Horoscop Fecioara 2023 bani și carieră

Horoscopul indică faptul că cariera ta și toate obiectivele și idealurile tale sunt foarte importante în fața și centrul până în 2023, Fecioară. De asemenea, se încadrează în această atenție avocările, promoțiile, schimbările de locuri de muncă care oferă mai multe oportunități și mai multă extindere. Fiind orientat în mod natural la detalii și practic, veți avea mici probleme în urma îndrumărilor planetelor care adaugă o tonă de energie în această zonă importantă a vieții voastre. Un pic mai dificil poate fi prin obiceiurile și rutinele pe care trebuie să le schimbi pentru a face loc eforturilor de abilitare mai puternice. Flexibilitatea, atașamentele emoționale și abilitarea de sine vă permit să profitați la maxim din ofertele din acest an. Atât o eclipsă lunară cât și o eclipsă solară adaugă și propria lor atingere cosmică pentru a funcționa. Intuiția și senzațiile sunt instrumentele magice ale eclipsei lunare din iunie. Să știi ce vrei și să știi că ai abilitățile, abilitățile, precum și puterea de a crea acele idealuri … face ca această perioadă să fie promițătoare. Perioadele cheie se regăsesc în iunie și noiembrie cu conversații intense promise cu acesta din urmă. Este vorba doar de conectarea la niveluri mai profunde cu cei din lumea dvs. care vă împărtășesc visele și idealurile voastre … și de a învăța să fiți mai deschiși cu sentimentele voastre. O eclipsa totală de Soare în decembrie adaugă putere casei tale. Dacă se justifică schimbări în acest mediu intim (și important), va fi spre sfârșitul anului că le vei simți devenind mai posibile și mai probabile. Horoscop Fecioara 2023 bani – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Fecioara 2023 bani

În ceea ce privește vara, Fecioarele se vor confrunta cu decizia dacă are rost să continue să muncească sau nu. Poate, șeful sau atribuțiile te-au iritat în ultimul timp. De ce să nu alegi altceva? Este un pas nou, dar când vine vorba de Fecioare, horoscopul 2023 spune că nu poți face o decizie greșită. Chiar dacă înseamnă că vei avea mai puține venituri la început, vei fi mult mai fericit la sfârșit. Horoscop Fecioara 2023 carieră – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Bani

Saturn se numește Planeta Profesor și ea are rolul, atât de a vă duce spre domenii noi, învățându-va meserie, cât să va și atribuie misiunea de  profesor pentru a îi învăța pe alții mai tineri sau mai începători. De asemenea, Saturn, ce va rămâne pe casa muncii între 17 decembrie 2023 – 7 martie 2023 va poate împovăra, dacă nu va mai regăsiți în munca pe care o faceți și astfel va forțează să căutați să munciți mai fluid, prin bucuria de a face ceea ce va definește. Mai mult, acolo unde se mută această planetă profesor, se spune că pe pe acel sector urmează să va învățați în următorii doi ani și două luni marile lecții existentiale.  Să spunem că acum faceți activități de rutină, plafonate. În acest caz aceste lecții pot veni prin situațiile colegilor, prin relațiile cu șefii, angajații, subalternii sau persoanele care va înconjoară. Aceste situații nu sunt întotdeauna foarte plăcute, deoarece se creează scenarii false, pe care riscați să le puneți la suflet sau să va afecteze, nu pentru că cineva are ceva cu voi, ci datorită unei interacțiuni negative ce anunță mai degrabă faptul că trebuie să reevaluați atent locul în care va aflați și să va pregatiti de schimbare. Horoscop Fecioara 2023 bani – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Horoscop Fecioara 2023 pe această temă bani

Din păcate, la sfârșitul anului, este un risc ca tot ce ți-a adus horoscopul să se năruie, în sensul că vei trece printr-o perioadă dificilă. Este complet normal – ținând cont că ai avut un an extrem de dificil. Nu uita să te odihnești destul – îți va ușura mintea. Nu trebuie să te grăbești tot timpul.

Horoscop anual Fecioara 2023 – bani

Jupiter rămâne pe această casă a muncii între 20  decembrie 2023 – 13 mai 2023 și apoi 28 iulie -29 decembrie 2023. Este un tranzit mai scurt, dar plin de oportunități care trebuie prinse din zbor, ca să fac o analogie cu faptul că Vărsătorul, zodia pe care se întâmplă toate modificările, are legătură cu cerul. Sunt oameni mai puțin îndrăzneți ce doar cu ajutorul lui Jupiter își vor face curaj să schimbe ceva, dar și pentru cei mai comozi vine cu cu vești bune, pentru că, cel puțin, își vor găși un job nou sau vor reuși să se mute dintr-un loc în altul, așa cum își doresc. Împreună cu Saturn, Jupiter îi ajută pe cei ce doresc să pune bazele unor companii private, de la afaceri mici, până la cele mai mari, nu doar printr-o organizare ce se va desfășura fluid, ci și prin oameni ce le pot facilita o  serie de demersuri în acest sens, cât și prin abilitatea de a angaja salariați cu ajutorul cărora să reușească să desfășoare o bună activitate. Chiar și celor care aveți afaceri mai vechi, va spun că vor fi mișcări de trupe și anume, angajați care pleacă și angajați noi care vin, poate mai pregătiți sau mai motivați. Fiindcă vorbim de zodia Vărsătorului ce are legătură cu pasiunile și hobby-urile, nu există o perioada mai bună ca asta să va faceți curaj să transformați o astfel de joacă într-o activiatate profesională. Mass-media va poate fi de folos unora și va puteți promova astfel. Puteți fi mai activi pe rețelele de socializare referitor la muncă voastră în așa fel încât oamenii să va identifice cu ceea ce faceți și cu ceea ce va pricepeți. Va fi o creștere și repet, nu ratați, căci  oportunitățile trec în grabă.

Cum să câștigi bani în 2023?

Căutați serios cauzele medicale ale unor afecțiuni, cauzele erediatre, dar și spirituale, căci fără stabilirea și vindecarea cauzei, terapiile pot să nu dea rezultatul așteptat. În altă ordine de idei, suntem încă într-o Pandemie, așa că stați departe de grupuri, deocamdată. Taurul este o zodie a banilor și unele Fecioare se pot confrunta cu situația în care blocajele financiare nu permit terapiile cele mai bune. Blocajul este mai puternic în prima parte a anului, apoi soluțiile ar putea să apară.

Profit sau pierdere?

Alte evenimente importante care se petrec în 2023 au legătură cu casa, cu familia, cu bazele pe care îți construiești viața (casa IV), dar și cu cariera, cu proiectele pe termen lung și cu reputația socio-profesională (casa X), pentru că aceste sectoare de viață sunt activate de trei dintre eclipsele care au loc pe parcursul anului.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.