Horoscop Leu 2023: femeie, omul

În primăvară, corpul și mintea ta vor ieși la iveală, în sensul că vei avea gust de viață și vei avea o grămadă de idei. Energia ta mentală va fi de nedistrus, cu sensul că Leii se vor simți în vârful lumii – totuși ai grijă la sensibilitate, deoarece te poate demoraliza rapid. Vei tinde să iei prea personal insultele altora – recomandăm să nu-ți ascunzi sentimentele. Doar așa te poți elibera de capcanele lor. Horoscop Leu 2023: femeie, omul – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Leu 2023

Saturn a mai trecut în 2023 prin Vărsător, însă pe 17 decembrie 2023 intră și rămâne pe casa casei, a familiei, a mamei, a maternității, a țării și a relației cu Sinele până pe 7 martie 2023. Ați mai auzit de Saturn și unii îi atribuie o aura malefică, însă vorbim totuși despre Planeta Profesor ce în următorii doi ani și două trei luni mută lecțiile de viață și eforturile în planul personal. Saturn este o planetă a cărei energie este mai puternică și mai benefică în poziție culminanta pe o hartă, pe carieră, de exemplu, iar acum la voi ea va stă răsturnată, adică în poziția cea mai de jos. În sens rău, și încep cu asta, că să epuizez acest subiect, Saturn mai aduce și căderi din funcție, pierderea statutului profesional, incapacitatea de a va ridică într-o ierarhie, demisie, blocaje, retrogradări, încetarea unor mandate. Totuși dacă acest lucru se întâmplă este fie pentru că urmează o schimbare, fie pentru că nu ați construit corect scara pe care ați urcat într-un vârf. Nu toți Scorpionii trebuie să se teamă, ci doar aceia care sunt atașați posesiv, dar defectuos de o funcție, rol sau poziție profesională. Alții este bine sa va manifestați, să zicem, mai smerit, în următorii doi ani și două luni în ierarhia din care faceți parte. Poate va veți simți puși la pământ, însă nu este momentul acum să va cereți drepturile, poate doar să renunțați să mai depindeți de ceva anume și să mergeți pe drumul vostru. Horoscop Leu 2023 femeie – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Femeie

Barbatii Leu va trebui cumva sa accepte plictiseala vietii cotidiene: nu poate fi sarbatoare in fiecare zi. Leii urasc rutina si monotonia, dar repetitivitatea constanta este exact ceea ce aduce rezultate deosebite. Dand dovada de rabdare vor reusi sa realizeze mult mai multe. Leii intotdeauna sunt prudenti cu imprumuturile, si in anul Bivolului vor primi mai multe oferte tentante, pe care o sa vrea sa le accepte folosindu-si cardul de credit. Ganditi-va de zece ori inainte sa faceti acest lucru. S-ar putea sa nu fie un risc demn de luat. Pe plan sentimental, farmecul barbatilor din zodia Leu si abilitatea lor de a cuceri femeile le vor fi de mare folos. Persoana pe care va dori sa o cucereasca acest semn mandru nu va tolera graba si insistenta, dar daca va da dovada de galanterie si rabdare, Leul va putea sa se astepte la reciprocitate. Dar! Daca ati ales deja o floare frumoasa, sa nu va uitati la alte buchete. Si incercati sa nu va prea laudati cu succesele obtinute. Puteti trezi invidia unor persoane capabile sa va creeze probleme. Horoscop Leu 2023 omul – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Omul

În cea de-a doua jumătate a anului 2023, experiențe neobișnuite vor apărea în viața ta. De exemplu, această perioaă este perfectă pentru călătorii spre locuri necunoscute. Fii pe fază, când vine vorba de prieteni și cercul tău social – se va mări, și o persoană care să-ți întoarcă lumea cu susul în jos poate apărea.

Horoscop anual Leu 2023

Rolul saturnian este să dilate timpul, prin încetinirea și crearea unor procese lente, ce seamănă cu niște travalii, dând în același timp de furcă unor relații imature, chiar unor foste căsătorii, din care însă au rezultat copii. Scopul este maturizarea acestor relații. Uneori oamenii se rafuiesc pentru nimicuri, stricând atmosfera relației până la a o distruge prin îndepărtare. Saturn aduce lecții noi, mai serioase și va face pe aceia care aveți un partener, să deveniți nostalgici după momentele în care lucrurile erau mai simple, doar voi mai capricioși. Cei puternici îl vor primi cu bucurie pe Saturn și vor înțelege în ce direcție se îndreaptă relația. Acum trebuie făcut un efort de consolidare, de susținere poate a partenerului în proiectele sale,  a-l ajută în cazul în care are anumite probleme, nu de a-l abandona, de a comunica clar și deschis pentru a înțelege ecuația cap-coadă. Saturn aduce sarcini în plus și este bine mai întâi să analizați, abia apoi să decideți. Doar în cazul mariajelor, Saturn mai aduce răceală emoțională și fizică, pentru că doi soți pot fi mereu preocupați de alte probleme ce ii epuizează. Poate fi vorba de un copil, de o relație la distanță, de o mutare de domiciliu, în țară sau străinătate, de o construcție, alte investiții comune, de un proces, de eforturi canalizate către părinți, socri, problemele de sănătate ale partenerului ori de foarte multă muncă. În acest caz, partenerii decid de comun acord și se angajează conștient în procesele ce urmează. Leul nu doar trebuie să își vadă de ale lui, dar trebuie să dea timp și partenerului, dacă dorește ca mariajul să continue și să treacă cu bine de aceste noi provocări. Cuplul se îndepărtează de anumite prietenii, dacă acestea au devenit toxice sau au existat persoane care le-au creat probleme. Dacă soții se asociază într-o afacere, asta le va mânca din căldură căminului și peste un timp, pot câștigă bani, dar pot pierde din intimitate. Saturn oricum este un dușman al vieții intime a partenerilor și de multe ori se manifestă subtil, chiar dacă partenerii se iubesc și se înțeleg. Sexul devine din ce în ce mai rar, din varii motive. Se cumpără două televizoare, în loc de unul, iar dormitoarele de separă, pentru că soțul se trezește prea devreme etc. Poate nu știți cu cine aveți de-a face?

Dragoste și relații

Jupiter rămâne în Vărsător între 20 decembrie 2023-13 mai 2023 și 28 iulie – 29 decembrie 2023. În această perioada puteți rezolva pe cale amiabilă anumite conflicte, puteți analiza oportunitatea unor parteneriate și puteți semna contracte, primiți propuneri, puteți fi susținuți de parteneri în demersurile pe care le faceți, puteți cere ajutor de la parteneri, puteți învinge un adversar sau câștigați capital de piață în fața concurenței, puteți primi soluții avantajoase în procese sau puteți cel puțin să găsiți un avocat bun, dacă sunteți într-o astfel de situație. Puteți, angajat fiind, primi propuneri de a cumpără acțiuni în firma în care lucrați și în care ați dovedit că sunteți implicat.

Sanatate si frumusete

Axa caselor V-XI (casa iubirii și casa prieteniei) este activată de eclipsa de Lună de la 26 mai 2023 și de eclipsele de Soare de la 10 iunie și 4 decembrie, ceea ce arată că aceste domenii sunt deosebit de importante pentru evoluția Leilor în acest an.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.