Horoscop Fecioara 2023 sănătate

Debutul oportunităților profesionale are loc o dată cu conjuncția istorică a planetelor sociale, Jupiter și Saturn în zodia Vărsătorului, deblocând astfel forțat, dar și prin șansă, barierele psihologice ce nu v-au permis până acum să atingeți performanțele maxime pe măsură calităților atât native, cât și instruite, de-a lungul anilor. Horoscop Fecioara 2023 sănătate – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Fecioara 2023 sănătate

Fecioarele sunt foarte atente la starea lor de sanatate si daca observa vreun semn de boala, imediat isi atribuie o multime de diagnostice diferite. De aici vine si tendinta reprezentantilor acestei zodii de a avea tot timpul cu ei o trusa medicala cu diverse medicamente: pentru orice eventualitate! Si aceasta prudenta deseori ii ajuta nu numai pe nativii din Fecioara, dar si pe cei din jur. De exemplu, daca se intampla ceva intr-o calatorie. Dar daca e sa ne uitam mai atent in cutiuta lor cu medicamente, putem scoate din ea fara sa stam pe ganduri laxativele si medicamentele care afecteaza echilibrul acido-bazic. Fecioarele pot lua aceste medicamente, dar numai in cazuri extreme, pentru ca le afecteaza intestinul si le pot face mai mult rau, decat bine.In plus, pentru buna functionare a organismului, acest semn de toamna are nevoie de multe proteine si vitamina D. Adoptati un regim alimentar care sa va asigure cantitatea lor necesara. Si petreceti mai mult timp la soare. Horoscop Fecioara 2023 sănătate – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Sănătate

Și 2023 se anunță a fi un an în care trebuie să te concentrezi mai mult pe starea ta de sănătate. Trebuie să înțelegi că dispoziția ta mentală este strâns legată de felul în care te simți la nivel fizic, iar cele două se influențează reciproc destul de mult. Așadar, este important să stabilești un echilibru între cele două, să îți costruiești un univers interior care promovează starea de bine pe toate planurile. În primul trimestru al lui 2023, starea ta de bine la nivel mental și fizic ar putea lăsa de dorit. Poate ai acumulat multă oboseală în anul precedent și te lupți în continuare cu efectele surmenării. Este clar că trebuie să schimbi ceva la etica ta de muncă, să te odihnești mai mult. Nu ajută nici faptul că tinzi să internalizezi anumite lucruri, să le ții în tine în detrimentul echilibrului interior. În următoarele trei luni ale anului, dar mai ales de la finele lui mai încolo, trebuie să acorzi o atenție specială sănătății tale. Simptomele pe care le simți se pot croniciza dacă nu faci schimbări de substanță, iar efectele se vor vedea atât la nivel fizic, cât și mental. Sindromul „burnout” este o amenințare reală, pe care trebuie să o tratezi cu multă seriozitate. În al treilea trimestru al lui 2023, poți face progrese mari în ceea ce privește întărirea organismului tău și ameliorarea unor probleme de sănătate mai vechi sau mai noi. Jupiter retrogradează de la finele lui iulie prin casa sănătății din horoscopul tău general, iar asta te ajută să faci schimbări binevenite pe acest plan. Astrodex.ro recomandă să nu faci loc exceselor în rutina ta. În ultimele trei luni ale anului, nivelul tău de energie crește spectaculos, mai ales de la mijlocul lui octombrie încolo. E drept că perioada sărbătorilor poate fi obositoare, dar cu excepția unor momente de epuizare temporară, le vei face față bine, fără prea multe eforturi. Trebuie doar să te asiguri că ai un timp de odihnă rezervat pentru perioada dintre Crăciun și Anul Nou. După cum se poate vedea din paragrafele de mai sus, anul 2023 este unul complex pentru tine pe acest plan. Ai făcut multe eforturi în anii precedenți, iar acestea riscă să își spună cuvântul în anul care vine. Așadar, este important să știi că există o măsură în toate, că nu câștigi nimic dacă exagerezi. AstroDex îți recomandă să te ții de un program clar, care îți oferă timp pentru tine. Horoscop Fecioara 2023 sănătate – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Horoscop Fecioara 2023 pe această temă sănătate

Bineînțeles sunt restricționați și ei, merg într-o liniaritate, nativii fiind în situația de a putea să facă mai puține inflexiuni și trebuind să meargă puțin mai asumat în anumite direcții impuse, dar pe care și le-a asumat. Avantaj Fecioară: „Sub planeta Saturn e bine a începe învățătura și a schimba vechile obiceiuri”. Vechile obiceiuri se pot schimba la nivel rațional după o analiză atentă. Analiza rațională este marele talent al nativilor și cu aceasta au posibilitatea de a schimba vechi obiceiuri și aici este avantajul nativilor Fecioară pe care trebuie să îl fructifice.

Horoscop anual Fecioara 2023 – sănătate

Așa cum am spus, tranzitul lui Jupiter are două etape în 2023. În mod normal, Jupiter deschide niște granițe și îi poate ajuta pe mulți să își găsească de lucru peste hotare, doar că până în vara, pe prima etapă a lui Jupiter pe casă muncii, drumurile par blocate și cu probleme și este posibil să nu iasă cum vreți voi. După 28 iulie se schimbă situația și aveți mai multă deschidere către relația cu străinătatea, indiferent ce doriți să întreprindeți.

La ce organ din corp ar trebui să fii atent?

Mai este ceva și nu mai are legătură cu banii. Casa a opta unde intră Jupiter este legătură cu lumea de dincolo, iar în Pești, această planetă se transformă într-un adevărat canal de comunicare cu lumile subtile. Cred că veți avea ceva experiențe interesante, cu atât mai mult cu cât le și căutați. Visele, senzațiile, semnele nu sunt întâmplări, ci este posibil să primiți un ajutor subtil de care trebuie să țineți cont. Se pot întâmpla experiențe inedite de decorporalizare. Sunteți anunțați despre un dar al vostru. Ține de voi dacă îl veți înmulți sau îl veți ignora.

La ce medic ar trebui să vizitez?

Casa IV a Fecioarei (căminul și familia) este activată de eclipsa de Lună de la 26 mai și de eclipsa de Soare de la 4 decembrie. În perioadele din preajma acestor eclipse pot avea loc momente de cotitură care conduc la reorganizarea familiei, la o mutare sau la redistribuirea responsabilităților casnice. De asemenea, este posibil să iasă la lumină anumite aspecte care trebuie corectate ori echilibrate, sau anumte emoții care nu îți dau pace de multă vreme și îți subminează echlibrul interior.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.