alege a două varianta, pentru că nu generează frustrări.

3 deceniu

Între 18 iulie 2023 și 14 aprilie 2023, Lilith, nu doar că intră pe acest segment, pe Gemeni și pe casa casei, a familiei și a Sinelui, dar între 1-18 septembrie, prin conjuncția la grad perfect cu Destinul, va poate induce în eroare și va poate determina să luați decizii greșite. Aș evita deciziile capitale legate de casă, părinți, familie. Lilith este o energie vulnerabilă, poate aduce disconfort în casă, proastă comunicare, contracte vicioase legate de proprietăți,  discuții cu familia, unele probleme în sarcinile femeilor, depresii, neliniști. Totuși, ispita este ispita. Aveți grijă pe cine aduceți în casă, mai ales dacă aveți de gând să găzduiți pe cineva. Ar putea fi o greșeală! Alegeți cu atenție și pe aceia care va execută lucrări în casă. Alegeți casele cu atenție și cercetați-le viciile ascunse. Dacă nu va pricepeți, nu va apucați voi să faceți inginerii în propria casă. O minciună poate pătrunde în casă și poate avea legătură cu voi, partenerul de viață sau copilul. O greșeală făcută acum poate costă apoi mulți ani de reparații, certuri, suspiciuni, neîncredere.

Iubire și relații

Prima astrogramă: Jupiter, guvernatorul tradițional al zodiei și guvernatorul casei carierei Peștilor, în conjuncție cu Soarele, guvernatorul casei muncii – 29 ianuarie 2023, ora 03:39. A doua astrogramă: Soarele intră în zodia Peștilor – 18 februarie 2023, ora 12:44.Tranzitul lui Saturn prin casa XII este cu atât mai important cu cât Peștii au adesea tendința să se piardă în visări prelungite, în idealizări și fantezii, evitând realitatea sau părțile ei mai puțin plăcute. În acest sens, Saturn se poate dovedi o ancoră foarte bună, iar energia pe care ți-o conferă te ajută să găsești în tine soluții concrete pentru a ieși din orice impas existențial și/sau pentru a-ți asuma responsabilitatea în ceea ce privește direcția pe care dorești să o urmezi pe termen lung.

Sanatate si frumusete

Cu trei eclipse lunare care adaugă condiment și entuziasm la domiciliu, apoi comunicările și conexiunile apropiate de casă și de viitor și o perioadă intensă de spiritualitate și de învățare a tonului lunar setat pentru acest an este unul de claritate pe toate nivelurile. Două eclipse solare au, de asemenea, fața și centrul. Prima apare în iunie și adaugă mai multă acțiune centrată pe ego-uri în fața casei. Există noi modalități de a da viață și iubire celor care alcătuiesc acest tărâm important în lumea ta .. iar această eclipsă te încurajează să o găsești. Venirea cu putere în decembrie este o eclipsă totală a Soarelui care promite noi aventuri în legătură cu munca, cariera și / sau avocatura. Toată munca depusă mai devreme pentru a construi ceva sigur și constant pentru a vă susține vă plătește în oportunități surprinzătoare.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.