Horoscop Leu 2023 1, 2, 3 deceniu

Anul Bivolului Alb de Metal este totodata anul lui Saturn, iar aceasta planeta nu ii favorizeaza deloc pe Lei. Asadar, pentru a avea succes in 2023, Leii va trebui sa depuna eforturi considerabile. Sa faca mai multe, mai repede si sa aiba incredere maxima in ei insisi. Rezultate bune se vor obtine din actiuni care vor necesita curaj si chiar o doza de aventurism. Si daca nu se vor teme, spre sfarsitul anului vor ramane multumiti de rezultatele obtinute. Supraactivitatea ii va ajuta pe Lei sa evolueze pe plan profesional, dar in viata personala dimpotriva s-ar putea sa duca la prabusirea echilibrului fragil in relatia cu partenerul. Si in loc sa-l restabileasca, Leii vor hotara sa distruga tot si sa inceapa totul de la zero. Da stiti ca nu trebuie sa va grabiti, asa-i?Leii trebuie sa tina minte ca sunt buni in comunicare si stiu sa negocieze, trebuie intai sa se gandeasca si abia dupa aceea sa reactioneze. Bivolului nu-i plac deciziile rapide, de aceea crearea unor astfel de situatii trebuie evitata. Horoscop Leu 2023 1 deceniu – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Leu 2023 1, 2, 3 deceniu

În perioada 14 mai – 28 iulie 2023 și, apoi, după 29 decembrie, Jupiter tranzitează casa VIII a Leului și aduce în actualitate teme legate de intimitate, încredere reciprocă, transformare, temeri profunde, precum și de resursele comune, taxe, impozite, datorii, finanțări ori moșteniri. În oricare dintre aceste domenii, pot surveni diverse probleme legate de moralitate, de legalitate sau de convingerile și principiile pe care te bazezi. Horoscop Leu 2023 2 deceniu – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

1 deceniu

Pentru că nimic nu este simplu pe lumea aceasta, dar pentru că oamenii primesc șanse, așa cum am mai spus, împreună cu Saturn care pune la încercare, consolidează sau desparte, după caz, iată apare și  Jupiter, Marele Benefic, tot aici pe casa relațiilor, a căsătoriei, partenerilor de afaceri, contractelor, concurenței, clientelei, dușmanilor știuți și a proceselor. Singur, de capul lui, Jupiter ar fi ținut-o numai în nunți și botezuri, ceea ce este și foarte posibil pentru mulți Lei în 2023, cu restricțiile de rigoare sugerate de Saturn. Pentru unii asta este problema lui 2023. Ar fi vrut nuntă mare, dar nu îi lasă Saturn. Mai mult, nu știu ce să facă. E simplu, organizați o nuntă mai restrânsă. Pentru alții însă aduce concilieri, o perioada de grație, reușite în tratative, parteneriate, chiar dacă Saturn vine și cu responsabilități, aduce prieteni în viață Leilor prin noile alianțe, prieteni ai soțului sau soției, se leagă prietenii solide. Horoscop Leu 2023 3 deceniu – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

2 deceniu

Această perioada a fost deja anunțată între 22 martie și 2 iulie 2023 atunci când Saturn intrase temporar în Vărsător, în perioada de început a Pandemiei. Poate ar fi bine să faceți un exercițiu de memorie și să amintiți ce a adus acea perioada. Într-o prima încercare și doar datorită prezenței lui Jupiter care este o planetă bună, Saturn pe casă relațiilor ,mai sus amintite, reușește să consolideze anumite relații, dar o va face prin teste. Această planetă provoacă relațiile către evoluție și transformare, iar voi jucați un rol esențial în orchestrarea acestei situații. Conjunctura este foarte complexă și îi vom dedica spațiu de descriere pentru că nu mai vorbim acum de o planșă pe care niște soldăței de plumb se prefac că se lupta, ci avem mai multe fronturi active. Fără o imagine de ansamblu sau o vedere din avion, este posibil ca unii Lei, căsătoriți bunăoară, să cedeze rapid și să ceară un divorț, încă de la primele vibrații pe care le aduce Saturn, mai ales că își aduc aminte ce s-a întâmplat în primăvara-vara 2023.

3 deceniu

Realitatea este că Saturn verifică calitatea unei relații. E bună, o lasă, nu e bună, o elimină, din păcate. Dacă cei doi se maturizează și schimbă strategia pe ultima sută de metri, este posibil ca examenul să fie trecut. Sunt însă și cazuri în care nu mai există nimic de multă vreme, iar Saturn vine cu tabloul realității și dacă cei doi se hotărăsc să se mintă în continuare este problema lor.

Iubire și relații

Tranzitul Nodului Nord prin casa X a Leului este un îndemn să lași deoparte ideile preconcepute și snobismul și să intri în contact cu oameni de diverse apartenențe culturale ori religioase și de diverse condiții sociale, cu mai multă toleranță și generozitate. Prietenii ar putea juca un rol deosebit de important în viața ta, iar evenimentele anului 2023 te ajută să îi triezi. Mulți Lei ar putea avea senzația neplăcută că sunt nevoiți să își sacrifice din propriile plăceri sau să își neglijeze propriile proiecte pentru a se dedica unor cauze sau proiecte comune, de interes mai larg, dar aceasta este calea de urmat. Cei care acceptă să se dedice unor proiecte comune, au toate șansele să constate, în final, că acestea le aduc și beneficii personale, chiar dacă nu se așteptau.

Sanatate si frumusete

Ambițios, îți folosești toată energia pentru a-ți atinge obiectivele, iar combativitatea te menține în continuare indiferent de situație. La fel ca animalul pe care îl simbolizezi, domnia ta este absolută. Văzând o schimbare dramatică în 2023 în zona de prietenie, Leii pot încheia alianțe importante și ținti spre tot felul de obiective personale, idealuri și misiuni. Aceasta este o perioadă extraordinară și nouă, în care fețele proaspete, împreună cu idei și gânduri unice sunt o realitate constantă în viața ta de zi cu zi. Cu trei eclipse lunare în fața tărâmurilor visurilor și prieteniei personale este atinsă în mai, apoi energia se mută spre vise și amintiri și nostalgie în iunie și, în sfârșit, spre pasiunea aproape de casă în noiembrie. Eclipsa totală de soare din decembrie va face acest an super special și va aduce conexiuni sentimentale profund importante, noi posibilități creative și o mulțime de sentimente în joc. Zona de relații, atât de plină de energie de-a lungul ultimilor câțiva ani, continuă să aibă un aport pozitiv, cu un accent mult mai mult despre atracțiile instante și aventuri ale inimii. O nouă dragoste ar putea fi în cărți pentru anul viitor, cu, în mod firesc, cea mai surprinzătoare răsucire. Cu toate artificiile și dramatismele care au constituit această parte importantă din viața ta recent în acest an, poți vedea apogeul multor lucruri care au fost oferite, dar niciodată destul de materializate.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.