Horoscop Capricorn 2023: femeie, omul

În primăvară, probabil că nu veți putea evita conflictul – pot fi chiar mai multe dintre ele simultan. Dacă vă aflați într-o relație de lungă durată, vă puteți aștepta la certuri atât de severe, care ar putea ajunge chiar la destrămări în cazuri extreme. Când te uiți la horoscopul tău, putem vedea că, dacă se întâmplă asta, nu este nevoie să te opui. O legătură mult mai interesantă este pe drum. Horoscop Capricorn 2023: femeie, omul – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Capricorn 2023

Sensul vieții sau Destinul traversează, începând cu 5 iunie 2023, casa astrologică a muncii și a sănătății. Sigur că acest tranzit are legătură cu ce am descris mai sus în cazul schimbărilor ce au loc în bugetul și sursă de proveniență a banilor voștri. Destinul spune că pe aici va este drumul și veți fi ajutați să va orientați mai bine, să faceți schimbări profesionale dorite sau mai puțin dorite. Cei mai conservatori vor păstra un loc de muncă, dar cum toată afacerea are legătură cu zodia dublă a Gemenilor, puteți deschide o mică afacere, pe lângă o activitate de baza și astfel vorbim despre o a doua sursă de câștig. Inspirați-va din înclinațiile pe care le aveți, fie ele chiar și unele cu care v-ați obișnuit și care vi se pare că fac parte din peisajul uzual. Horoscop Capricorn 2023 femeie – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Femeie

Reprezentantii sexului puternic, in general, trec greu peste esecuri, iar barbatii Capricorn le depasesc de doua ori mai greu. Tot timpul au nevoie de garantii ca fac totul cum trebuie si nu vor gresi, sunt perfectionisti chiar si cand e vorba de rezolvarea problemelor casnice. Dar! Nici un perfectionist nu a fost vreodata ansolut fericit, iar cei care trateaza viata mai simplu, primesc mai multe satisfactii. Daca barbatii din zodia Capricorn vor dobandi in anul 2023 aceasta abilitate, viata lor va capata alte culori. Pe la jumatatea anului, nativii din acest semn vor nimeri intr-o situatie de concurenta acerba, in care va trebui sa dea dovada nu doar de insistenta, dar si de abilitatea de a face compromisuri, capacitatea de a negocia si de a se increde intr-o alta opinie. Si in acest caz nu exista indicatii clare, va trebui sa actionati bazandu-va pe ratiune si intuitie.Incercati totodata sa petreceti mai mult timp cu familia, sa va adunati macar o data pe saptamana lasand deoparte telefoanele si oricare gadgeturi. Aceasta apropiere va va uni familia si mai mult. Horoscop Capricorn 2023 omul – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Omul

A doua jumătate a anului 2023 va fi puțin mai calmă – la locul de muncă, vă puteți aștepta la relații armonioase și vă veți îndeplini îndatoririle cu ușurință. Horoscopul arată, de asemenea, că ar putea apărea o anumită avansare – împreună cu o responsabilitate mai mare. Vei avea în vedere dacă merită pentru tine. Decizia depinde de tine – poate ai lucra mai multe ore, dar creșterea potențială a carierei este foarte atractivă, pe de altă parte.

Horoscop anual Capricorn 2023

Cele două planete vă vor ajută să treceți și pragul între statutul de salariat, ce câștigă de la un angajator și cel de persoană independentă, care infiintandu-și propria entitate juridică, va câstiga din propriile sale activități.

Dragoste și relații

Pe 21 ianuarie Uranus, Lilith, Marte, dar și Luna în Taur vor intra în tensiune cu Jupiter, Saturn și Soarele din Vărsător. Mai mult, 11 februarie aduce o dată cu Luna Nouă din Vărsător și faptul că acolo se vor afla nu mai puțin de 6 planete, alte careuri grele cu planetele din Taur. Se ciocnesc, așadar, casa banilor și cea a sentimentelor. Sună destul de clasic, dar să exemplificăm și să vedem ce se poate întâmpla, cu răbdare.

Sanatate si frumusete

Tranzitele lui Jupiter și Saturn prin casa II a Capricornului indică și faptul că mai ai de lucru la stima de sine. Anul 2023 îți oferă posibilitatea să depășești anumite credințe limitative, pentru că evenimentele te vor obliga să ieși din spațiul tău de siguranță și să acționezi altfel decât până acum. În felul acesta, poți descoperi lucruri noi despre tine și despre propriile competențe.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.