Horoscop Gemeni 2023: femeie, omul

În primăvară, te poți baza pe atitudinea ta în ceea ce privește decursul relațiilor. Tot ceea ce te supără în relații va ieși la suprafață, ceea ce va fi extrem de dificil. Totuși, încearcă să realizezi că ți se oferă oportunitatea de a-ți armoniza relațiile și de a întâlni oameni cu aceleași imterese. Ei vor fi foarte benefici pentru creșterea ta. Horoscop Gemeni 2023: femeie, omul – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Gemeni 2023

Din 18 iulie 2023 până ape 14 aprilie 2023, Lilith intră pe casa schimbărilor, în Gemeni, acolo unde se va întâlni la grad perfect cu Destinul între 1 și 18 septembrie. Acum trebui să fiți foarte atenți! Puteți face o greșeală, o prostie care să coste mulți ani de zile de aici înainte. O investiție proastă, un credit ce nu va aduce decât probleme, un accident, o sarcina nedorită, o intervenție chirurgicală greșită, o moștenire încărcată cu energie negativă, un împrumut către o cunoștință  pe care nu îl veți mai recupera, un furt ce pleacă dintr-o greșeală proprie, o investiție împreună cu cineva, un cuvânt aruncat ce otrăvește o relație, toate acestea devin marile ispite de care trebuie să va feriți acum în prima parte din septembrie, dar și în toate cele 9 luni când stă Lilith pe această casă a schimbărilor. Spuneam că ați plecat pe drumul schimbării, iar Lilith are puterea de a va întoarce din drum. Va dezorientează. Este și o casă a sexualității. Chiar dacă Jupiter aduce iubire anul acesta, nu tot ce zboară se mănâncă, dar veți ști asta. Dacă inchideti ochii, este pentru că așa vreți. Horoscop Gemeni 2023 femeie – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Femeie

Pentru reprezentantii zodiei Gemeni dramele sunt o necesitate. O viata absolut linistita si fericita nu e pentru ei, ceva undeva trebuie sa se rupa. Si barbatii Gemeni nu sunt o exceptie. In anul 2023 vor dori sa incerce o noua relatie, dar din momentul in care o vor lega, vor incepe iarasi sa se indoiasca de alegerea facuta. In aceasta stare nehotarata se vor afla pe parcursul intregului an. Pentru barbatii casatoriti din zodia Gemeni Bivolul anunta marirea familiei, iar copilul care se va naste in anul 2023 va aduce fericire maxima in sufletul tatalui sau.Din punct de vedere financiar barbatii Gemeni se vor simti increzatori datorita rezervelor de bani acumulate in timp. Banii oricum nu vor fi principala lor grija in acest an, de aceea reprezentantii acestei zodii nu vor depunde eforturi deosebite pentru majorarea veniturilor financiare. In schimb, s-ar putea sa descopere in ei insisi un talent neobisnuit, care ii va ajuta sa-si foloseasca energia neconsumata in scopuri creative. In anul 2023 Gemenii cu siguranta nu se vor plictisi. Va garantam asta. Horoscop Gemeni 2023 omul – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Omul

În a doua jumătate a anului, vei duce un conflict în tine – o posibilă neînțelegere între minte și inimă. Dacă te simți neajutorat, lasă-te ajutat de un prieten în care ai încredere. Câteodată o vorbă bună este de ajuns pentru a-i limpezi mintea.

Horoscop anual Gemeni 2023

Când Destinul este elevat, Karma acționează asupra familiei, casei, căminului. De fapt, toată axa Destin/Karma stă pe casele părinților și cei care aveți părinți în vârstă și va aflați departe, există poate și nevoia de a reveni în țară și a va ocupă de anumite situații fie medicale, fie de alt tip. Unele Fecioare au restante serioase în privința familiei și când vorbeam despre sănătate cred că mă refeream și la faptul că psihologia ar putea avea răspuns la unele instabilități emoționale, care poate i-au afectat și pe cei dragi, în ultima perioadă. Poate fi vorba despre voi, dar poate fi vorba despre a ajută o persoană din familie și a va interesa de cele mai bune soluții terapeutice pentru această. Se regăsește mai greu echilibrul între carieră și casă, deci trebuie să comunicați perfect în familie despre rolul vostru profesional, care va pot îndepărta temporar de cei dragi. Dacă cei dragi vor înțelege, atunci nu vor mai pune presiune pe voi.

Dragoste și relații

Între 13 mai și 28 iulie, Jupiter, Marele Benefic vă ajută să va vindecați. Este doar o prima intrare a lui Jupiter în Pești, pentru că vor mai urma încă două în 2023. În esența sa,  planeta în această zodie definește harul de vindecare și rugăciune și nu este nimic mai bun acum decât să va ocupați atât de voi, cât și de cei dragi. Puteți găsi un medic bun, un leac bun, puteți începe o terapie, un regim alimentar, mai ales că una dintre cele mai mari amenințări în 2023 este dezordinea alimentară. Puteți rezolva probleme de infertilitate, iar la întoarcerea planetei pe casa copiilor, veți putea procrea. Puteți găși cauze ascunse la probleme mai vechi, o intoleranță alimentară, care avea un efect de “otrăvire”, practic asupra organismului vostru. Puteți voi înșivă să descoperiți că aveți puteri tămăduitoare și dacă tot suntem în faza de cunoaștere, iată o pistă. Jupiter în Pești are puteri de Înger și tranzitul sau este responsabil de multe miracole nu doar medicale, ci și de alt gen.

Sanatate si frumusete

Unii Gemeni ar putea trece în 2023 prin adevărate șocuri culturale, religioase ori filosofice, care produc schimbări profunde în personalitatea lor, în concepțiile lor despre lume și viață și chiar în modul în care se văd pe ei înșiși.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.