Horoscop Gemeni 2023 1, 2, 3 deceniu

In viata Gemenilor in anul 2023 se vor produce mai multe evenimente care vor parea a fi de bun augur. Dar pentru a avea norocul de partea lor pe parcursul intregului an, Gemenii va trebui sa depuna mult efort. Folosindu-se de farmecul lor natural in situatii controversate, nativii din aceasta zodie vor reusi nu doar sa minimizeze conflictele, dar sa si traga beneficii din ele.Va fi un an bun si pentru studii. In primul rand, Gemenii vor invata cu usurinta lucruri noi, iar in al doilea rand, chiar daca o vor face mai mult pentru suflet, va veni momentul in care vor descoperi ca aceste cunostinte le sunt utile pentru dezvoltarea potentialului antreprenorial. E un fel de ghem la care i se va da drumul in viitor si nu se stie inca unde se va desface, dar in final cu siguranta va fi bine.Si nu mai puneti la suflet rautatile oamenilor, va irositi pur si simplu energia. Singurul lucru pe care il puteti face este sa ramaneti nepasatori si sa invatati din experiente. Si atunci problemele vor disparea, la fel cum vor disparea si oamenii care le-au creat. Horoscop Gemeni 2023 1 deceniu – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Gemeni 2023 1, 2, 3 deceniu

Mercur, guvernatorul Gemenilor, retrogradează prin casa XII în perioada 30 ianuarie – 21 februarie, și prin casa I în perioada 30 mai – 23 iunie. Aceste retrogradări sugerează că ai mult de lucru cu tine, ceea ce își va lăsa amprenta asupra tuturor sectoarelor de viață. Horoscop Gemeni 2023 2 deceniu – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

1 deceniu

Lilith parcurge zodia Gemeni și aceeași casă astrologică unde se află și Destinul, descris în paragraful anterior între 18 iulie 2023 și 14 aprilie 2023. Lilith vine cu vibrațiile ei joase, ca întotdeauna, vă ispitește și fiind vorba despre drumuri fizice, intelectuale și spirituale, va poate întoarce din drum sau va blocheza dorința de a căuta, generând comoditate, refuz, frică, superficialitate, dezinteres. În mod special, între 1 și 18 septembrie Lilih se întâlnește cu Destinul și acum se pot face greșeli care să coste multă vreme de aici înainte. Da, este mai bine să călătoriți până în 18 iulie, dacă vreți să va revedeți familia, este bine să va hotărâți asupra oricărui drum doriți să faceți, cât în privința spiritualității, nu tot ce zboară se mănâncă! Este posibil să simțiți că facultatea pe care ați ales-o nu vi se potrivește., dar asta poate fi din cauza faptului că nu va place un profesor sau altceva, irelevant în drumul vostru profesional de aici încolo. Nu ar fi atât de greu să descifrați ispitele, însă trebuie să fiți doar puțin mai atenți. Horoscop Gemeni 2023 3 deceniu – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

2 deceniu

Atenție între 18 iulie 2023 și 14 aprilie 2023, atunci când Lilith intră și ea în Gemeni pe casă carierei, a numelui și renumelui vostru! Cel mai critic moment al acestui tranzit are lor între 1-18 septembrie 2023, când trebuie să evitați să faceți greșeli sau să spuneți lucruri care vă pot afecta imaginea, deciziile, relațiile cu șefii sau autoritățile. Lilith se întâlnește cu Destinul și deși este o perioadă relativ scurtă, ispita este mare, iar ea va conduce spre greșeală, minciună, ignoranța, acel moment neinspirat ce poate nărui poate muncă de o viață. Eu zic că pericolul este mai mult în viitor. Lilith duce la ispite de genul relațiilor intime la locul de muncă, hărțuire sau promovare prin alte mijloace decât cele firești. Mai mult, tensiunile cu Jupiter arată că aceste tipuri de relații nu sunt doar neprofesionale, cât pot fi și imorale, dacă persoanele implicate sunt căsătorite la rândul lor cu alte persoane.

3 deceniu

Acolo unde se alfa Destinul/Karma sau Nodurile Lunare, acolo avem și eclipsele și este nevoie de atenție sporită pe segmentele amintite mai sus: pe 26 mai (Eclipsa totală de Luna), 10 iunie (Eclipsa de Soare), 19 noiembrie (Eclipsa de Luna)și 4 decembrie (Eclipsa totală de Soare). Vorbim despre o axa a drumurilor, deci atenție la condus! În datele de 13,14 decembrie Marte și Karma conjuncte în această poziție extrem de periculoasă, pot fi cauza unor accidente auto.

Iubire și relații

Uranus, guvernatorul casei IX a Gemenilor, tranzitează casa XII pentru o lungă perioadă (din 2023 până în 2026), iar în intervalul 13-22 ianuarie 2023 formează un aspect tensionat cu Jupiter. Apoi, în intervalele 6 februarie – 3 martie, 1-26 iunie și 16-24 decembrie, Uranus formează careuri cu Saturn. Acestea sunt perioadele cele mai potrivite pentru a renunța la anumite convingeri (mai ales în plan relațional și financiar) care nu mai sunt funcționale. Este foarte posibil să constați că unele teorii și concepte de care te-ai tot agățat, nu se confirmă în practică, sau să îți parvină informații care îți dau peste cap anumite concepții și te obligă să ieși din zona ta de confort. De asemenea, nu este exclus să ți se reproșeze că una spui și alta faci, și să ți se sugereze că este cazul să faci și tu (sau în primul rând tu) ceea ce „propovăduiești” altora.

Sanatate si frumusete

După cum raportează horoscopul dvs. 2023, o eclipsă lunară în zodia voastră va condimenta, drama și emoția, așa că, în noiembrie aveți șansa de a transforma anumite domenii foarte fundamentale și de bază ale vieții voastre. Petreceți mult timp în prealabil, căutând ceea ce s-a schimbat în interiorul vostru, ce s-a schimbat în viața voastră și unde doriți să mergeți de acolo. Eclipsele oferă întotdeauna oportunități de claritate și rezistență personală excepționale. Faceți temele și fiți pregătiți pentru ei. Un alt punct culminant al anului 2023 este o eclipsă totală de soare în decembrie care aduce o anumită intensitate în cele mai rutine și mai banale zone ale vieții tale. Acele detalii care pot fi adesea trecute cu vederea, acele activități de zi cu zi care abia sunt observate devin instrumente importante care duc la aspirații și obiective mai mari.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.