Horoscop Capricorn 2023 familie și relaţii

Capricorn 2023: a sosit vremea să te pui în valoare. Horoscop Capricorn 2023 familie – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Capricorn 2023 familie

Starea pe care le-o poate aduce dominația lui Saturn îi poate face pe nativi și mai restrictivi, și mai puțin indulgenți decât sunt de obicei cu ei înșiși și cu cei din jur.Avantaj Capricorn: „Sub planeta Saturn e bine a începe învățătura și a schimba vechile obiceiuri”. Vechile obiceiuri se pot schimba, dar destul de greu pentru nativii Capricorn pentru că ei tind să fie conservatori și a schimba ceva trebuie să fie ca urmare a unor analize amănunțite, a unor socoteli foarte bine făcute. Dar la învățătură, i-a nimerit. Capricornii sunt conștincioși si dornici să învețe. Numai că aici este un mic dezavantaj: nativii Capricorn încep destul de greu ceva și dacă socotesc prea mult riscă să piardă startul. Deci dragi nativi Capricorn, mobilizați-vă!Marea Conjuncție care are loc în data de 21 decembrie și a cărei influență începe ceva mai devreme în anul 2023, exercită totuși cea mai mare influență în anul 2023. Este o un aspect care are loc la circa 20 de ani și își exercită influența pe o prioadă destul de lungă, mare parte a anului 2023. Marea conjuncție din data de 21 Decembrie are loc în domeniul banilor. Dar tot acest domeniu este acela al calităților personale ale nativilor Capricorn. După un an 2023 în care transformările profunde au dat peste cap nativii și le-au întors personalitatea pe toate părțile, este momentul ca nativii să se replieze și să decidă ce doresc să fie în viitor, ce calități au de dezvoltat. Horoscop Capricorn 2023 relaţii – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Familie

Atenție la vicii, distractiii cu vibrație joasă, toate costisitoare. N-aș intra în amănunte, pentru că cine vrea să se regăsească, va înțelege sigur. Horoscop Capricorn 2023 familie – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Horoscop Capricorn 2023 pe această temă familie

Alți oameni și activele lor joacă roluri foarte importante în cele mai dramatice evenimente financiare din 2023. Vă veți considera că luați în considerare partenerii și ce pot adăuga investițiilor dvs. De asemenea, este posibil ca din când în când să se afle atenții mari, fuziuni și decizii de afaceri care nu pot fi luate singure. Banii au o notă de fulger și o calitate de vis. Motto-ul dvs. ar trebui să fie ușor, profitați la maxim. O perioadă de Venus retrogradă la sfârșitul anului poate readuce în joc o misiune sau un obiectiv vechi. S-ar putea dovedi a avea succes financiar, așa că asigurați-vă că verificați totul când apare.

Horoscop anual Capricorn 2023 – familie

Există, în special la început de an, câteva aspecte ce pot bloca bunul mers al tranzitelor descrise mai sus. Cred că veți înțelege că nu toți sunteți influențați de acestea și că dacă veți reuși să fiți precauți, nu vor există probleme.

Relaţii

Este posibil ca unii Capricorni să trăiască în 2023 un sentiment de ușurare, pentru că Jupiter și Saturn au ieșit din Capricorn și au intrat în Vărsător, adică în casa II a Capricornului (banii munciți, resursele și valorile personale). Așadar, după restructurările interioare din anii precedenți, a sosit vremea să te pui în valoare, să faci uz de toate resursele interioare și exterioare pentru a începe să îți câștigi singur pâinea sau pentru a-ți consolida sursele de venit.

Divorț?

De remarcat este și faptul că două dintre eclipsele care au loc în 2023 activează casa XII a Capricornului. Este vorba despre eclipsa de Lună de la 26 mai și eclipsa de Soare de la 4 decembrie. Eclipsa de Lună din luna mai poate marca un moment de revelație în plan relațională și/sau sufletesc, pentru că Luna guvernează casa relațiile, parteneriatele și căsnicia Capricornilor. Nu este exclus ca unii Capricorni să simtă nevoia de o pauză de regrupare, de refacere și de recuperare, pentru a putea lua deciziile cele mai bune. Este posibil să te ajungă din urmă anumite chestiuni mai vechi, așa că ai nevoie de claritate pentru a le rezolva. În ceea ce privește eclipsa de Soare de la finalul anului, ea îți conferă mai multă energie de reînnoire, de „punct și de la capăt”. Este o perioadă bună pentru a decide în forul tău interior care este direcția în care vrei să te îndrepți în următoarele săptămâni.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.