Horoscop Gemeni 2023 dragoste

Ce spune Gromovnicul din bătrâni despre anul 2023? Că anul 2023 este guvernat de planeta Saturn. Dacă este să judecăm după Gromovnic, acest an poate fi unul destul de dificil pentru nativul Gemeni, semn de aer, semn mobil, semn dual. Saturn este o planetă căreia îi place punctualitatea și durabilitatea. Gemenii nici să nu audă de niciuna dintre aceste însușiri. Ei bine, în anul 2023, planeta îndeamnă la așezare. Gemenii doresc să zburde. Horoscop Gemeni 2023 dragoste – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Gemeni 2023 dragoste

La fel ca în 2023, anul 2023 nu este unul al suprizelor prea mari în plan social și sentimental. Mai degrabă se continuă tendințe de anul trecut, relații, fără a intra în contact persoane noi care ar putea avea o influență decisivă asupra dezvoltării tale pe termen lung. Pe scurt, ai lângă tine oameni pe care te poți baza, ale căror sentimente îți asigură liniște și stabilitate. În primul trimestru al lui 2023, continuă trend-urile conturate în viața socială și sentimentală la finele anului trecut. Asta înseamnă că sunt favorizați(te) nativii(ele) care lucrează în aceeași companie sau în același domeniu cu partenerul, care reușesc să construiască ceva împreună pe aceste baze comune. AstroDex prognozează că astrele le asigură o bună înțelegere și empatie unul față de celălalt. În următoarele trei luni ale anului, poate avea însă de suferit relația cu partenerul, iar acest lucru se datorează cel mai probabil unor probleme deja cronicizate, cu care vă întâlniți destul de des în anumite perioade. Nu ajută în acest sens nici felul în care tinzi să comunici în iunie, când ești evaziv(ă) poate în anumite contexte și lași loc de interpretări eronate din partea celui drag. În următoarele trei luni ale anului, problemele de comunicare s-ar putea resimți mai intens în plan sentimental. De data aceasta, vina nu mai cade doar pe umerii tăi, nu mai ești doar tu răspunzător(oare) pentru felul în care se discută lucrurile în cuplu. Așadar, eforturile trebuie să vină din ambele direcții, să vă întâlniți undeva la mijloc de drum atunci când purtați o conversație. În ultimul trimestru al lui 2023, se revine la o oarecare stare de normalitate în plan sentimental. Se îmbunătățește felul în care comunici cu persoana iubită, faci eforturi în a te (re)apropia de partener, iar reciproca este valabilă. Vezi și din partea celui drag încercări de a depăși incompatibilitățile, de a amortiza anumite diferențe care vă creează destul de multe probleme. Ceea ce reiese din paragrafele de mai sus este faptul că lucrurile încep să funcționeze în favoarea ta în plan sentimental. Poate că te vei lovi de unele piedici sau încercări pe parcurs, dar este clar că viitorul arată bine pentru tine pe acest plan. În ciuda existenței unor sectoare la care se mai cere lucrat, te bucuri de multe asemănări cu partenerul, pe baza cărora puteți construi durabil. Horoscop Gemeni 2023 dragoste – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Dragoste

Cu Jupiter și Saturn în tranzit prin casa IX (convingerile, credințele, filosofia de viață, religia, studiile superioare, călătoriile, relațiile cu străinătatea), Gemenii beneficiază în 2023 de multă energie pentru a-și cultiva intelectul, pentru dezvoltare personală și pentru schimbarea perspectivei asupra unor chestiuni fundamentale în funcție de care își orientează existența. Sunt favorizate studiile/activitățile academice, programele de cercetare ori de doctorat (dacă ți-ai propus să aprofundezi un anumit domeniu sau un anumit subiect) și activitățile care au legătură cu publicistica. De asemenea, interacțiunile cu alte culturi sau cu mentori de calitate te-ar putea ajuta să te cunoști mai bine și să îți șlefuiești anumite idei și concepte, sau să depășești anumite prejudecăți care te limitează. Horoscop Gemeni 2023 dragoste – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Horoscop Gemeni 2023 pe această temă dragoste

Gemenii sunt cunoscuți pentru personalitatea lor “dublă”, din această cauză, pot să-și schimbe forma ca un cameleon. Prin urmare, ei tind să aibă toane și să fie indecisivi. Dacă ai această zodie a aerului, horoscopul îți sugerează să-ți petreci timpul prin activități care te vor ajuta să-ți găsești echilibrul. Acestea pot fi tai chi, yoga sau tehnici de elebirare a traumelor ceea ce duce la integrarea personalității.

Horoscop anual Gemeni 2023 – dragoste

Deși ieșiți dintr-un 2023 în care au existat blocaje financiare, tranzacțiile legate de proprietăți trebuie făcute cu atenție, în continuare.

Relaţii

Peștii se așează penru Balanțe și pe casa muncii și nu doar că acest tranzit este bun pentru a rezolva probleme la locul de muncă sau a găși un nou serviciu. Se poate și asta. Se pot rezolva probleme mai mari, va puteți găși liniștea, cheful de muncă, motivația, însă eu cred că acest lucru se poate întâmplă prin schimbări majore, spargerea unor granițe, căutări departe și regăsiri spectaculoase ale misiunii voastre, informație conectată la Sine, ce stă acolo de când v-ați născut.

Familie

Dacă te gândești să pornești pe o cale de cercetare spirituală sau dacă, dintr-un motiv sau altul, viața te împinge spre introspecție și spre explorarea dimensiunii spirituale a vieții și a propriei ființe, eastrolog.ro te sfătuiește să îți alegi cu mare atenție un eventual îndrumător, ca să nu riști să ajungi la grave dezechilibre energetice ori tulburări lăuntrice.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.