Horoscop Fecioara 2023 1, 2, 3 deceniu

Principalele calitati ale persoanelor nascute in zodia Fecioara sunt diplomatia, capacitatea de a analiza si anticipa o situatie, simtul dezvoltat al datoriei si atentia la detalii. Sunt exact acele calitati pe care le apreciaza zodia guvernanta a anului – Bivolul Alb de Metal. Prin urmare, se vor intelege excelent si vor fi buni prieteni pe tot parcursul anului 2023. Singurul lucru mai dificil pentru Fecioara va fi sa-si expime emotiile si empatia. Si Bivolul o va plasa deseori in situatii in care va trebuie sa manifeste sentimente puternice. Si cu cat mai repede “craiasa zapezii” va invata sa fie sufletista, cu atat mai putine lectii de viata va primi.Este un an foarte bun si pentru Fecioarele creative, care vor da dovada de o inspiratie deosebita. Daca nu se vor lenevi si vor depune maximum de efort, proiectele lor vor avea un mare succes si le vor aduce faima si popularitate. In general, horoscopul nu le promite Fecioarelor trairi intense sau evenimente remarcabile, va fi mai degraba o perioada de reflectare, analiza, care va sta la inceputul a ceva nou in viata lor. Horoscop Fecioara 2023 1 deceniu – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Fecioara 2023 1, 2, 3 deceniu

Despre eclipsa care are loc în casa X a Fecioarei vom vorbi în detaliu la capitolul dedicat carierei, dar ne putem referi în continuare la eclipsa de Lună de la 19 noiembrie, care are loc în casa IX și amplifică influența lui Uranus, încurajându-te către aventură, cunoaștere și călătorii. În acest context, eastrolog.ro îți semnalează că este important să fii flexibil, pentru că la finalul anului este posibil să îți fie puse la încercare anumite credințe sau convingeri. Dacă predai cursuri sau seminarii, ori desfășori activități care au legătură cu publicistica, sunt șanse mari să fii foarte căutat, să te bucuri de aprecierea publicului și să atingi un maxim în carieră sau în dezvoltarea unui proiect, ceea ce poate produce schimbări importante în viața ta. Horoscop Fecioara 2023 2 deceniu – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

1 deceniu

Lilith creează dezorientare celor care vor să urmeze studii superioare, ingreunandu-le procesul de alegere până pe 18 iulie. Cei care dau examene sunt de asemenea afectați, atât în sensul performanțelor lor, ori prin a fi puși față în față cu profesori foarte exigenți, dar existând și riscul anulării unor examene sau schimbării unor reguli peste noapte. Horoscop Fecioara 2023 3 deceniu – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

2 deceniu

Ca să vă faceți o idee despre ceea ce urmează, Saturn a mai tranzitat temporar acest sector între 22 martie – 2 iulie 2023 anticipând tabloul următorilor ani. În Pandemie viață tuturor s-a schimbat și la fel și a voastră. Aruncați un ochi în trecut și fiți pregătiți de o nouă etapă, dar mai conștienți de valorile noi, adaptarea la viitor, oportunitățile pe care nu aveți voie să le ratați. Urmează o reglare a echilibrului profesional pentru aceia care au muncit prea mult. Faceți cumva să căutați și timp de odihnă! Cei care nu ați muncit, va veți angaja. Iar cei care ați muncit ce nu trebuie și ce nu va place, căutați adânc în Sinele vostru, căci acolo sunt soluțiile.

