Horoscop Gemeni 2023 familie și relaţii

Gemeni 2023: evenimente benefice pentru dezvoltarea profesională și pentru (re)orientarea în viață. Horoscop Gemeni 2023 familie – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Gemeni 2023 familie

Nativii zodiei Gemeni au trăit ultimele luni de zile într-o zonă secretă, o zonă mai puțin palpabilă, într-o realitate care era și este în continuare a lor și numai a lor. Mulți dintre nativi au avut revelații adevărate pe care a venit vremea să le traducă în limbaj rațional și să le folosească efectiv pentru propria evoluție. Alții au început sau au aprofundat studiul științelor oculte, sau mă rog, studiul în detaliu, în profunzime a ceva anume care îi interesează. În 2023 este timpul să ne spună și nouă despre ce este vorba și să-i vedem pe nativi efectiv în felul în care toate acestea i-a transformat. Trebuie să amintim și la nativii Gemeni că în a doua parte a anului au Luna Neagră. Au progresat, dar încep să se îndoiască. Și acesta este lucrul cel mai puțin benefic. Evitați să vă îndoiți și folosiți-l pe Saturn care știe cum să procedeze cu ispitele Lunii Negre! Ar putea fi o ispită pentru zburdalnicul nativ Gemeni să își folosească farmecele în scopul de a manipula. Nu e bine! Horoscop Gemeni 2023 relaţii – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Familie

În anumite cazuri, recomand abia în a doua parte a anului să intentati procese pentru retrocedari. Atenție la marele blocaj financiar din prima parte a anului și aveți grijă în ce investiți. Există și riscul unui proces față de un dezvoltator ce întârzie să va predea o locuință. Horoscop Gemeni 2023 familie – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Horoscop Gemeni 2023 pe această temă familie

Jupiter ajută la ridicarea acestei zone pentru primele 8 luni ale anului. Cu toate acestea, cu Saturn în semnul tău, toate eforturile care se aplică finanțelor, resurselor și securității ar trebui să fie inspectate pentru apelul și puterea pe termen lung. Aceste reguli contează încă. Gemeni, în 2023 veți primi o compensație corectă pentru ceea ce lucrați, dar munca grea va fi o necesitate. Este un lucru bun (așa cum sunt toate lecțiile lui Saturn în cele din urmă), genul de focalizare care se bazează pe atuurile ascunse și te obligă să-ți întinzi cunoștințele și tenacitatea. Banii datorați de la o muncă depusă de mult în trecut ar putea ajunge în mod neașteptat în lunile octombrie și noiembrie. O așteptare lungă plătește. Jupiter vă ajută să vă sprijiniți nevoile financiare și vă oferă un avantaj în competiție atunci când vine vorba de a face ceea ce meritați pentru primele 8 luni ale anului. După aceasta se deplasează în zona graficului dvs. care simbolizează gândurile, mesajele, conversațiile și călătoriile la distanță scurtă.

Horoscop anual Gemeni 2023 – familie

Jupiter va reveni încă de două ori pe axa Fecioara/Pești și în 2023.

Relaţii

Prima astrogramă: Soarele intră în zodia Gemenilor – 20 mai 2023, ora 22:37. A doua astrogramă: Venus, guvernatoarea casei iubirii Gemenilor, formează un trigon cu Jupiter, guvernatorul casei relațiilor și a căsniciei – 4 iunie 2023, ora 2:33.Anul 2023 îți oferă posibilitatea să îți lărgești orizontul intelectual și să îți îmbogățești cunoștințele. Curiozitatea poate fi canalizată constructiv cu ajutorul energiei saturniene, astfel încât să conducă la acumulări intelectuale bine structurate, cu efecte benefice pe termen lung. De asemenea, Saturn îi ajută pe Gemeni să devină mult mai realiști în ceea ce privește proiectele, visele și așteptările pe termen lung.

Divorț?

Casa XII a Gemenilor este activată de o eclipsă de Lună la 19 noiembrie 2023, a cărei energie te poate ajuta să explorezi anumite mecanisme interioare, de exemplu concepțiile legate de valoarea personală. Eastrolog.ro apreciază că această eclipsă nu face decât să confirme că anul 2023 este foarte important pentru viața interioară a Gemenilor, pentru descoperirea unor adevăruri personale, pentru reconectarea cu sine și cu propriile nevoi fizice, emoționale, sufletești și intelectuale.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.