Horoscop Capricorn 2023 dragoste

Ce spune gromovnicul din bătrâni despre anul 2023? Nu cred că putem să punem la îndoială buna relație dintre nativii zodiei Capricorn și Saturn. Este planeta guvernatoare a acestora și nativii Capricorn au toate șansele să se simtă familiari cu vibrațiile sale. Li se pare firesc că lucrurile stau așa cum stau, numai că au tendința să exagereze. Cu atât mai mult cu cât a avut o personalitate foarte bine conturată de aspectele care au avut loc în anul 2023. Horoscop Capricorn 2023 dragoste – află prognoza ta astrologică!

Prognoza astrologică Capricorn 2023 dragoste

Sectorul vieții sentimentale nu este unul care să îți rezerve mari surprize în 2023. Te bucuri de stabilitate și armonie pe acest plan, lucrurile se desfășoară bine între tine și partener și se vede că faceți echipă bună. Pe ici, pe colo, mai sunt lucruri de rezolvat, dar nu se arată răsturnări de situație la orizont. Acest lucru îți dă posibilitatea să faci schimbări pe îndelete, să nu te simți presat(ă). În primul trimestru al acestui an, este important să vezi cum gestionezi finanțele alături de persoana iubită. În anumite momente, în lunile ianuarie și februarie mai ales, s-ar putea să resimți o presiune de a cheltui mai mult pentru a impresiona, pentru a epata. Întrucât situația ta financiară este mai puțin bună în această perioadă, recomandarea Astrodex este să nu te lași pradă presiunilor. Și în următoarele trei luni ale lui 2023 este important să ai mare grijă cum îți administrezi banii. Din dorința de a-i face celui drag pe plac ori de a-i îmbunătăți nivelul de confort, ai putea să cheltuiești mai mult decât este indicat în luna iunie. Așadar, ar fi indicat să fiți deschiși unul cu altul pe această temă, să fiți sinceri cu ce credeți că trebuie făcut în privința banilor. În următoarele trei luni ale acestui an, se întrevede armonie în plan sentimental, prilej numai bun ca tu și partenerul să adoptați împreună atitudini mai precaute în privința finanțelor, atât cele personale, cât și comune. Este foarte important să fiți pe aceeași lungime de undă, să se renunțe la tendințele de posesivitate unul față de celălalt, dar și în ceea ce privește banii. În următorul trimestru al anului, cheltuielile ar putea reveni în peisaj, mai ales în perioada sărbătorilor. Ia provocarea la care te expun ele ca pe un test de compatibilitate a viziunilor pentru tine și partener. Este important ca în momente de presiune ca acesta să aveți idei similare și planuri care nu deviază de la o strategie comună în privința cheltuielilor. După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, anul 2023 pentru tine este unul care atrage atenția asupra relației dintre bani și iubire. Cele două nu se exclud, dar este nevoie de muncă și implicare, dar mai ales de compatbilitate de viziune, pentru ca cele două să poată face casă bună împreună. Iar pentru a te bucura de un cuplu stabil, aveți nevoie de idei similare pe acest plan. Horoscop Capricorn 2023 dragoste – citiți horoscopul complet și adevărat AICI!

Dragoste

Capricornii trec de mulți ani printr-un profund proces de transformare, ghidați de prezența lui Pluton în zodia Capricornului. Având în vedere că tranzitul lui Pluton a început în 2008 și se încheie în 2023, eastrolog.ro îți sugerează să-ți faci un bilanț personal, să analizezi dacă ai reușit să ieși din anumite tipare rigide și să interacționezi altfel cu cei apropiați, și dacă te raportezi altfel la viitor și la proiectele tale pe termen lung. Horoscop Capricorn 2023 dragoste – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Horoscop Capricorn 2023 pe această temă dragoste

Capricornii ar trebui să se gândească și la ei înșiși. Această perioadă este absolut ideală pentru a-ți dezvolta hobby-urile, acum îți vor fi foarte plăcute și te vor ajuta să te închizi o perioadă. Gândirea ta creativă este în apogeul său acum și ar fi păcat să nu o folosiți. Aveți o mulțime de idei, de ce să nu le puneți în aplicare? Veți vedea că dacă veți petrece ceva timp de unul singur, va merita.

Horoscop anual Capricorn 2023 – dragoste

Vărsătorul este o zodie a viitorului, a unei lumi care de acum înainte se va schimba în sens modern. Investiți gândindu-va la viitor, actualizați-va activitățile, lăsați ideile noi și originale să va inspire. Cumpărați o casă nouă, modernizati-o pe cea veche, dați o față nouă vechilor activități. Vărsătorul guvernează tot ce ține de zona online, IT. Sigur că vorbind despre o casă a banilor și despre digitalizare, în afară de faptul că din ce în ce mai multe activități se desfășoară în mediul online, apar și idei despre a investi în monezi virtuale. Abordați tehnici de marketing online, dar atunci când dispuneți de o abilitate anume, încercați și această manieră de a “vinde” prin intermediul rețelelor de socializare, a unor site-uri mai bine construite decât ce ați avut până acum sau unor platforme noi.

Relaţii

Să începem cu iubirea. Iubirea adevărată nu are preț, deci nu va pregătiți de mari investiții în acest sens, căci nu veți ajunge departe. Poate apărea o despărțire într-un cuplu de persoane necăsătorite, dar care făcuseră investiții împreună. De când tot spun să evitați acest lucru? Noroc că voi rămâneți cu banii! Logic, nici de acum încolo, nu trebuie să amestecați iubirea cu afacerile. În mod special, Saturn pe casa banilor vrea să va vadă singur în acțiune. Dacă iubitul sau iubita va oferă un ajutor financiar să începeți o afacere, nu va sfătuiesc să luați acei bani. Riscul este să va apucați de ceva ce nu veți putea crește. Voi aveți succes când luați lucrurile de la zero. Astrele vorbesc destul de limpede. Faptul că ispita este pe casa iubirii și în plus pe zodia banilor, bineînțeles că puteți atrage persoane interesate material. Doar că și voi riscați acum să confundați oportunitățile financiare din 2023 cu bani ce vin ușor de la altcineva. Cu alte cuvinte puteți fi atât victima, cât și agresor.

Familie

Pentru că Jupiter guvernează casa XII a Capricornului (spiritualitatea, subconștientul, izolarea, bolile cronice, vindecarea, iubirea necondiționată), este posibil ca în 2023 să fii mai interesat să investești în diverse terapii care să te ajute să îți accesezi subconștientul, în cursuri de spiritualitate, ședințe de meditație sau alte metode care pot să te pună în conexiune cu universul tău interior și cu valorile tale. Pe de altă parte, eastrolog.ro apreciază că toate acestea te ajută să înțelegi că securitatea pe care o cauți nu vine din afară, din ceea ce acumulezi material, ci izvorăște din interior.

Depinde de fiecare dintre voi să țineți cont de toate recomandările astrologilor sau nu. După cum știe toată lumea, un horoscop nu poate fi 100% adevărat pentru toată lumea. Dar este important să știi ce se va întâmpla cu tine în 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.