Horoscop Leu 2023 bani și carieră

Ambițios, îți folosești toată energia pentru a-ți atinge obiectivele, iar combativitatea te menține în continuare indiferent de situație. La fel ca animalul pe care îl simbolizezi, domnia ta este absolută. Văzând o schimbare dramatică în 2023 în zona de prietenie, Leii pot încheia alianțe importante și ținti spre tot felul de obiective personale, idealuri și misiuni. Aceasta este o perioadă extraordinară și nouă, în care fețele proaspete, împreună cu idei și gânduri unice sunt o realitate constantă în viața ta de zi cu zi. Cu trei eclipse lunare în fața tărâmurilor visurilor și prieteniei personale este atinsă în mai, apoi energia se mută spre vise și amintiri și nostalgie în iunie și, în sfârșit, spre pasiunea aproape de casă în noiembrie. Eclipsa totală de soare din decembrie va face acest an super special și va aduce conexiuni sentimentale profund importante, noi posibilități creative și o mulțime de sentimente în joc. Zona de relații, atât de plină de energie de-a lungul ultimilor câțiva ani, continuă să aibă un aport pozitiv, cu un accent mult mai mult despre atracțiile instante și aventuri ale inimii. O nouă dragoste ar putea fi în cărți pentru anul viitor, cu, în mod firesc, cea mai surprinzătoare răsucire. Cu toate artificiile și dramatismele care au constituit această parte importantă din viața ta recent în acest an, poți vedea apogeul multor lucruri care au fost oferite, dar niciodată destul de materializate. Horoscop Leu 2023 bani – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Leu 2023 bani

În vară, din cauză influenței pe care o are Jupiterul în Vărsător, vei fi foarte altruist oamenilor apropiați ție – mai ales familia. Horoscopul indică faptul că în acest cerc, ceva care să se încurce cu relațiile tale, poate un conflict, poate avea loc. Vei avea un rol important în înfruntarea acestuia, deci nu renunța la această responsabilitate. Dar nu uita să ai grijă de tine însuți – plănuiește o vacanță sau apucă-te de un sport. Horoscop Leu 2023 carieră – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Bani

Prima planetă grea care s-a ridicat deasupra orizontului la 17 decembrie 2023 a fost Saturn și va rămâne în zodia Vărsătorului până la 7 martie 2023. Așadar Saturn va dezleagă de niște lanțuri ce v-au strâns atât din punct de vedere profesional, cât și medical. Noutatea constă în faptul că Planeta Profesor nu doar că intră pe axa voastră, dar în următorii doi ani și două luni, situându-se în opoziție cu Soarele vostru, va fi că un examinator atent care va va testa nu doar cunoștințele, ci și performanțele. Saturn nu mai este profesorul care va învață, ci cel care ascultă ce ați învățat, ca la examen. Este o mare provocare, mai ales pentru Leii concentrați în viață lor de până acum pe imaginea, interesul, ideologia și confortul personal. Vărsătorul, zodia opusă Leului, dincolo de a fi un semn de deschidere mult mai amplă decât propriile interese, făcând referire la proiecte mari, de viitor, moderne sau care să satisfacă interesele unor grupuri, colectivități, ocupă casa relațiilor a căsătoriei, a parteneriatelor, a alianțelor, concurenței, dușmanilor știuți și proceselor. Saturn nu intră singur pe acest sector, ci împreună cu Jupiter, Marele Benefic, dar prin aglomerarea de planete care se produce în primele două luni ale anului avem semnale că acest sector al relațiilor se intensifica la maxim. Practic Leii vor începe să dea primele examene de oameni maturi, se vor confrunta cu provocări de la alții și pe lângă interesele personale, vor fi nevoiți să-și revoluționeze perspectivele, pentru a se descurca onorabil în perioada care urmează. Horoscop Leu 2023 bani – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Horoscop Leu 2023 pe această temă bani

La sfârșitul anului, Leii vor fi bucuroși să se relaxeze puțin. Întregul 2023 a fost foarte epuizant, iar iarna va aduce timpul ideal pentru a te odihni în familie. Acest lucru te va pregăti petru mai multe provocări, vei căpâta mai multă energie, iar în câteva săptămâni, vei putea să tragi o respirație adâncă și să-ți îndeplinești cele mai secrete vise.

Horoscop anual Leu 2023 – bani

Acele mariaje , însă, care au fost distruse în ultimii ani de tot felul de probleme, infidelități, agresivitate, violență, absență, lipsa de comunicare etc,  dar care au supraviețuit atârnând de un fir de ață sau din atașamente emoționale, materiale ori ambiția unuia dintre parteneri, pot primi lovitură de grație de la Saturn, care rupe de tot.  Saturn poate anunța divorț între cuplurile căsătorite, dar cum vom vedea mai târziu și între parteneri de afaceri, care nu mai sunt compatibili. În acest caz, Jupiter este un ajutor, da curaj și anunță un divorț providențial. Dacă nu faceți pasul acum, ulterior se vor complica lucrurile.

Cum să câștigi bani în 2023?

Între 21 octombrie 2023 și 18 iulie 2023 Lilith traversează Taurul și aduce cu sine o vulnerabilitate care generează discrepanță față de puterea unei conștiințe superioare generate de Uranus. Între 6 ianuarie și 5 martie Marte intră pe același segment, iar pe 21 ianuarie avem următoarea situație. Luna și ea în Taur, conjunctă cu Lillith, Uranus și Marte toate pe casă culminantă intră în tensiune cu Jupiter , Saturn, dar și Soarele nou intrat in Vărsător de pe casa relațiilor conjugale sau nu.

Profit sau pierdere?

Casa VII a Leului (relațiile, parteneriatele, căsătoria, concurența) este activată în 2023 de două tranzite importante: Jupiter și Saturn. Pe de o parte, vrei ceva nou în plan relațional, ceva mai incitant; pe de altă parte, viața te aduce în situația de a trata cu mai multă seriozitate și maturitate parteneriatele cu ceilalți, atât personale cât și profesionale.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.