Horoscop Gemeni 2023 sănătate

Norocul Geamănului este dat de multiplele aspecte benefice de anul acesta, care vor conduce în majoritatea cazurilor la depășirea multor momente de derapaj, păstrând direcția importantă, chiar dacă contextul determină controverse și o serie de încercări.   Horoscop Gemeni 2023 sănătate – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Gemeni 2023 sănătate

Gemenilor le place sa traiasca la limita, de aceea pot renunta cu usurinta la somnul adecvat, pot sari peste mese, pot sa ignore sportul sub pretextul ca intotdeauna exista lucruri mai importante si mai interesante. Insa activitatea fizica in combinatie cu cea mentala este exact ceea ce le trebuie pentru recapatarea fortelor si obtinerea tonusului de care au nevoie. Si daca vor aplica aceasta practică in anul 2023, nu vor avea nevoie de nicio asigurare de sanatate. Aveti mai multa grija de asemenea in perioadele de agravare a alergiilor, mersul in mod regulat la mare va va ajuta sa treceti mai usor peste aceste perioade. Horoscop Gemeni 2023 sănătate – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Sănătate

Anul acesta, poate mai mult decât în 2023, sănătatea ta mentală trebuie să fie pe primul loc. Nu ai fost scutit(ă) de provocări pe acest plan nici în anul anterior, dar de data aceasta, s-ar putea ca ele să treacă la un nivel superior, mai ales dacă nu ai luat măsuri până acum, dacă nu ți-ai format anumite obiceiuri sănătoase. A venit timpul să lucrezi mai serios la tine. În primul trimestru al anului, dar mai ales în lunile ianuarie și februarie, este posibil ca starea ta de spirit să lase de dorit. Te surprinzi adesea supărat(ă) și te frămânți din cauza a tot felul de motive, unele pe care le poți explica mai ușor, iar altele mai greu de înțeles. Ceea ce au în comun aceste stări este faptul că pleacă de la faptul că ții cu sinții de atitudini, persoane, situații. În următoarele trei luni ale lui 2023, dar în special la începutul lui iunie, s-ar putea să te confrunți cu aceeași stare care lasă de dorit. Dai totuși semne că faci progrese, că lucrurile se mișcă înspre mai bine. Pentru a face însă procesul mai expeditiv, poate nu ar fi rău să vezi un psiholog, măcar o perioadă. Astrodex.ro recomandă să soliciți un sfat avizat din când în când. Dacă nu te-ai ocupat mai îndeaproape de aceste dispoziții nu prea plăcute, al treilea trimestru al anului, începând de la mijlocul lunii august mai exact, s-ar putea să nu fie o perioadă prea plăcută. Uranus retrogradă înc asa subconștientului din horoscopul tău general și chiar dacă nu îi vei simți tranzitul mereu, va avea grijă să îți zguduie uneori universul interior. Ultimele trei luni ale anului se aseamănă în multe privințe cu cel de-al doilea trimestru al anului. Nu mai ești la fel de solicitat(ă) ca până acum pe acest plan, semn că te-ai așezat pe o direcție bună, că faci progrese în a concilia contradicțiile între rațiune și simțire. Perioada sărbătorilor ți-ar putea activa însă unele puncte sensibile, inducându-ți unele stări de melancolie. Așa cum bine reiese din paragrafele de mai sus, 2023 este un an în care trebuie să te îngrijești îndeaproape de sănătatea ta mentală. Ca zodie de Aer stăpânită de Mercur, ești activ(ă) în plan mental, poate mai mult ca cei din jurul tău, dar asta ar putea însemna și că te poartă gândul mai des la scenarii destul de gri, la întrebări existențiale cărora nu le găsești ușor răspunsul. Horoscop Gemeni 2023 sănătate – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Horoscop Gemeni 2023 pe această temă sănătate

Haideți să fim puțin mai optimiști cu relația Saturn-Gemeni și să ne gândim puțin: Gemenii – adolescenții zodiacului, Saturn – bătrânul zodiacului. Unde în familie întâlnim mai multă dregoste și mai multă înțelegere dacă nu între bunici și nepoți? Între aceștia există firi nevăzute care îi leagă, care îi țin aproape într-o simbioză aproape perfectă. Bunicii judecă cel mai îngăduitor poznele nepoților. Deci să ne așteptăm la daruri din partea lui Saturn pentru năzdrăvanii Gemeni, să ne așteptăm la răsfățuri care nu sunt prea aspru amendate de Saturn. Și mai este un aspect, acela că „Sub planeta Saturn e bine a începe învățătura și a schimba vechile obiceiuri”. Gemenii schimbă cu multă ușurință și învățătura le este cel mai la îndemână. Astrologul spune că 2023 nu va fi un an atât de îngrijorător precum pare la prima vedere.

