Horoscop Leu 2023 sănătate

Zodia Leu se remarcă adesea prin creativitate, generozitate, putere și ambiție, forță,prin a fi un bun conducător, doar că ultimii  trei ani au fost epuizanti atât din punct de vedere profesional, dar și medical, emoțional sau energetic. Cei mai câștigați acum sunt Leii tineri, care încă nu au apucat să se consume pe meterezele unor multinaționale, intrând proaspeți în arena. Cei care însă ați înțeles scopul ultimilor ani și ați hotărât că a venit timpul pentru o schimbare, aveți nevoie de o strategie și din toate calitățile voastre trebuie să așezați pe masă de lucru, creativitatea. Mereu am văzut această zodie că pe una norocoasă, haruita cu puterea de a transforma viața într-o “joacă”  menită să-si distribuie nativii în orice rol și-ar dori. De multe ori am întâlnit și Lei fără chef de joacă, irosind astfel oportunități reale, pentru că au luat totul prea dramatic. Horoscop Leu 2023 sănătate – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Leu 2023 sănătate

Excesele alimentare, abuzul de alte placeri, ignorarea sportului si pasiunea pentru fast-food dauneaza maxim sistemului cardiovascular al Leilor. Nativii din aceasta zodie trebuie sa se gandeasca foarte serios la stilul lor de viata si sa includa mai multe activitati fizice in viata de zi cu zi. Ar trebui implementat si un regim de zi, intrucat vizionarea filmelor si petrecerile cu prietenii in toiul noptii va distrug standardele de somn. Feriti-va, de asemenea, de boli respiratorii, pentru ca oricare dintre ele se poate transforma intr-o afectiune cronica. Horoscop Leu 2023 sănătate – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Sănătate

După doi ani și jumătate în care ai fost destul de greu încercat(ă) pe acest plan, a venit momentul să te bucuri de beneficiile faptului că ai făcut unele schimbări în ceea privește stilul tău de viață și alimentație. Poate ai scăpat de riscul cronicizării unor afecțiuni sau ai reușit să pui pe o direcție bună unele probleme de sănătate care ți-au pricinuit neplăceri o perioadă lungă de timp. În primul trimestru al anului, lucrurile par să meargă bine pe acest plan. S-ar putea însă, ca de la finele lui ianuarie încolo, să apară unele probleme de comunicare în plan relațional, iar acestea ar putea duce, la rândul lor, la unele neliniști și frământări care îți pun în pericol echilibrul interior. La sfârșitul lui februarie, se reintră în normalitate și te simți ușurat(ă). În următoarele trei luni ale lui 2023, s-ar putea totuși să ai mai mult de pătimit pe acest plan. De la finele lui aprilie începând, ai putea fi tentat(ă) să faci unele compromisuri care te afectează emoțional, care îți pricinuiesc unele regrete. Încearcă să vezi cam pe unde ar fi limita. Se recomandă mai multă grijă în privința sănătății celor care au probleme cu articulațiile. În al treilea trimestru al anului, nu se întâmplă nimic notabil pe acest plan. Asta îți dă posibilitatea să te concentrezi mai mult pe starea ta de sănătate, să revii la obiceiurile bune dacă, dintr-un motiv sau altul, le-ai abandonat temporar. AstroDex.ro recomandă să faci mai multă mișcare și să nu pui la suflet lucruri inutile, trecătoare, care nu fac decât să te destabilizezi emoțional. În ultimele trei luni ale lui 2023, reintri în normalitate în acest sector. De la începutul lui octombrie, se îmbunătățește starea ta de mobilitate, semn că exercițiile fizice de acasă sau cele efectuate sub îndrumarea unui specialist au dat roade. În prag de sărbători, te stabilizezi vizibil și în plan emoțional, cel mai probabil datorită faptului că te bucuri de armonie acasă. Paragrafele de mai sus arată că anul 2023 este unul care îți testează trăinicia obiceiurilor dezvoltate până acum. Poate nu ai scăpat complet de anumite probleme de sănătate, dar ele s-au ameliorat cu siguranță. Trebuie totuși să rămâi vigilent(ă) în continuare, să nu te culci pe-o ureche. În caz contrar, progresele înregistrate până acum nu vor fi de lungă durată. Horoscop Leu 2023 sănătate – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Horoscop Leu 2023 pe această temă sănătate

Începutul anului 2023 mai înseamnă provocare! Propunerea unui contract care presupune ceva ce nu au mai făcut sau dacă au mai făcut ceva în acel domeniu, acum este momentul să meargă mai departe și să încerce să înnoiască, să încerce să vadă către ce atrage viitorul și de acel lucru să se ocupe. În luna decembrie nativii Leu sunt în plină afirmare, spune astrologul. Fac un pas important către țelul pe care l-au avut în această viață. Banii la începutul anului 2023 vin. Dar nativii sunt foarte detașați de tot ce înseamnă bani. De ce? Pentru că majoritatea nativilor Leu au o bază în banii familiei sau banii partenerilor. Anul începe cu o obsesie pur si simplu pentru relație. Relația în care nativul este angajat îl absoarbe. Marea conjuncție a avut loc în domeniul relațiilor acestor nativi. Aceia dintre nativi care sunt într-o relație stabilă, reînnoadă o punte solidă între el și partenerul de cuplu, cu perspective bune pentru mariaj. În luna februarie, nativilor efectiv li se aprind călcâiele! Țin cu orice preț să se căsătorească! Dacă există simptome care l-au deranjat pe nativ și pentru care diagnosticul a rămas necunoscut, în lunile februarie-martie este posibil să se descopere și cauza și remediul pentru aceste neplăceri.

Horoscop anual Leu 2023 – sănătate

Activarea acestei case a relațiilor retrimite cupluri deja divorțate în procese de custodie sau de obținere a anumitor drepturi asupra copiilor minori. Posibil că nici relația să nu se fi închis corespunzător ori unul dintre cei doi este un agresor, care între timp nu a mai găsit pradă și se întoarce la vechea victimă. Poate există o restanță legată de un partaj.

La ce organ din corp ar trebui să fii atent?

Între 13 mai și 28 iulie 2023 Jupiter intră temporar în zodia Pești, dar va reveni de alte două ori în 2023. În cazul vostru, faptul că intrarea lui Jupiter în Pești întrerupe pentru două luni și jumătate tranzitul în Vărsător, s-ar putea lega bine de unele situații prezentate mai sus. În această ipostază Marele Benefic aduce bani, despăgubiri, câștiguri ale partenerilor, pentru care va spuneam că trebui să faceți anumite sacrificii, de a-i susține în proiectele lor, bani pe care ii faceți împreună cu cineva într-un parteneriat, dar și alți bani precum cadouri de casă nouă, credite, moșteniri, partaje sau alte venituri obținute prin soluționarea favorabilă vouă, a unor procese în instanța. Desigur și investițiile pot fi valabile, dacă țineți cont de blocajele menționate mai sus.

La ce medic ar trebui să vizitez?

Tranzitul Nodului Sud prin casa V a Leului (casă guvernată de Jupiter) ți-ar putea induce o tendință către egoism și vanitate, tendință pe care eastrolog.ro te sfătuiește să o ții în frâu, pentru că altfel riști să fie sancționată de către cei din jur, indiferent dacă vorbim despre perechea de viață, un partener de afaceri, un furnizor, un client etc.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.