Horoscop Capricorn 2023 sănătate

Este un eveniment astral deosebit, faptul că cele două planete sociale, Jupiter și Saturn, trec pragul dintre zodia voastră și cea a  Vărsătorului, la grad perfect 29, apoi 0 și 1 între 14 și 28 decembrie 2023. Toate zodiile resimt acest prag, dar pentru voi va fi în primul rând o relaxare, iar în al doilea rând începe o nouă etapă ce are legătură cu sectorul pe care intră cele două planete și anume cel al finanțelor. Horoscop Capricorn 2023 sănătate – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Capricorn 2023 sănătate

Planeta guvernanta a Capricornilor este Saturn, vibratiile sale dure si dense le fac vulnerabile oasele, dintii si pielea. Nativii din aceasta zodie cel mai adesea se confrunta cu boli ale pielii (dermatita, psoriazis, eczeme etc.), boli dentare (cum ar fi pulpita, cariile, parodontita), osteocondroza, reumatism, artrita si artroza, fracturi osoase etc.Pentru a evita toate aceste probleme de sanatate, nativii din zodia Capricorn trebuie sa aleaga un stil de viata sanatos, sa minimizeze stresul si sa faca controale medicale regulate. Reprezentantii acestei zodii nu se imbolnavesc brusc, aparitia problemelor este semnalata intai de niste clopotele alarmante. Si atunci trebuie sa se adreseze imediat medicului specialist. Horoscop Capricorn 2023 sănătate – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Sănătate

Anul 2023 se anunță a fi mai puțin solicitant pe partea de sănătate decât 2023 și 2023 mai ales, dar tot trebuie să te concentrezi pe acest aspect. În anii precedenți, ți-ai format unele obiceiuri în ceea ce privește stilul de viață și alimentație și este nevoie încă de muncă pentru a le menține indiferent de circumstanțe. Astrodex recomandă eforturi conștiente pentru a-ți intra complet în obișnuință. În primul trimestru al anului, nu ai motive să îți faci griji cu privire la acest sector de viață. Rezervele tale de energie sunt la cote optime și ai un tonus bun, mental mai ales, ceea ce ar trebui să nu îți rezerve surprise mari pe parcursul primelor trei luni ale lui 2023. Iată deci o oportunitate bună să continui acele obiceiuri sănătoase pe care le-ai implementat în anii trecuți. În următoarele trei luni ale lui 2023, dar mai ales din aprilie încolo, s-ar putea ca nivelul tău de energie să scadă puțin. Pluto începe să retrogradeze atunci prin semnul în care te-ai născut, ceea ce înseamnă că te surprinzi uneori mai obosit(ă) decât de obicei și mai tensionat(ă). În iunie, Mercur retrogradează și el prin casa sănătății, ceea ce te face mai predispus(ă) micilor accidentări din neatenție la muncă. În al treilea trimestru al anului, nu ai motive să îți faci griji în privința sănătății. E drept că tranzitul retrograd al lui Pluto nu se face simțit tot timpul (această planetă este transsaturniană și afectează generațiile mai degrabă decât indivizii în parte), dar trebuie să te asiguri totuși că te îngrijești cum se cuvine, că acorzi suficient din timpul tău odihnei și refacerii energiei. În ultimele trei luni ale anului, astrele îți oferă un imbold de energie de la începutul lui octombrie încolo. S-ar putea însă ca perioada dintre Crăciun și Anul Nou să te surprindă cu energia la un nivel relativ scăzut, fapt care s-ar putea datora oboselii asociate numeroaselor activități din această perioadă. Așadar, nu ai motive seriose să îți faci griji cu privire la sănătate. După cum reiese din paragrafele de mai sus, anul 2023 este despre menținerea unor obiceiuri sănătoase pe care ți le-ai impus în anii precedenți. Ca urmare a influenței astrelor, apar uneori perioade de tensiune și volum mare de muncă ce necesită un exercițiu de voință din partea ta pentru a te epuiza prea mult. Impune-ți niște reguli în astfel de situații, iar rezultatele vor apărea negreșit. Horoscop Capricorn 2023 sănătate – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Horoscop Capricorn 2023 pe această temă sănătate

Posesiunile și valorile materiale sunt în atenția nativilor deopotrivă, micul tezaur al calităților personale. Nativii fac un pas înainte și își croiesc viitorul cu atenția sporită către modul cum trebuie să muncească, cum trebuie să își mobilizeze calitățile pentru a face față provocărilor. Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii.

Horoscop anual Capricorn 2023 – sănătate

Pandemia a schimbat multe reguli și Saturn ce intrase temporar în 2023, între 22 martie și 2 iulie în Vărsător, a reușit să va arate ce poate și ce nu poate rezistă în astfel de vremuri. Sigur că va trebui să țineți cont de aceste semne, indiferent când și cum vom depăși această perioada grea.

La ce organ din corp ar trebui să fii atent?

Revenind la Lilith pe casa iubirii și a copiilor, sigur că ispitele, adulterele, relațiile bazate pe atracție fizică, dar fără șansă de a se transforma în iubire, sarcinile nedorite, chiar și escrocheriile sentimentale pot fi problemele Capricornilor până pe 18 iulie. Este la fel de posibil, însă, să ratați o iubire, datorită faptului că sistemul vostru de valori este defectuos și amestecați suspiciuni false în ecuația iubirii.

La ce medic ar trebui să vizitez?

În perioada 14 mai – 28 iulie 2023 Jupiter face o scurtă incursiune prin casa III a Capricornului (comunicarea, învățarea), iar la 29 decembrie intră din nou aici pentru câteva luni. Prezența lui Jupiter în casa III încurajează comunicarea cu un terapeut sau cu persoanele care sunt apropiate sufletului tău, astfel încât îți este mai ușor să te eliberezi de anumite poveri interioare.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.