Horoscop anual Gemeni 2023 – sănătate

Între 13 mai și 28 iulie, Jupiter intră temporar pe casa căsătoriei, a alianțelor, parteneriatelor, concurenței, adversarilor sau a proceselor. 2023 a adus aspecte foarte puternice pentru Fecioarele, care fie s-au îndrăgostit, fie au făcut un copil, dar fără posibilitatea de a face și o cununie. Dar chiar și dacă acest lucru nu s-a întâmplat, Jupiter în Pești, vine pentru multe Fecioare cu promisiunea unor noi relații, a căsătoriei, a arderilor karmice legate de penitențe în relații mai vechi, dar și a unor deblocari din tipare vicioase ce se repetau fără posibilitatea de a desluși cauzele. Jupiter vine și cu realizări ale partenerului de viață sau în cuplu. Aduce, acolo unde este nevoie, posibile divorțuri prin senzația de eliberare de sub o penitență grea. Poate ajută în încheierea unor alianțe sau parteneriate, dar și rezolvări în procesele din instanță. Jupiter în Pești nu are doar atingere de Înger, însă el vorbește și despre îndeplinirea unui program de mântuire alături de cineva, ajutând un partener, într-o problemă de viață, juridică sau medicală. Veți avea sentimentul mai clar că ați îndeplinit un rol față de cineva. Se poate pune problema despărțirilor temporare, atunci când unul din parteneri este nevoit să plece peste hotare. Ajutorul nu merge doar de la voi spre alții, ci și de la alții spre voi. Verbalizati-vă nevoile!

La ce organ din corp ar trebui să fii atent?

Așadar, în 21 ianuarie dar și 11 februarie când va fi Luna Nouă în Vărsător, conjuncția explozivă sau incendiară de pe casă relațiilor intră în conflict cu voi și cu ceea ce am descris mai sus, ca fiind casa locuintei, a familiei, a maternității, unde se vor afla Soarele, Jupiter, Saturn în ianurie, iar în februarie va fi o aglomerare de nu mai puțin de șase planete. Atenție! Vorbim despre voi, casa și relațiile voastre. Nu este un an al nunților, este prea nefastă energia acolo, mai ales că nu puteți anticipa nimic. Totul se poate anula pe ulima suta de metri din te miri ce motiv. Poate după 18 iulie, când iese Lilith. Puteți întemeia familii, va puteți muta la casa voastră, însă vor fi și situații în care prin divorț și partaj, ceea ce ați construit până acum va trebui împărțit. Da, gheața este subțire. Spuneam mai sus că voi puteți renunta la ceva comun, ce reprezintă un lanț ce va ține prizonieri. Casa proceselor este foarte proastă tot până pe 18 iulie și va puteți afla în situații de impas. Părinții voștri se pot așeza de-a curmezișul între voi și un viitor soț sau soție. Și aici va trebui să faceți alegeri. Poate apărea o sarcina, însă relația cu partenerul se strică, exact când ar fi trebuit să va fie alături. Asta este ceva clasic. Uranus, Lilith și Marte au efectul unei bombe cu ceas, iar surprizele pot fi de tipul infidelitaților sau sabotajului financiar atât din partea partenerului de viață, cât și a celor de afaceri. Pot urma procese, sigur, doar în cazuri excepționale. Pot urma procese dacă voi sunteți vinovați. Există riscul unor sechestre pe avere, proprietăți. Puteți obține divorțul, dar puteți locui în continuare cu partenerii de viață. În mare parte, dacă Taurul este zodia unde stă energia unei bombe cu efect întârziat, vorbim, desigur, despre bani. Va puteți trezi cu datorii, dacă aveți un partener ce și-a ascuns vicii costisitoare. Nu vorbim neapărat de conflicte. Poate este doar nevoie de implicarea voastră pentru a ajută o persoană dragă și acest lucru se face și prin cheltuieli financiare.

La ce medic ar trebui să vizitez?

Zodia Gemenilor este marcată în 2023 de o eclipsă de Soare în data de 10 iunie, care încurajează reînnoirea, mai ales la nivel mental (pentru că Soarele guvernează casa III a Gemenilor – casa gândirii și a comunicării). Ți se oferă, astfel, posibilitatea să te privești dintr-o perspectivă nouă și să revoluționezi modul în care îți exprimi concepțiile, ideile și opiniile.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.