Horoscop Fecioara 2023 dragoste

Ce spune gromovnicul din bătrâni despre anul 2023? Dacă e să ne luăm după gromovnicul din bătrâni, și să știți că ne luăm după Gromovnic, anul 2023 este sub influența lui Saturn. Nativii Fecioară, după opinia astrologului, se înțelege cu Saturn. Nativii Fecioară sunt foarte punctuali, foarte ordonați și muncitori. Singurul lucru care s-ar putea să nu se potrivească cu planeta Saturn este această flexibilitate a nativilor, faptul că sunt un semn mobil și este foarte posibil ca astăzi să spună ceva și mâine cu totul altceva, din convingere! Altfel nu sunt elemente grele care să facă în viața nativilor Fecioară sub influența lui Saturn. Horoscop Fecioara 2023 dragoste – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Fecioara 2023 dragoste

Anul 2023 s-ar putea să fie mai liniștit decât cel anterior în ceea ce privește schimbările prin care treci pe plan sentimental. Sectorul vieții sociale rămâne și în 2023 unul care nu îți dă bătăi de cap, în care te bucuri de echilibru în relațiile de prietenie. Mai ai de lucrat pe ici, pe colo în relația de cuplu, dar abia în 2023 ți se solicită să faci schimbări de substanță pe acest plan. În primele trei luni ale anului, nu se întrevăd motive – din partea astrelor cel puțin – pentru care ar trebui să te concentrezi mai mult pe viața de cuplu. Se mențin ritmul și tendințele anului trecut, în sensul că te bucuri de echilibru pe acest plan, chiar dacă apar uneori momente de tensiune trecătoare. Pe un fundal ca acesta, relația cu partenerul va evolua frumos, constant. În al doilea trimestru al lui 2023, dar mai ales de la finele lui aprilie încolo, este posibil să se schimbe într-o anumită măsură atmosfera în cuplu. Retrogradarea lui Pluto prin casa iubirii face să escaladeze tensiunile într-o anumită proporție, dar intră – pentru o scurtă perioadă, ce-i drept – Jupiter în casa cuplului, ceea ce, AstroDex.ro prognozează, te-ar putea ajuta să înțelegi mai bine reacțiile partenerului. În următoarele trei luni ale anului, Neptun continuă să retrogradeze prin casa cuplului. Pe de-o parte, asta te face mai atent(ă) la nevoile celui drag, mai conștient(ă) de ce anume este nevoie să schimbi pentru a te bucura de armonie în cuplu. Pe de altă parte, s-ar putea să faci prea multe sacrificii, să renunți la lucruri importante pentru tine fără a avea parte de același tratament. În ultimul trimestru al lui 2023, atmosfera din cuplu este una foarte complexă. De la începutul lui octombrie, simți o detensionare a climatului din cuplu, iar aceasta devine și mai evidentă de la începutul lui decembrie încolo. Sărbătorile însă ar putea veni la pachet cu o tensionare a atmosferei, dar s-ar putea să nu fie vorba de ceva serios. Este mai degrabă efectul stresului pregătirilor de Crăciun. După cum se vede din paragrafele de mai sus, anul 2023 se constituie ca o previzualizarea a unor provocări care te vor aștepta în anul 2023. Se pregătește terenul pentru niște schimbări de substanță în atitudinea ta față de persoana iubită, te acomodezi cu ideea că trebuie să îți ajustezi anumite porniri și reacții. Felul în care celălalt se poartă cu tine îți oferă indicii importante. Horoscop Fecioara 2023 dragoste – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Dragoste

Casa VI a Fecioarei (munca, sănătatea, rutina zilnică, nutriția, animalele de casă) este tranzitată în 2023 de Jupiter și de Saturn, care formeză aspecte tensionate cu Uranus, situat în casa IX (convingerile, credințele, filosofia de viață, străinătatea, studiile superioare, religia, filosofia, călătoriile). În consecință, se întrevede un an 2023 alert și dinamic pentru Fecioare, în care au toate șansele să învețe lucruri noi și să își schimbe convingerile în legătură cu multe lucruri pe care le credeau adevărate și incontestabile. Horoscop Fecioara 2023 dragoste – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Horoscop Fecioara 2023 pe această temă dragoste

Relațiile tale au fost foarte armonioase până acum. Fecioarele se pot aștepta la o schimbare. Când ne uităm la horoscop, observăm foarte multe conflicte care pot duce la ruperea legăturii. Te va costa multe lacrimi, dar cu timpul, vei realiza că totul s-a întâmplat cu un motiv bun.

Horoscop anual Fecioara 2023 – dragoste

Posibil să faceți parte din cei a căror muncă a fost afectată de Pandemie și să existe imperativ necesitatea de a trece prin schimbări. Am spus că împreună cu Saturn o planetă mai greoaie care nu vine cu reușite peste noapte, ci întâi va pune să va pregătiți și să faceți efort în direcția unei reușite, motiv pentru care mulți se descurajează și nu mai fac nimic, intră și Jupiter, Marele Benefic, pe același sector.

Relaţii

Mai sus am vorbit despre conjuncția Jupiter/Saturn ce activează casa muncii, însă pentru voi aici este și sectorul medical. Vorbim despre boli ușoare, vindecabile. Aceleași tranzite descrise mai sus se aplică și la sănătate, în sensul că Jupiter, dacă nu se referă la risc de diabet, va funcționa ca o planetă bună ce ajută și protejează Fecioarele împotriva bolilor sau în scopul vindecării. Totuși Saturn rămâne mai mult, încă doi ani, pe acest sector. Saturn vine cu funcții hipo în medicină, pe când Jupiter cu funcții hiper, de unde și riscul legat de bolile cardiovasculare, atât legate de tensiune, dar și îmbătrânirea vaselor de sânge sau tiroide. Saturn accelerează procesele de îmbătrânire, dar încetinește metabolismul, așa că, atenție și la tendința de îngrășare. Cei care fac sport trebuie să țină cont, mai ales în prima parte a anului, că pot avea risc de fracturi. Preocuparea Fecioarelor în direcția medicinii alternative nu este recentă, însă acum terapiile de acest gen pot da rezultate foarte bune. Plecând de la problemele voastre medicale, deveniți mai interesați de studiiul medicinii complementare. Celor care călătoresc, mai ales în afară țării, li se recomandă o asigurare medicală. Pot da rezultate spectaculoase terapii moderne în privința infertillitatii, iar dacă vreți să faceți asta dincolo de granițele țării, va recomand a doua parte a lui 2023.

Familie

Jupiter tranzitează pentru scurt timp casa VII a Fecioarei (relațiile, parteneriatele, căsătoria, concurența), deschizând calea către posibilități nebănuite în plan sentimental. Pe de altă parte, pentru că Jupiter guvernează casa IV a Fecioarei, tranzitul său prin casa VII ar putea indica o schimbare de domiciliu (a ta sau a părinților) ori, poate, dorința de a înfrumuseța locuința, de a o aranja după criterii ezoterice, intuitive, apelând la Feng Shui (casa VII a Fecioarei este situată în zodia Peștilor).

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.