Horoscop Leu 2023 dragoste

Ce spune gromovnicul din bătrâni despre anul 2023? Dacă este să ne luăm după Gromovnic, și să știți că îl luăm în serios, anul 2023 se află sub influența lui Saturn. Astrologul spune că Leul nu se prea înțelege cu Saturn. Nativii Leu doresc să se afirme, doresc să creeze, nu să măsoare, să cronometreze și să socotească fiecare pas. Acționează mobilizat de pasine, de lucruri în care crede. Rar întâlnim un nativ Leu care să meargă pe rutină, pe obligații. Și mai este un aspect: asumarea de responsabilități!Nativului îi place să iasă în față, dar nu își asumă decât lucrurile în care crede cu adevărat. Când vine Saturn cu responsabilități, cu ceasul într-o mână și cu ruleta în cealaltă, vă dați seama că nativul se enervează un pic. Avantaj Leu: „Sub planeta Saturn e bine a începe învățătura și a schimba vechile obiceiuri”. Și vechile obiceiuri se pot schimba cu unele pe care nativul să le adopte din convingere. Și nativului îi mai trebuie voința de a renunța la ceva. Horoscop Leu 2023 dragoste – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Leu 2023 dragoste

Anul 2023 a repus accentul pe viața ta sentimentală, iar în 2023, va trebui să lucrezi în continuare la relația cu partenerul. Există însă lucruri care necesită a fi discutate și puse la punct pentru a vă bucura de o relație în care puteți amândoi să evoluați, atât împreună, cât și individual. Aveți toate atuurile în acest sens și nu trebuie decât să profitați de ele la maximum. În primele trei luni ale anului, dar mai ales în ianuarie și februarie, s-ar putea ca raportul de forțe între tine și cel drag să se dezechilibreze destul de tare. Poate aveți tendința să aduceți comportamente de la serviciu acasă ori cariera ta sau a persoanei iubite intervine într-o formă sau alta între voi. Comunicarea ar putea lăsa de dorit, semn că nu este ușor să depășiți aceste probleme. În al doilea trimestru al lui 2023, dar mai ales de la mijlocul lunii mai încolo, ți-ar putea fi mai ușor să gestionezi diferențele dintre tine și partener. Important este să nu treci în cealaltă extremă, să nu se ajungă la situații în care lași prea mult de la tine, iar cel drag nu face niciun compromis. Trebuie să rediscutați anumite limite și cum anume ați vrea să evolueze relația voastră. Următoarele trei luni ale anului te surprind lucrând intens la relația de cuplu, mai ales că de la finele lui iulie încolo, Jupiter tranzitează din nou casa cuplului din astrograma ta solară. Asta îți dă oportunitatea să privești înapoi, să derulezi timpul și să vezi când anume au început să se strice lucrurile. În felul acesta, vei reuși să îți dai seama care este sursa problemelor în cuplu. În ultimul trimestru al lui 2023, se constată că relația de cuplu începe să facă progrese, deși mai sunt încă aspecte la care tu și partenerul trebuie să lucrați. Perioada sărbătorilor poate fi oarecum tensionată, în sensul că stresul asociat pregătirilor pentru Crăciun pot exacerba problemele restante între voi. Per ansamblu însă, Astrodex prognozează că vă îndreptați într-o direcție bună. După cum se vede din paragrafele de mai sus, anul 2023 este unul în care relația de cuplu ar putea trece prin unele încercări destul de mari. Nu puține vor fi ocaziile în care vei crede că problemele sunt ireparabile, că nu mai ai nimic de salvat. Pe de altă parte, dacă investești timp și răbdare, o poți scoate din impas, iar lucrurile vor începe să se miște din nou în favoarea voastră. Horoscop Leu 2023 dragoste – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Dragoste

Pentru Lei, relațiile cu ceilalți sunt foarte importante în 2023. Nodul Nord tranzitează casa XI a Leului (prietenii, cercurile socio-profesionale, proiectele comune, altruismul, activitățile umanitare, cauzele sociale, planurile și aspirațiile de viitor, organizațiile, mediul online, rețelele sociale etc.), ceea ce sugerează că este vremea să te străduiești să reiei și/sau să relansezi cât mai multe dintre activitățile pe care le-ai întrerupt sau le-ai abandonat din cauza crizei. Horoscop Leu 2023 dragoste – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Horoscop Leu 2023 pe această temă dragoste

Horoscopul își dorește ca tu să crești, întrebarea e – ești pregătit? Nu ezita să treci prin cele mai dificile provocări, în special cele de la muncă – vei avea parte de beneficii curând.

Horoscop anual Leu 2023 – dragoste

Saturn împreună cu Jupiter anunță și mariaje pentru cupluri vechi care încă nu s-au căsătorit, care au tras de timp și nu au luat până acum o decizie. În sfârșit unii se hotărăsc să facă pasul, copilarind destul până acum.

Relaţii

Problema se complică din ianuarie, datorită unei adunări de planete în zodia Taur, în poziție culminantă a hărții, pe casa carierei, a tatălui, a rolului socio-profesional, a orientării profesionale, dar și a ceea ce se poate numi nume sau marca înregistrată. Uranus este în această poziție de trei ani deja și cum este o planetă revoluționară, multor Lei le-a adus schimbări reale sau cel puțin dorința de schimbare. Uranus a lărgit orizontul de adresare a Leului prin scopul sau profesional, i-a creat viziune mai largă, chiar și la nivel spiritual, fie pentru că a vrut, fie pentru că nu a mai putut face ceea făcea înainte, fie pentru că sănătatea l-a forțat. Uranus rămâne pe casa carierei până la 26 aprilie 2026 și va va purta unde nici nu va gândiți. Va trebui să va modernizati, să va adaptați digitalizarii, să va aduceți afacerile și în mediul online, puteți aborda domenii noi, atât că afaceri, cât și ca angajați sau mai degrabă poziții de conducere, va vor atrage domenii guvernate de Uranus, IT, aviație, televiziune, mass media, astrologie și alte științe uraniene, bioenergie, regie, energie, resurse umane, activități cu clienți din diverse ramuri,  activități sociale de protecție a mediului sau de lupta pentru diverse cauze, filantropie sau diverse acțiuni colective etc. Și Taurul este puternic activat de tranzitul Uranian și va încurajează să va transformați pasiuni legate de gătit, muzică, flori, culori, cosmetică într-o afacere serioasă.

Familie

Relațiile cu copiii (dacă ai) ar putea să devină mai complicate sau să necesite mai multă atenție din partea ta, mai ales dacă aceștia au primele atracții amoroase ori dacă se decid să se căsătorească. În perioadele din jurul eclipselor – și mai ales în luna mai 2023 – eastrolog.ro recomandă femeilor Leu care sunt însărcinate să fie mai atente și mai prudente decât oricând.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.