Horoscop Leu 2023 familie și relaţii

Leu 2023: este vremea să dai frâu liber creativității. Horoscop Leu 2023 familie – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Leu 2023 familie

Astrologul prezintă marea conjuncție pentru Leu: Jupiter și Saturn se întâlnesc în 21 decembrie 2023. Influențele cele mai mari ale acestei întâlniri care are loc o dată la circa 20 de ani se vor simți mai puternic în anul 2023. Pentru nativii Leu aceată conjuncție invită la schimbări mari, la începuturi în domeniul parteneriatelor și al alianțelor. Foarte mulți nativi au în perspectivă o căsătorie. Alții dintre nativi, după o perioadă în care au muncit din greu, exact acolo unde le-a plăcut mai puțin, reușesc să încheie un contract important. Alții s-au chinuit de unii singuri și acum găsesc un patener de nădejde cu care să împartă obligațiile. Dar astrologul atrage atenția că pentru o perioadă destul de lungă de timp, nativii Leu vor fi cumva legați de niște angajamente față de cel de lângă ei! Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii. Horoscop Leu 2023 relaţii – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Familie

Jupiter în Pești are o vibrație mai specială și banii pot veni mai degrabă dacă implicați vocația voastră în procesul profesional. Cu Jupiter în Pești, nu poți face bani din orice, mai ales din afaceri cu frecvența joasă, dar ce pot să promit este că banii aceștia pot fi salvatori. Chiar dacă 2023 creează senzația de blocaj financiar, pot spune că voi veți soluționa orice incercare cu bine și temerile se vor risipi. Poate va temeți că nu reușiți să vindeți un imobil. Puneți anunțul din timp, în așa fel încât, din mai până în iulie să încasați. Horoscop Leu 2023 familie – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Horoscop Leu 2023 pe această temă familie

Te vei găsi în tensiune intelectuală și creativă pentru a lucra cu toate posibilitățile de conectare la resurse și finanțe. Ele nu sunt oportunități de ratat, dar necesită o perspectivă nouă, o nouă stare de spirit și, probabil, o nouă orientare spre obiective. Obișnuia să funcționeze, dar își face totuși treaba? Nu te mai agăța de vechile moduri de a-ți gestiona activele sau de a investi pentru viitor dacă nu-ți mai îndeplinesc cerințele și / sau așteptările. Partenerii pot fi de ajutor uneori… .dar învață să urmărești indiciile care anunță când să soliciți ajutor și când să călătorești pe cont propriu. Vei simți nevoia să aduci un plus de confort, câteva condiții noi în casă până la sfârșitul anului 2023. Reflectând, poate un bonus de sfârșit de an sau o nouă ofertă de carieră, pune în valoare orice lucru … și ia în considerare viitorul!

Horoscop anual Leu 2023 – familie

Unii Lei pot deveni obsedați de ideea de a se căsători și a avea un copil. Credeți-mă, nu este energia cea mai bună cu care puteți atrage partenerul ideal. Probabil căutați să puneți o bifă într-o căsuța goală și este periculos.

Relaţii

Prima astrogramă: Soarele intră în zodia Leului – 22 iulie 2023, ora 17:26. A doua astrogramă: Soarele, guvernatorul zodiei Leului, în tranzit prin casa comunicării și a negocierilor, formează un trigon cu Saturn, situat în casa asocierilor, a parteneriatelor, a relațiilor cu ceilalți și a căsătoriei – 30 septembrie 2023, ora 01:19.Ai numai de câștigat dacă te ocupi serios de extinderea și cultivarea rețelei tale de cunoștințe și dacă te arăți dispus să-i ajuți pe cei aflați la nevoie. De asemenea, te avantajează colaborarea cu organizațiile mari și cu companiile multinaționale, pentru că îți pot deschide calea spre oportunități nebănuite, iar beneficiile financiare nu sunt nici ele de lepădat. Eventualele dificultăți sau răsturnări de situație cu care te confrunți, te ajută să îți clarifici țelurile și direcția de urmat și să îți mobilizezi mai bine resursele.

Divorț?

Tot ca urmare a tranzitelor din casa VII, în 2023 este posibil să simți mai acut concurența la locul de muncă sau în domeniul tău de activitate în general și să fii nevoit să înveți să cooperezi mai eficient și mai flexibil, să îți asumi mai multe responsabilități, să îți pui competența în slujba unui proiect de grup sau de interes general, cu altruism și generozitate.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.