3 deceniu

Așa cum am descris și în previziunile generale, există la început de an niște condiții ce pot bloca aceste oportunități și trebuie să vedem care sunt. Uranus este o planetă mentalului superior, a științei și a conștiinței, este chiar planeta ce guveneaza casa muncii despre care am vorbit și de trei ani de zile traversează Taurul ce pentru voi se situează pe un sector al expasiunii, ideologiilor, drumurilor în strainatate, studiilor superioare și spirituale. Sunt niște ani de când sugerez Fecioarelor să se canalizeze către studii și spiritualitate. Din 21 octombrie 2023 până la 18 iulie 2023, Lilith care coboară vibrația sectoarelor unde tranzitează, se alătură lui Uranus, tot în Taur și între 6 ianuarie – 5 martie 2023 îl vom avea și pe Marte, scăpat ca din pușcă, după un lung tranzit de pe o casă astrologică, ce este posibil să vă fi adus un consum foarte mare anul trecut. Undeva în jur de 21 ianuarie Uranus, Lilith, Marte și Luna în Taur vor realiza multiple cuadraturi cu Jupiter, Saturn și Soarele din Vărsător, generând astfel un blocaj major celor care se trezesc pe ultima sută de metri că vor să plece din țară și poate nu au făcut-o în condiții mai bune decât cele de până acum,. De asemenea pot crea tensiuni în viața celor care și învață și muncesc în același timp, pun bețe în roate celor care vor să promoveze la locul de muncă și nu au pregătirea necesară, retrimitandu-i la școală. Alte Fecioare pot fi derutate către studii fără rost, pe care nu intenționează să le urmeze pentru că vor, ci pentru că actualul loc de muncă ar cere așa ceva. Nu recomand. Când schimbați locul de muncă, ce veți face cu aceste studii care deja v-au tocat nervii? Reflectați! Unii se pot aruncă în activități ce au legătură cu spiritualitatea, după ce au făcut câteva cursuri în acest sens, dar nu au aprofundat suficient deontologia profesională, etc. Cuadraturile sunt foarte puternice și chiar pot există cazuri de întrerupere a activității în urmă unor malpraxis-uri, demisii, accidente, expunerea unor opinii ce țin de ideologii incompatibile cu grupul din care faceți parte. Firme mama din străinătate ale unor companii pentru care lucrați pot avea probleme și unele vești proaste pot veni, iată, de peste hotare. În cazul unei posibile restructurări, voi aveți protecție mai bună, atât de a rămâne, cât și de a va face curaj să plecați spre alte provocări, în funcție de ceea ce va doriți.

Iubire și relații

Unele Fecioare și-ar putea schimba radical viziunea asupra lumii ori asupra propriei lor existențe, în urma unei experiențe mai puțin plăcute legate de muncă sau de sănătate. Din multe puncte de vedere, anul 2023 este o perioadă de învățare – poate chiar o perioadă în care înveți cum să trăiești altfel, cum să îți organizezi viața de zi cu zi după alte criterii, mai sănătoase, mai eficiente. Ținând cont de faptul că Uranus este implicat în câteva aspecte astrologice importante în 2023, eastrolog.ro apreciază că pot surveni evenimente surprinzătoare, răsturnări de situație neașteptate și diverse incidente care te scot din ale tale și te împing spre noi orizonturi, spre concepții și idei noi.

Sanatate si frumusete

Horoscopul indică faptul că cariera ta și toate obiectivele și idealurile tale sunt foarte importante în fața și centrul până în 2023, Fecioară. De asemenea, se încadrează în această atenție avocările, promoțiile, schimbările de locuri de muncă care oferă mai multe oportunități și mai multă extindere. Fiind orientat în mod natural la detalii și practic, veți avea mici probleme în urma îndrumărilor planetelor care adaugă o tonă de energie în această zonă importantă a vieții voastre. Un pic mai dificil poate fi prin obiceiurile și rutinele pe care trebuie să le schimbi pentru a face loc eforturilor de abilitare mai puternice. Flexibilitatea, atașamentele emoționale și abilitarea de sine vă permit să profitați la maxim din ofertele din acest an. Atât o eclipsă lunară cât și o eclipsă solară adaugă și propria lor atingere cosmică pentru a funcționa. Intuiția și senzațiile sunt instrumentele magice ale eclipsei lunare din iunie. Să știi ce vrei și să știi că ai abilitățile, abilitățile, precum și puterea de a crea acele idealuri … face ca această perioadă să fie promițătoare. Perioadele cheie se regăsesc în iunie și noiembrie cu conversații intense promise cu acesta din urmă. Este vorba doar de conectarea la niveluri mai profunde cu cei din lumea dvs. care vă împărtășesc visele și idealurile voastre … și de a învăța să fiți mai deschiși cu sentimentele voastre. O eclipsa totală de Soare în decembrie adaugă putere casei tale. Dacă se justifică schimbări în acest mediu intim (și important), va fi spre sfârșitul anului că le vei simți devenind mai posibile și mai probabile.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.